![]() |
Quote:
|
Nem egy nagy hiba, de talán mégsem kéne így hagyni, ez a rész 2x van a sugó tartalomjegyzékében, ugyanaz jelenik meg rá, szerintem nem kell hogy 2x szerepeljen, egyértelműen meg lehet találni mind2 cím alapján a másik nélkül is
1/A szövetségi háború Szövetségi háború (1/A csoportban) |
Quote:
|
még annyit tennék hozzá hogy a felfedezési kedvezmény után fel lehetne tüntetni hogy amúgy azon túl mennyibe kerülnek a hekik, hogy ki lehessen számolni, mert nem biztos hogy emlékszem rá mindig hogy épp mennyi egy heki (főleg hogy azért elég sokszor változik : )
|
Quote:
Quote:
Még akkor se, ha fenáll, hogy: Quote:
|
jó, nekem 8, játszom már pár éve a játékkal de sosem számoltam ki képlettel és most sem fogom, eddig viszont ki tudtam számolni hogy ha maxosat akarok felfedezni az mennyi hekiszer mennyi egység, most meg nem tudom kiszámolni ránézésre, szóval ez most így nem áttekinthetőbb lett szerintem, de mondom mind1, maga az hogy lehet olcsóbban felfedezni az frankó, csak most egy kicsit átláthatatlanabb hogy mennyire fog kijönni...
nálam pl. ma a-ban ment egy rész 157ért, aztán egy másik rész még valamennyiért, és a harmadik rész meg a teljes áron... nem tom melyik képlet adta volna ki, de sztem egyszerűbb feltütetni hogy hogyan követik egymást a hekik a bonusz után |
Végre én is átnyálaztam a fejlesztéseket!
Köszi és nagyon örülök neki:):):) |
A gyors csoporttal kapcsolatban is bekerültek a módosítások?
|
Quote:
|
Az arénába miért nem tudok pénzt ossztani ?
Nem tudok pénzt ossztani az Arénába lévő orimba !!!!
Miért van ez így ? Nem találtam az újjítások között erre utaló nyomot! Ha van akkor bocsi.... |
All times are GMT +1. The time now is 07:36. |