![]() |
Halott topic, de ha most járok erre...
Szepes Mária - Vörös oroszlán (tökéletes) Douglas Adams - GUK Frank Herbert - Dűne sorozat Rejtő Jenő - minden mennyiségig E. A. Poe - novellák, versek és ami lehet kissé meglepő, mert nem szokták nagyra értékelni: Margit Sandemo - A jéghegyek népe (52 könyv) |
Hm még énse írtam ide.
kedvenc könyveim: Emile Zola: A pénz Emile Zola: A hajsza Emile Zola: A föld De a Rougon-Macquart ciklus közel 20darabja közül kevés olyan van, ami nem tetszene(persze van :mad:) Ajánlom mindenkinek, aki érdeklődik a III. Napóleon alatti Ffancia világ iránt, és azoknak is, akik MÉG nem :) Javaslom, hogy senki ne sorba olvassa. Úgyis csak gyenge szálak kötik össze a regényeket. Én a Hajszával kezdtem és kedvet kaptam amégegy majd mégegy elolvasásához. |
Aki a történelmi regényket szereti, annak ajánlom Mika Waltari, Hegedűs Géza regényeit és persze a legnagyobb kedvenc Graves: Én, Claudius, Claudius, az isten.
Salvatore sötét elf sorozata tényleg jó, nekem a kedvenc fantasy regényeim Az őszi alkony sárkányai, A téli éj sárkányai és A tavaszi hajnal sárkányai. Most Szabó Magda és Coelho regényeit olvasom |
Stephen King összes,de mivel Európa kiadó nem nagyon töri magát kiadni mostanában, így kezd Koontz is kedvenccé válni. Fantasy minden mennyiségben, itt pl Caldwell Káosz ciklusa az egyik nagy "Ő" :D Hiába,néha egy büdös (fél)ork kezében van a világ sorsa:D
|
Annemarie Selinko: Desirée
Gárdonyi Géza: Egri csillagok :) |
Sci-Fi:
Isaac Asimov:Alapítvány sorozat.(Nem csak a trilógia) Ponyva: Rejtő Jenő:Minden.:D:D |
ha Rejtő Jenő akkor jöhet!
Fülig Jimmy, Piszkos Fred, Buzgó Mócsing, Mr. Theo, Wagner Úr, Jules Harrincourt ala Galamb, Troppauer, és a többiek:D |
W. Hamilton Green (Dr. Galántai Zoltán) regényei is tetszenek. Olyan kusza és mégis rendezett mind, amilyennek én egy zseni agyát elképzelem -amilyen ő maga személyesen is :) (tanít nálunk az egyetemen, de véletlenül derült ki hogy épp egy tanárom könyvét olvasom :D )
|
Én a Harry Pottert szoktam olvasni néhány részt már többször is elolvastam.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:55. |