![]() |
Davalon: Próbáltad már a NWN-t mutiplayer-ben? ;) :D
|
Quote:
Nagyon szerettem. |
Davalon, több hozzászólásodból úgy tűnik szívesen játszanál online MAGUS-t. Miért nem kezded el szervezni? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A Shadowrun-os téma főleg a szerveződő játék miatt olyan aktív. Ha megnézed a többi témát, láthatod, ott sincs nagy mozgolódás. |
Én beszállnék a MAGUS kalandba is, de lehet, hogy bátorságot gyűjtök és mesélést is vállalok. :) Mindenesetre én szeretem szabadon kezelni a szabályokat és a világokat, úgyhogy ha valaki betéve tudja a szabálykönyet és a regényeket, akkor az 1000 és 1 dologba bele tud majd kötni, úgyhogy akkor inkább ő meséljen. :)
Amit vállalni tudok: gyakori "körök" (naponta 2, egyik mondjuk 8-kor, másik meg 10-kor) és az igazi szerepjáték (beleélés) erőteljes támogatása. Viszont aki nem nézne fel gyakran, annak szabadon játszanék a karakterével, mint egy NJK-val, mert különben leáll az egész (többször is megéltem ilyet különböző fórumokon). |
Délután olvastam egy történetet, amiről egy kalandötlet jutott eszembe, szívesen elmesélném nektek.
A MAGUS világát leginkább regényekből és novellákból ismerem, szabálykönyvek közül a Nagy Zölddel (Első Törvénykönyv) van közelebbi ismeretségem, tehát ez alapján mesélnék (lehet, hogy a Papok és paplovagokat is be tudom szerezni, de ez nem biztos). Amennyiben úgy döntötök, hogy én meséljek, lenne egy-két megkötésem: ranagol-, tharr-, sogron- és amhe-ramun hitű karakterek, és aquirok nem férnek bele a partiba, valamint szükségem lenne egy önkéntjelentkezőre (Aúú?:D), aki hajlandó lenne faji, kasztbéli, és vallási megkötésekkel játszani. Amenniben úgy döntötök más meséljen, mindenképp szeretnék benne lenni a partiban :) Látod Davalon, a végén még annyi KM jelölt lesz, hogy szavazást kell kiírni... :D :D |
Quote:
Egyébként én 2 karakterrel játszanék szívesen, egyik "A karakterem", amivel haverokkal játszok (tűzvarázsló), másik egy tolvaj, akivel kiélhetem a nagypofájú és pimaszkodós és gyáva hajlamaimat. :) Szóval akkor ide ez utóbbi férne be? Vagy csak nemes hős lovagok jöhetnek? ;) |
All times are GMT +1. The time now is 17:00. |