Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Elmenő seregek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3093)

Stev 07-25-2008 09:06

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 184268)
Milyen 30% védőerő??

Mondjuk az amit nem tudsz feltenni varik hiányában. Tudod, védelem vari. És akkor a kitámadás bónuszról nem is beszéltünk. :rolleyes:

Quote:

Igen, kijönnek az üres orira, ezért is volt kérdés az ami a kérdés volt, kísérem is őket, távlátás van, mert van szövi...(sőt, keresztbe is megyek)

Kísérsz, és keresztbe mész? Max a szövijeid. Ha nekem lenne egy ilyen ork a közelemben, kb körönként menne a gömb, hogy mikor tűnt el a sereg otthonról. És már indulhat is az összes tábornok.:D

Quote:

Ja meg hozzátenném, hogy ugye lehet, sőt valószínü lesz az emberhiány, namármost ha üres az ori és emberhiány van, akkor lehet nem éri meg kijönni rám, senki nem tudhatja, hogy nem vagyok náthás...

Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy nem mennek ki rád cirka 15-20 sereggel, csak mert talán beteg vagy??? Kis hekin kit érdekel egy kis lepra, nagy hekin az ingyen föld bármit megér!

Dus 07-25-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 184292)
Mondjuk az amit nem tudsz feltenni varik hiányában. Tudod, védelem vari. És akkor a kitámadás bónuszról nem is beszéltünk. :rolleyes:

Kísérsz, és keresztbe mész? Max a szövijeid. Ha nekem lenne egy ilyen ork a közelemben, kb körönként menne a gömb, hogy mikor tűnt el a sereg otthonról. És már indulhat is az összes tábornok.:D

Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy nem mennek ki rád cirka 15-20 sereggel, csak mert talán beteg vagy??? Kis hekin kit érdekel egy kis lepra, nagy hekin az ingyen föld bármit megér!

Köztvetlenül előtte még a vérszomjról beszélt, hogy eldobom, és igazábol, csak pacira nem tudom mennyit érne az a védőerő :)

Nem, a kísérést én is megtudom oldani simán, a keresztbemenést is, mert kv előtt 1 mp-vel támadok a full sereggel, ők csak kv körben jönnek ki, és amikor odaért a seregem, ők 1 körre lesznek, veszek a piacról sok pacit és elindulok feléjük...nem max tábornokkal megyek ki 70% pacival...ráadásul nem is kell 70%-al...

Ez igaz...

Mellesleg hány hülyeséget halottatok már, amiről aztán kiderült, hogy működik?! :)...sztem volt egypár (példát ne kérjetek...)...sosem lehet előre tudni :)

Andrew 07-25-2008 13:44

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 184321)
Köztvetlenül előtte még a vérszomjról beszélt, hogy eldobom, és igazábol, csak pacira nem tudom mennyit érne az a védőerő :)

Nem, a kísérést én is megtudom oldani simán, a keresztbemenést is, mert kv előtt 1 mp-vel támadok a full sereggel, ők csak kv körben jönnek ki, és amikor odaért a seregem, ők 1 körre lesznek, veszek a piacról sok pacit és elindulok feléjük...nem max tábornokkal megyek ki 70% pacival...ráadásul nem is kell 70%-al...

Ez igaz...

Mellesleg hány hülyeséget halottatok már, amiről aztán kiderült, hogy működik?! :)...sztem volt egypár (példát ne kérjetek...)...sosem lehet előre tudni :)

Az a gond, hogy az ellenfelek nagyságrendekkel több sereggel tudnának támadni, mint amennyivel Te. Mert amíg Te max 2 támadósereget tudsz kiizzadni egyszerre (azaz cirka 3 sereget tudsz mozgatni), addig az ellenek simán bemennek 5 seregekkel egyszerre. Persze elsőre még megtéveszthetőek a behívott íjakkal, de akkor is kiismerhetnek, szöviket is üthetik + nem biztos, hogy győzöd piaccal.

Valezius 07-25-2008 14:31

Off
Kicsit összevissza ma a fórum, megvalósult javaslatban teszik föl a kérdéseiket, segítség részben beszélnek ki stratégiákat...

Na szerintem a legnagyobb hülyeség a 0templom. 70% barakk helyett tartasz 65% barakkot és 5% templomot, akkor annak NAGYOBB támadóereje. Aki keresztbe akar menni, annak nem ez a lényeg?

Dus 07-26-2008 11:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 184359)
Off
Kicsit összevissza ma a fórum, megvalósult javaslatban teszik föl a kérdéseiket, segítség részben beszélnek ki stratégiákat...

Na szerintem a legnagyobb hülyeség a 0templom. 70% barakk helyett tartasz 65% barakkot és 5% templomot, akkor annak NAGYOBB támadóereje. Aki keresztbe akar menni, annak nem ez a lényeg?

Ez igaz :)

-Fegya- 07-26-2008 13:24

Az eredeti kérdést eléggé kitárgyalja ez a topic is:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2496

All times are GMT +1. The time now is 15:27.