![]() |
Quote:
Ez egészen egyszerűen nem fair, és kiábrándító eléggé, hogy lentebbi játékosokat támogatja ingyenfölddel, azokat, akik nem véletlen vannak lentebb. Nagyon erősen fogalmazva: elverek valakiket erre hoznak nekik földet, bravó, ez így komoly játék. És ha már felvetés: lehetne egy időkorlát arra, hogy meddig lehet belekezdeni a hétvégibe, mert az az ember aki ilyenkor lép be sem gondolhatja komolyan hogy nem ütnek le róla 100 hektárt az első 20 körben. |
Quote:
|
Quote:
Ez olyan mintha 5 órás párbajban 2,5 óránál lépne be valaki. Sőt még rosszabb mert itt sokkal nagyobbak is körtávolságok és az jelenti az igazi hátrányt. Van valaki aki sokat gondolkodik és tesz azért, hogy felkerüljön az első helyre, hogy utána a többieknek hozzanak ingyenföldet. Szerintem érzed te is, hogy ez nem helyénvaló így teljesen, mert ha fölöslegesen szenved valaki azon, hogy minél jobban játsszon, akkor legközelebb nem is fogja venni a fáradtságot, és nem hiszem, hogy ez lenne a cél. |
Mindegy, ez sem egy olyan dolog amibe bele lehet halni, de könnyen tehet/tesz semmissé egy jó csomó óra játékot, ami azért nem túl örömteli.
|
Sziasztok!
Én sem tartom rossz ötletnek sem a pontlistában megjelölni a gyöztest sem pedig mondjuk egy szombat 12 órával bezárodó nevezési határidőt. Talán annyit javasolnék hogy az aréna gyöztest is meglehetne jelölni hasonló módszerrel, bár lehet ezt másik fórumon kéne.... Ami viszont ide is és az arénához is tartozik: Nem értem, hogy miért csak 1 gyöztes van ha szövetség gyöz? A szövi összes tagja feláldozza magát a siker reményében és igazságtalan, hogy nem 4 gyöztes van (már ha a szövi 4 tagú) pedig mindenki azért harcol hogy a szövi haladjon. Semilyen premizálás, elismerés nincs szóval igazán lehetne szövi is gyöztes nem csak egyén. |
SÖR!
A Hétvégi játékok esetében, a jelentkezési határidők szabályozásával teljesen egyetértek. A szombati jelentkezéseknek még csak-csak, nade a vasárnapi kezdésnek már semmi értelme! Vannak akik az utolsó pár órában lépnek csak be "játszani". Ezzel tönkretéve mások játékát azáltal, hogy ingyenföldet hoznak be, így helyezéseket döntenek el. *csupán azért mert pár orinak már nincs ideje hétvégizni, de az összesített helyezését tartani kívánja úgy, hogy az utolsó órákban lép csak be ezzel minimalizálva a pontveszteségeit* Legalább az utolsó nap taktikailag kiszámíthatóbb lenne, ha vasárnapig lenne alkalom a játékba való jelentkezésre. |
Quote:
|
Quote:
|
SÖR!
A Zászlós játékkal kapcsolatban merült fel bennem a következő: Jelenleg: "A zászlós játék nyertese a következő hétvégi fordulóban automatikusan bekerül a játékba, akkor is, ha ő maga nem jelentkezik. A zászló az új fordulóban tőle indul." Én szeretem a Hétvégi játékokat, amikor tehetem játszom is. A játék élménye mellett az összesített pontlista is motivál. (Itt jegyezném meg, hogy 100%-ig biztos vagyok abban, ha a Hétvégi játékok nyertese a rendes játék pontlistájában is kiemelésre kerülne bármilyen módon, nagyon sokat lendítene a játék népszerűségén) Az összesített pontlistában elért helyezések néhány esetben nem a valós képet mutatják, mivel a Zászlós játék nyertese automatikusan bekerül a következő fordulóba, holott nem biztos, hogy azon a hétvégén is tud majd játszani. Ha pedig automatikusan bekerül és nem játszik, leverik olyan pontra, amivel összességében az előző játékban nyújtott teljesítményét nullázza. Meg lehetne azt oldani, hogy ne induljon automatikusan a Zászlós játék nyertese a következő játékban, és mint a közben törölésre került ország szabálya lépne életbe? "Ha az ország esetleg már törölte magát, akkor a zászlót pénteken UTC idő szerinti 17:30-kor az aktuális első helyezett ország kapja meg, és onnan indul a játék." |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:12. |