![]() |
Quote:
|
Az orkjaim ugyanannyit visznek támadni ha fenn is van szupermarkotány mint a másfajú országom katonái .. ezért gondolom nincs jelentősége fenn van e vagy sem a faji.
|
Quote:
nem azért írom ezt le amit leírok, mert úgy gondolom kell Remynek valaki aki "megvédi":D (és ha kellene sem én lennék az), de érdemes belenyugodnod még jó ideig, hogy Remy a hódon belül mindent jobban tud nálad, és sok mindenki másnál is, szóval, ez a "ha jobban tudod, mondjad, hallgatjuk" rész, elég fura..., mert tudhatnád, hogy sok más emberen kívül ő biztos tudja;) másrészt most ebben a topicban nem volt sem kötekedő sem "nyers", mert nem mondott semmit, nem leszólt, csak megmondta, hogy nem jó amit gondoltok, illetve, hogy egy másik gondolatmenet meg csak 2 körre igaz... és nem, azért nem mondja meg a választ mert nem tudja, hanem mert gondolom unja, hogy mindenki ide jön mindent megkérdezni ahelyett, hogy kipróbálná (igen, néha kényelmesebb, de ilyen dolgokat, amikért még csak új orit sem kell idítani vagy fenntartani anarchban...igazán nem áll semmiből megnézni)...azt akarja, hogy kicsit próbálgassatok, megtudjatok dolgokat magatoktól;) ON/ témához, már sajna nem nagyon tudok mit mondani mert, már elmondták a lényeget...talán annyit, hogy mivel minden sereg 1/6-od kaját eszik körönte én így írnám le a képletet... kaja=egység/6*kör, nem pedig egység/3*kör*0,5, természetesen a lényeg ugyanaz:) |
Chris ennyire látványosan nem kell segget nyalni :)
|
Quote:
ő nem bír engem, nekem se kedvencem ő, de azért, egy ilyen tudású játékos talán már több tiszteletet kéne érdemeljen, ha már egyszer csak segít ráadásul;) U.I.: összevesztetek?:confused:;) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem Ati-n kívül már mindenkinek beszólt, és ez egy bizonyos szint után elviselhetetlen... Igenés most jön Remy, hogy én mit pofázok már megint, merthogy a fele hsz-nek ott se kéne lennie...az övének sem, mivel a fele hsz-e kb az, hogy beszól másoknak... Ja és kérlek Ati zárd le a topicot, a válasz már megvan, mi meg csak itt offolgatunk... |
Quote:
Egyébként Archernek van számolója, ami megmondja mennyi pénz és gabona kell a támadshoz. (De lehet, hogy másnak, én rá emlékszem) HOgy mennyi gyakorlati haszna van, azt mindneki maga döntse el :) Az éheztetős hadiorik meg köszönjék meg Atinak, hogy csak ennyit visznek el a katonák :) Egyszerű oka van: mert csak. Német 4L-ben folyamatosan támadgattunk lefelé 10körökre, egyrészt, hogy följebb jussunk, másrészt a gabona miatt is megérte. A másik alternatíva az volt, hogy otthon ül a sereg. És hely hiányában hiába képzel bármennyit, nem tudsz vele mit kezdeni. Tehát az elhullás simán fedezve volt. |
Utolso off:
Nem veletlen hoztam letre a Remy utalos topicot, aki ellenallhatatlan vagyat erez arra, hogy beszoljon, vagy ugy erzi, ettol nagyfiu lesz, az abban a topicban tegye, es ne az osszes tobbit offolja szet. Ennek apropojan szuletett a topic ugyis, hogy egy azota mar megvalosult javaslatom lett total szetoffolva szemelyes ellentetek miatt. Szoval: nekem beszolni, engem sertegetni, rejtett agressziot kielni, nagyfiunak latszani azzal, hogy "beszolok a Remynek", ott kell. Koszi. :) |
nah vki anarchos nem tesztelné ki? nem túl bonyolult teszt, és nem is kell sok idő hozzá :rolleyes:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:18. |