![]() |
Quote:
|
Quote:
próbálok a hibákra esteleg kisebb javításokra felhívni a figylmet... az összekapcsolt oris dolog kiváló ötlet mint zat valaki az előb feltüntette...ezen elkéne gondolkodni...és a friss fórumozóknak nagy próbléma ez az új doldog...bár ott a súgó...:)) és szöviben is lehet barátokra, ismerősökre találni |
Véleményem ehhez annyi lenne, hogy ha 7évvel ezelőtt is ilyen fórumrendszer lett volna, akkor mostani ismerőseim/barátaim kb 80-90%-ának létezéséről mai napig nem tudnék.. elég szomorú ebbe belegondolni :(
|
Quote:
Szerintem a regi forumok is megmaradhattak volna, es attol fuggetlen bevezethetted volna ezeket az ujakat... Es teljesen igazat adok Deninek, ezzel epp a hodito egyik nagyon fontos lenyege lesz megolve, az ismerkedes uj emberekkel... :( |
Közben újabb válaszok.
Felvetődött problémaként, hogy ez a fórum így nem jó, mert nem lehet "csesztetni" a másikat, hiszen főleg barátok fórumoznak együtt. Így van, ez az új rendszer célja. Ha eddig emiatt jártál fórumra, hogy másokat "csesztess", akkor csak gratulálni tudok. |
Quote:
|
Ati
szerintem a fórum moderátorjának jelentését előtérbe kéne helyezni...mert ugyebár ők az Adminok segítésére vannak abban IS hogy ha szabálytalanságot észlelnek akkor rögtön értesítik az Adminokat...lehet csak én vagyok olyan naív hogy így gondolom... még egy kérdés...ha a Moderátor beszél csúnyán avgy olyan dolgokat ír ami nem oda valaó...azt az Admin megbünteti remélem?! |
Quote:
Illetve hozott vissza.... Ennek megszünte, nekem a játék végét is jelenti... Részemről ennyi..... További jó játékot mindenkinek..... |
Ugyammá Lopi... Ne hagyd abba... :(
Bármennyire is igaz, amit írtál, hisz magam is hasonlóan érzek... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:00. |