![]() |
Quote:
Szerintem az a baj, hogy ezt a "csatát" már régen megvívták nélkülünk. |
Quote:
(nem komolyan) |
Quote:
És nem lobbiztak azért, hogy ne szúrjanak ki velük? Tudod, az éppen a kivételezés ellentéte.. Akkor tényleg azt tudom mondani, hogy tegyék meg, és hátha elérik azt, hogy ne bánjanak velük igazságtalanul. Szerintem pont hogy ez a negatív diszkrimináció. Aki fenn volt, és elment szabira játszhatatlan, aki lenn volt, és ugyanakkor ment szabira, az játszható. Holott mindkettő az akkori szabályoknak megfelelően járt el! Ebben hol a következetesség??? :O |
Quote:
1.: Hozzászólna a témához 2.: Már meggyőztük volna, ennyi érvvel :(:(:( |
Az a gond, hogy a minimumföld azért lett bevezetve, hogy a földleadásokat meggátolja. Csak ezért. Jelen esetben pedig semmilyen földleadásról nem volt szó, következetesen ennek a szabálynak Arra tényleg egy vétlen áldozata.
|
Álljunk meg egy szóra.
Az a sablon, hogy a játék legyen egyre kiszámíthatóbb. Most akkor számítsak arra, hogy ha nem játszom megint másfél évet, akkor már az összes orim játszhatatlan lesz? Ez még fekete humornak is nagyon rossz, pedig azt kifejezetten szeretem :) |
Quote:
|
Quote:
Ha egy kis racionalitás van benne, ez nem működhet így. Biztos délutáni szunyán van, vagy dolgozik, stb :) Majd csak mond rá vmit. |
Quote:
|
Quote:
Evidens dolgokat légyszi ne kérdőjelezz meg csak azért, mert egy egy évvel ezelőtti változást valaki épp most vett észre, hogy van. |
All times are GMT +1. The time now is 18:36. |