Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Ati 06-19-2008 10:16

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 180656)
A fórumnév változtatható a későbbiekben?

Nem. (De, ha megjegyzed, hogy kik a tagok, és újat csinálsz új néven, ugyanazokkal az emberekkel.)

dugó 06-19-2008 10:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180620)
Köszi, javítva.

szivesen...ezért vagyok itt:))
próbálok a hibákra esteleg kisebb javításokra felhívni a figylmet...
az összekapcsolt oris dolog kiváló ötlet mint zat valaki az előb feltüntette...ezen elkéne gondolkodni...és a friss fórumozóknak nagy próbléma ez az új doldog...bár ott a súgó...:)) és szöviben is lehet barátokra, ismerősökre találni

Deni 06-19-2008 10:23

Véleményem ehhez annyi lenne, hogy ha 7évvel ezelőtt is ilyen fórumrendszer lett volna, akkor mostani ismerőseim/barátaim kb 80-90%-ának létezéséről mai napig nem tudnék.. elég szomorú ebbe belegondolni :(

Remedy 06-19-2008 10:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180642)
Abszolút, és egy nagyon jó, mindenképp pozitív változásnak tartom ezt a rendszert.

Biztos ez? Kerdesem tovabbra is az, hogy _szerinted_ egy tok uj jatekos hogy fog segitsegre talalni? Nem tudom, en eddig ugy ereztem, hogy az uj jatekosok legalabb 50%a csak a forum miatt nem hagyta abba a hoditot, vagy torolte az orijat az elso pofonok utan, mert tudott hova menni, ahol segitettek neki, vagy lelket ontottek bele...

Szerintem a regi forumok is megmaradhattak volna, es attol fuggetlen bevezethetted volna ezeket az ujakat...

Es teljesen igazat adok Deninek, ezzel epp a hodito egyik nagyon fontos lenyege lesz megolve, az ismerkedes uj emberekkel... :(

Ati 06-19-2008 10:24

Közben újabb válaszok.

Felvetődött problémaként, hogy ez a fórum így nem jó, mert nem lehet "csesztetni" a másikat, hiszen főleg barátok fórumoznak együtt.

Így van, ez az új rendszer célja.

Ha eddig emiatt jártál fórumra, hogy másokat "csesztess", akkor csak gratulálni tudok.

Croissant 06-19-2008 10:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 180662)
Szerintem a regi forumok is megmaradhattak volna, es attol fuggetlen bevezethetted volna ezeket az ujakat...

Es teljesen igazat adok Deninek, ezzel epp a hodito egyik nagyon fontos lenyege lesz megolve, az ismerkedes uj emberekkel... :(

Ezzel teljesen egyetértek...

dugó 06-19-2008 10:26

Ati
szerintem a fórum moderátorjának jelentését előtérbe kéne helyezni...mert ugyebár ők az Adminok segítésére vannak abban IS hogy ha szabálytalanságot észlelnek akkor rögtön értesítik az Adminokat...lehet csak én vagyok olyan naív hogy így gondolom...
még egy kérdés...ha a Moderátor beszél csúnyán avgy olyan dolgokat ír ami nem oda valaó...azt az Admin megbünteti remélem?!

Rebellis 06-19-2008 10:31

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 180661)
Véleményem ehhez annyi lenne, hogy ha 7évvel ezelőtt is ilyen fórumrendszer lett volna, akkor mostani ismerőseim/barátaim kb 80-90%-ának létezéséről mai napig nem tudnék.. elég szomorú ebbe belegondolni :(

Engem a nagy közös tartott eddig a játékban...
Illetve hozott vissza....
Ennek megszünte, nekem a játék végét is jelenti...
Részemről ennyi.....
További jó játékot mindenkinek.....

Croissant 06-19-2008 10:33

Ugyammá Lopi... Ne hagyd abba... :(
Bármennyire is igaz, amit írtál, hisz magam is hasonlóan érzek...

Princ 06-19-2008 10:37

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 180665)
még egy kérdés...ha a Moderátor beszél csúnyán avgy olyan dolgokat ír ami nem oda valaó...azt az Admin megbünteti remélem?!

Szerintem egy fórum moderátorai kvázi annak tulajdonosának tekinthetők. Meghatározó a fórumra nézve a példamutatásuk. Ezért pont fordítva nézném: amelyik tagnak az a bizonyos stílus nem tetszik, kereshet mást.

All times are GMT +1. The time now is 00:00.