Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kiürülő topok. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3015)

Croissant 06-03-2008 16:29

Már ne haragudj, de ez elég gyenge érvelés volt...
Én sem voltam még hulla, vagy tábornok a hódban, de azért elolvastam a rájuk vonatkozó dolgokat a súgóban... :)

sutike31005 06-03-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 178719)
mivel normálba még nem találkoztam ezzel a problémával,mivel ott nem voltam még 4ik,igy nem olvastam el a súgóban ezt a részt.
most ha ettől nagy pancser vok akkor légy vele boldog.
nem lehet mindenki olyan profi mint egyesek...

hát igen bár nem ez volt a hangsuly, hogy profi vagy nem.. hanem az hogy olvastad vagy sem :DD de ha tudni akarod szerintem játék elött minden infot gyujts ossze es utanna jatsz :)

Kirhal 06-03-2008 16:53

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 178723)
hát igen bár nem ez volt a hangsuly, hogy profi vagy nem.. hanem az hogy olvastad vagy sem :DD de ha tudni akarod szerintem játék elött minden infot gyujts ossze es utanna jatsz :)

én igyexem elolvasni,és biztos vok benne h olvastam ezt a részt,de ha egyszer a gyakorlatban nem találkozom vele,akkor elfelejtem.ennyi történt.
de bocsánat h nem ismerem súgó minden betűjét,és ezt ide mertem irni.

Valezius 06-03-2008 17:02

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 178727)
én igyexem elolvasni,és biztos vok benne h olvastam ezt a részt,de ha egyszer a gyakorlatban nem találkozom vele,akkor elfelejtem.ennyi történt.
de bocsánat h nem ismerem súgó minden betűjét,és ezt ide mertem irni.

Nem az a baj, hanem, hogy látod, hogy enm tudsz fedezni, és nem a súgóhoz rohansz elsőként...

Kirhal 06-03-2008 17:10

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 178731)
Nem az a baj, hanem, hogy látod, hogy enm tudsz fedezni, és nem a súgóhoz rohansz elsőként...

ok,igazad van.de nem kell leharapni a fejem mert valamit meg mertem itt kérdezni.akkora bűn ez?

Valezius 06-03-2008 17:21

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 178733)
ok,igazad van.de nem kell leharapni a fejem mert valamit meg mertem itt kérdezni.akkora bűn ez?

Ha az lenne már akkor leírom, amikor válaszoltam a kérdésedre ;)

Gyula 06-03-2008 21:34

Tisztelt fórumozók, Kifli bátyám, Vale, Süti, vissza olvastam pár oldalt. Arra kérnélek benneteket, hogy ne harapjátok le kirhal fejét, mert nem rosz srác, a szövim, rendes srác ás ügyesen játszik a súgót is bátran olvasgatja, de sajnos nem úgy született, hogy a hodító minden fortélya és tudása benne volt a fejében.

Köszönöm.

Valezius 06-03-2008 21:40

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 178816)
Tisztelt fórumozók, Kifli bátyám, Vale, Süti, vissza olvastam pár oldalt. Arra kérnélek benneteket, hogy ne harapjátok le kirhal fejét, mert nem rosz srác, a szövim, rendes srác ás ügyesen játszik a súgót is bátran olvasgatja, de sajnos nem úgy született, hogy a hodító minden fortélya és tudása benne volt a fejében.

Köszönöm.

Azt hiszem az én nevem nem illik ebbe a sorba, én minden megjegyzés nélkül válaszoltam a kérdésére...
És a másik hozzászólásomban is csak magyarázatot kerestem arra, hogy a többiek miért szólták le :rolleyes:

J.Ati 06-03-2008 21:50

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 178704)
Kb. én is erre gondoltam az előző hsz-em alkalmával, mégha az egyeseknek nem tetszett is...

A stílusoddal van oltári nagy probléma!
Talán nem kéne lenézned az embereket;)

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 178816)
Tisztelt fórumozók, Kifli bátyám

Kifli a bátyád?:eek::eek:

Croissant 06-03-2008 22:00

Egyáltalán nem érzem, h probléma lenne a stílusommal...
Tudom, h van akinek nem tetszik, ettől még az enyém...

Alig hinném, h bárkit is lenéztem volna... Emberi hangnemet alkalmazva tettem szóvá egy emberi hibát, ennyi...

All times are GMT +1. The time now is 18:41.