Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

Chris 02-22-2006 14:28

Davalon: Próbáltad már a NWN-t mutiplayer-ben? ;) :D

Davalon 02-22-2006 14:46

Quote:

Originally Posted by Chris
Davalon: Próbáltad már a NWN-t mutiplayer-ben? ;) :D

Igen, még évekkel ezelőtt. De már hiányzik hozzá a társaság:(
Nagyon szerettem.

Chris 03-05-2006 20:45

Davalon, több hozzászólásodból úgy tűnik szívesen játszanál online MAGUS-t. Miért nem kezded el szervezni? ;)

Davalon 03-06-2006 06:30

Quote:

Davalon, több hozzászólásodból úgy tűnik szívesen játszanál online MAGUS-t. Miért nem kezded el szervezni? ;)

Mert nincs mesélő:) Én játszani szeretnék:)

Chris 03-06-2006 09:23

Quote:

Originally Posted by Davalon
Mert nincs mesélő:)

Kit kérdeztél meg eddig?

Davalon 03-06-2006 09:26

Quote:

Kit kérdeztél meg eddig?

senkit sem. nem túl aktív ez a topic sajnos.

Chris 03-06-2006 09:47

Quote:

Originally Posted by Davalon
senkit sem. nem túl aktív ez a topic sajnos.

Ezért kellene szervezni: megkérdezni kit érdekel, mesélőt keresni stb.
A Shadowrun-os téma főleg a szerveződő játék miatt olyan aktív. Ha megnézed a többi témát, láthatod, ott sincs nagy mozgolódás.

Enkidu 03-06-2006 14:04

Én beszállnék a MAGUS kalandba is, de lehet, hogy bátorságot gyűjtök és mesélést is vállalok. :) Mindenesetre én szeretem szabadon kezelni a szabályokat és a világokat, úgyhogy ha valaki betéve tudja a szabálykönyet és a regényeket, akkor az 1000 és 1 dologba bele tud majd kötni, úgyhogy akkor inkább ő meséljen. :)

Amit vállalni tudok: gyakori "körök" (naponta 2, egyik mondjuk 8-kor, másik meg 10-kor) és az igazi szerepjáték (beleélés) erőteljes támogatása. Viszont aki nem nézne fel gyakran, annak szabadon játszanék a karakterével, mint egy NJK-val, mert különben leáll az egész (többször is megéltem ilyet különböző fórumokon).

Chris 03-06-2006 17:54

Délután olvastam egy történetet, amiről egy kalandötlet jutott eszembe, szívesen elmesélném nektek.
A MAGUS világát leginkább regényekből és novellákból ismerem, szabálykönyvek közül a Nagy Zölddel (Első Törvénykönyv) van közelebbi ismeretségem, tehát ez alapján mesélnék (lehet, hogy a Papok és paplovagokat is be tudom szerezni, de ez nem biztos).
Amennyiben úgy döntötök, hogy én meséljek, lenne egy-két megkötésem: ranagol-, tharr-, sogron- és amhe-ramun hitű karakterek, és aquirok nem férnek bele a partiba, valamint szükségem lenne egy önkéntjelentkezőre (Aúú?:D), aki hajlandó lenne faji, kasztbéli, és vallási megkötésekkel játszani.
Amenniben úgy döntötök más meséljen, mindenképp szeretnék benne lenni a partiban :)

Látod Davalon, a végén még annyi KM jelölt lesz, hogy szavazást kell kiírni... :D :D

Enkidu 03-06-2006 19:45

Quote:

valamint szükségem lenne egy önkéntjelentkezőre (Aúú?:D), aki hajlandó lenne faji, kasztbéli, és vallási megkötésekkel játszani.

Ezt kifejtenéd bővebben, vagy titok?
Egyébként én 2 karakterrel játszanék szívesen, egyik "A karakterem", amivel haverokkal játszok (tűzvarázsló), másik egy tolvaj, akivel kiélhetem a nagypofájú és pimaszkodós és gyáva hajlamaimat. :) Szóval akkor ide ez utóbbi férne be? Vagy csak nemes hős lovagok jöhetnek? ;)

All times are GMT +1. The time now is 17:00.