Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   nyári Q csoportos találkozó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3010)

csabi 06-01-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 178326)
Én természetesen vonattal megyek. Gondolom Kormi is azzal jön, akkor már mehetünk le 4en. Ha pedig hozod a barátnőd akkor már leszünk 3-an hölgyek! Remek ötlet volt Csabi!
déli PU jó találkozóhely...

az én vonatom Szolnok felől érkezik a Keletibe, ha valaki arról jönne, akkor ott is lehet találkozni és utánna együtt átmenni a délibe! :)

Liza itt is... 06-01-2008 15:51

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 178328)
az én vonatom Szolnok felől érkezik a Keletibe, ha valaki arról jönne, akkor ott is lehet találkozni és utánna együtt átmenni a délibe! :)

Egy metró az egész, oda is ki tudunk menni simán:)

Stev 06-01-2008 23:12

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 178321)
...mert a végén olyat mondok, hogy senki nem jön el a találkozóra.

Ezt kétlem amíg ilyen logóval promotálod a találkozót!;)

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 178325)
júli 17-18-19. hely mind1, csak ne legyen drága, mert most nem vagyok nagyon eleresztve. ha vki vonattal menne, akkor megbeszélhetnénk, egy találkozópontot, mert én is azzal megyek. :) jön a barátnőm is, ha nem baj.

Én is Pestről vonatoznék. Hogy barátnővel vagy egyedül az még függ tőle, hogy elengedik-e.

Tsobi 06-01-2008 23:14

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 178466)
Ezt kétlem amíg ilyen logóval promotálod a találkozót!;)

Számból vetted ki a szót :)

Liza itt is... 06-02-2008 11:24

Ahogy gondoljátok...:)
Nem volt benne olyan szándék...:)

csabi 06-06-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 178325)
júli 17-18-19. hely mind1, csak ne legyen drága, mert most nem vagyok nagyon eleresztve. ha vki vonattal menne, akkor megbeszélhetnénk, egy találkozópontot, mert én is azzal megyek. :) jön a barátnőm is, ha nem baj.

elnézést lámaságot írtam! természetesen júli 18-19-20 lenne jó mert az lesz péntektől vasárnapig.. :)

ha lenne rá igény lehet tudnék egy kisebb buszt is szerezni. igaz pénzért, de kb vonatjegy árban lenne, ez függ, h hányan vennénk igénybe. csak ezt előre le kellene fixálni, mondjuk jövő7en még.

Liza itt is... 06-06-2008 22:02

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 179176)
elnézést lámaságot írtam! természetesen júli 18-19-20 lenne jó mert az lesz péntektől vasárnapig.. :)

ha lenne rá igény lehet tudnék egy kisebb buszt is szerezni. igaz pénzért, de kb vonatjegy árban lenne, ez függ, h hányan vennénk igénybe. csak ezt előre le kellene fixálni, mondjuk jövő7en még.

Azt már nem:)
Inkább akkor a vonat. Már kifejtettem mért a vonatot választom legszívesebben...

Csak Kormi... 06-26-2008 13:16

Halihó!

Hogy áll a találkozó?
Van már végleges időpont és tudni, hogy kik jönnek?

Drang 06-30-2008 18:22

Én sajnos nem..:(Pedig szívesen elmentem volna..
Nem akarok lerágott csontot újra elővenni, de lenne egy meglátásom
:Egy ideje képviselem magam a Q fórumán.A régin, meg az új, Q-csopi :) fórumon is.Talán már valamennyire sikerült megismernem a közösség egyik-másik tagját.Rendszeresen visszaolvasok.Alkoholfogyasztási szokásokkal, munkával, zenei ízléssel, hobbikkal stb,stb...kapcsolatban sok infóm van egynémely tagokról.
De a politikai nézetét még senkinek, semmilyen formában nem ismerem.
Nem különös?Lehet, hogy nem téma?
A talikban egyébként az a szép, hogy ennyi eltérő habitusu ember jön össze, legalább egy közös tulajdonsággal:szeretjük a Hódítót....
Ez azt hiszem, alapnak már elég:)

Elme 07-04-2008 08:23

ez így van jól...

All times are GMT +1. The time now is 00:42.