![]() |
Quote:
jó kiverted a hisztit...mirefel is? |
Quote:
Az első meccsen szétverték őket. A görögök ellen 1mák góllal nyertek, és azért a svédek ellen se voltak akkora májerek. Inra becserélése viszont sokat segített rajtuk (ha jól emlékszem) Hollandia ellen viszont már több mint jól játszottak, mostmár egy 4-1es visszavgágást várok tőlük a spanyolok ellen. De szerintem csaldni fogok. Minden csoda 3napig tart, addig a mecsig meg MÉG 3nap van hátra, szóval könnyen kipukkadhat az éppen felfújt orosz lufi :) A törökök utolsó 2meccsen nem volt semmi ahogy küzdöttekk. De én a németek és a szép foci pártján állok. Nem értem azokat akik annyira odavannak a latin fociért, remélem a tegnapi meccs visszavesz az arcukból. Nem ezen a fórumon elhagzottakra gondolok. De amikor ezeket olvasom úgy tűnik, nem is ugyanazokat a meccseket nézzük :) |
Spec nekem az iwiw játékban is az oroszok a választott csapatom :)
A tegnapi spanyol olasz meg a hosszabbítás pár pillanatát leszámítva borzasztó unalmas volt. Sétálgattak, passzolgattak, jól elvoltak... Hajrá török - orosz döntő :) esetleg még szóba jöhet egy német - orosz :) |
Gee valami fölkepta a vizet:))
mellesleg úgyse lesz orosz török döntő...németek már látatlaba ottvannak a döntőben...spanyoloknak nehezebb dolguk lessz...de szerintme sikerülni fog:)) Deutschland über alles! |
hajrá törökök és spanyolok
egyébként ha nem tűnne fel bárkinek is, 23 eldőlt meccsből 20-szor az nyert, aki az első gólt rúgta ez nem sport, nem is futóverseny, hanem szerencsejáték ha újra lejátszanák a meccseket, kevés végződne hasonló eredménnyel |
Viva Espanyol :DDD és nyerjenek :) and that's all :D
|
aki a németeknek drukkol, azoknak egy kis csemege a török oldalról
Fatih Terim sérülések és eltiltások miatt kilenc futballistájára nem számíthat. Miután az utólagos nevezés ilyenkor már nem megengedett, könnyen előfordulhat, hogy a szövetségi kapitány kénytelen lesz mezőnyjátékosként játszatni a cserekapusát. Kilenc játékosa kiesése miatt Terim azt tervezi, hogy a cserekapus Tolgát "átképzi" mezőnyjátékossá. - Cserejátékosként, a játék utolsó perceiben bevetésre kerülhet középcsatárként. Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy a játékos mondja meg, hol akar futballozni nem lenne gyenge ha Tolga kapusként irányító középpályást játszana, s félpályás bombákkal (kapuskirúgásai) kinálgatná a Lehmant :P |
Quote:
wehe :) |
ugyan kicsit off, de nem bírtam ki, hogy ne elevenítsek fel egy régi viccet
Faji teszt A német szerveknél faji tisztasági intelligenciatesztet dolgoznak ki. Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot! Első jelölt: 67. Bizottság: Na és miért pont 67? Miért nem 76? Első jelölt: Nem! 67! Bizottság feljegyzi: "erős, árja jellem". Jön a második jelölt. Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot! Második jelölt: 53. Bizottság: Na és miért pont 53? Miért nem 35? Második jelölt: Hát, lehetne éppen 35 is. Bizottság feljegyzi: "árjához közeli jellem". Jön a harmadik jelölt, Stirlitz. Bizottság: Mondjon egy kétjegyű számot! Stirlitz: 44. Bizottság: Na és miért pont 44? Miért nem... Na, Stirlitz, elég volt ezekből a hülye zsidó trükkökből! szurkolok a török-orosz döntőért |
Hát ez nem kicsit off, mert fogalmam sincs mi köze bármihez. :rolleyes:
Ma felszállok a vonatra, beszélget két srác az Ebről, úgy tűnt az egyik egy meccset se látott, kérdezgette, hogy kik vannak benn. Aztán hihetetlen okosan és persze becsmérlően megjegyezte: A németek? Azok olyan izé focit játszanak. Ez az igazi vicc :p |
All times are GMT +1. The time now is 08:23. |