Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   top x % (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3052)

tulip 08-19-2008 14:18

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 187425)
De Ati nem is ezt vetette fel érvnek...Ez a Te érved...Viszont Ati dönt :)

Igazad van. :)
Szerintem az a baj, hogy ezt a "csatát" már régen megvívták nélkülünk.

Dus 08-19-2008 14:20

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 187427)
Igazad van. :)
Szerintem az a baj, hogy ezt a "csatát" már régen megvívták nélkülünk.

Gyorsan töröld a hozzászólásaid, talán Ati nem veszi észre :D:D:D:D:D
(nem komolyan)

Arrakis 08-19-2008 14:21

Quote:

Originally Posted by tulip (Post 187423)
Tegyük fel, hogy Ati lenullázza a minimum földedet. Újrázhatsz, tovább mehetsz. Sok játékos ugyanúgy, mint Te, nem voltak pl. fél évig net közelében. Hasonlóan jártak. Ati nem engedett, töröltek vagy zérostartoltak. Most látják, hogy jé, de hiszen Arrakisnak Ati megtette azt, amit nekik nem. Hát akkor ők az országukat miért nem kapták vissza? Mit mondasz nekik? Így jártak?

Voltak ilyenek?
És nem lobbiztak azért, hogy ne szúrjanak ki velük?
Tudod, az éppen a kivételezés ellentéte..
Akkor tényleg azt tudom mondani, hogy tegyék meg, és hátha elérik azt, hogy ne bánjanak velük igazságtalanul.
Szerintem pont hogy ez a negatív diszkrimináció.

Aki fenn volt, és elment szabira játszhatatlan, aki lenn volt, és ugyanakkor ment szabira, az játszható. Holott mindkettő az akkori szabályoknak megfelelően járt el!
Ebben hol a következetesség??? :O

Dus 08-19-2008 14:24

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187429)
Voltak ilyenek?
És nem lobbiztak azért, hogy ne szúrjanak ki velük?
Tudod, az éppen a kivételezés ellentéte..
Akkor tényleg azt tudom mondani, hogy tegyék meg, és hátha elérik azt, hogy ne bánjanak velük igazságtalanul.
Szerintem pont hogy ez a negatív diszkrimináció.

Aki fenn volt, és elment szabira játszhatatlan, aki lenn volt, és ugyanakkor ment szabira, az játszható. Holott mindkettő az akkori szabályoknak megfelelően járt el!
Ebben hol a következetesség??? :O

Sehol sincsen benne következetesség, de, hogyha bármilyen esélyeink is lennének Ati meggyőzésére, akkor:
1.: Hozzászólna a témához
2.: Már meggyőztük volna, ennyi érvvel

:(:(:(

Andrew 08-19-2008 14:25

Az a gond, hogy a minimumföld azért lett bevezetve, hogy a földleadásokat meggátolja. Csak ezért. Jelen esetben pedig semmilyen földleadásról nem volt szó, következetesen ennek a szabálynak Arra tényleg egy vétlen áldozata.

Arrakis 08-19-2008 14:26

Álljunk meg egy szóra.
Az a sablon, hogy a játék legyen egyre kiszámíthatóbb.
Most akkor számítsak arra, hogy ha nem játszom megint másfél évet, akkor már az összes orim játszhatatlan lesz?
Ez még fekete humornak is nagyon rossz, pedig azt kifejezetten szeretem :)

Dus 08-19-2008 14:29

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 187432)
Álljunk meg egy szóra.
Az a sablon, hogy a játék legyen egyre kiszámíthatóbb.
Most akkor számítsak arra, hogy ha nem játszom megint másfél évet, akkor már az összes orim játszhatatlan lesz?
Ez még fekete humornak is nagyon rossz, pedig azt kifejezetten szeretem :)

Arra, nem értesz: a legtöbb jelenlévő szerint teljesen igazad van (elnézést, hogy több ember személyében beszélek), de ez, bármennyi érvet is hozol fel, már semmin nem változtat...

Arrakis 08-19-2008 14:31

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 187430)
Sehol sincsen benne következetesség, de, hogyha bármilyen esélyeink is lennének Ati meggyőzésére, akkor:
1.: Hozzászólna a témához
2.: Már meggyőztük volna, ennyi érvvel

:(:(:(

Én bízom Atiban.
Ha egy kis racionalitás van benne, ez nem működhet így.
Biztos délutáni szunyán van, vagy dolgozik, stb :)
Majd csak mond rá vmit.

Andrew 08-19-2008 14:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 187433)
Arra, nem értesz: a legtöbb jelenlévő szerint teljesen igazad van (elnézést, hogy több ember személyében beszélek), de ez, bármennyi érvet is hozol fel, már semmin nem változtat...

Próbálkozzatok az én érvelésemmel, az ugyanis rávilágít egy apró hibára amit a döntések szültek. (És nem mellékesen mellőz mindenféle szubjektivitást :D)

Ati 08-19-2008 14:59

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 187415)
Amúgy Ati azt még mindig nem értem, hogy ha valami nem rendeltetésszerű használatnak (úgy látom egyik kedvenc kifejezésed ;) ) minősül, akkor az miért van benne a játékban? Hogy lehet rá lehetőségem egyáltalán?

Ha a rendőr legközelebb megállít, ha neadjisten városban 100-zal száguldok (nem teszem), akkor mondhatom neki, hogy nem értem miért baj, amikor a lehetőség megvolt, a kocsi megengedte, hogy többel menjek 50-nél?

Evidens dolgokat légyszi ne kérdőjelezz meg csak azért, mert egy egy évvel ezelőtti változást valaki épp most vett észre, hogy van.

All times are GMT +1. The time now is 18:36.