![]() |
Az időpont nekem is jó,szomszédom sincs már több .. :p
|
Quote:
|
Quote:
Nah lássuk eddig a helyzetet: Időpont:Augusztus 1-je AZ időpont valszegPhoneix júl. 27-aug. 1. pepa júl. 21-aug 3. Drang mindenképp jön, mert ha nem akkor nemtudom mi lesz :p Fefe még nem tudja Vityu csak aug 2. Kutyulee júl. 31-aug. 2-áig ráér Dragi jön Tsobi jön Én tutira megyek Akkor eddig vagyunk hatan akik 90% hogy jönne, és van még Fefe aki nem tudja mikor tudna eljönni még, és Vityu aki el akar lógni a barátnőjétől. |
Valamit kifelejtettem a számításokból .. A Formula 1 Magyar Nagydíj. Júli 28-tól Augusztus 4-ig a Hungaroringen tevékenykedem,úgyhogy azthiszem ez most kimarad.
|
Aug 3.-ig nekem jó, utána csak 11-től
|
Aug első napjaiban magam is nyiregyháza közelében leszek, majd figyelgetem, a topicot, hogy lássam lesz e tali :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sajna januárban nem volt módom elmenni, így ezt már nem kellene kihagyni! Egyenlőre a szóban forgó időpontoknak nem látom akadályát, nekem bármelyik időpont megfelel, elvégre diplomás munkanélküli lettem :cool:
Tesó! Hozzd el Szilvit is! Tök jó lenne... |
Quote:
|
Nem tudom milyenre tervezitek, de nekem a fenti időpontok csak úgy jók, hogy du elindulok és legkésőbb másnap hajnalban vissza, illetve a hétvégég egyátalán nem jók.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:21. |