Quote:
Originally Posted by Stev
(Post 184292)
Mondjuk az amit nem tudsz feltenni varik hiányában. Tudod, védelem vari. És akkor a kitámadás bónuszról nem is beszéltünk. :rolleyes:
Kísérsz, és keresztbe mész? Max a szövijeid. Ha nekem lenne egy ilyen ork a közelemben, kb körönként menne a gömb, hogy mikor tűnt el a sereg otthonról. És már indulhat is az összes tábornok.:D
Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy nem mennek ki rád cirka 15-20 sereggel, csak mert talán beteg vagy??? Kis hekin kit érdekel egy kis lepra, nagy hekin az ingyen föld bármit megér!
|
Köztvetlenül előtte még a vérszomjról beszélt, hogy eldobom, és igazábol, csak pacira nem tudom mennyit érne az a védőerő :)
Nem, a kísérést én is megtudom oldani simán, a keresztbemenést is, mert kv előtt 1 mp-vel támadok a full sereggel, ők csak kv körben jönnek ki, és amikor odaért a seregem, ők 1 körre lesznek, veszek a piacról sok pacit és elindulok feléjük...nem max tábornokkal megyek ki 70% pacival...ráadásul nem is kell 70%-al...
Ez igaz...
Mellesleg hány hülyeséget halottatok már, amiről aztán kiderült, hogy működik?! :)...sztem volt egypár (példát ne kérjetek...)...sosem lehet előre tudni :)
|