Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szövifelállások:))) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2961)

Fefe013 05-11-2008 23:02

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 174199)
tök rossz, hogy feles szöviről beszélgettek amihez nem tudok hozzászólni :(
nem akartaok 3hadi-1hadivari szöviről beszélni?:D:D:D

De igen, lécci mondj hozzá fajokat és taktikát;):D:D:D

Druida 05-11-2008 23:05

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 174202)
De igen, lécci mondj hozzá fajokat és taktikát;):D:D:D

mááár mooondtaaam... :p
de ezekszerint az mindenkinek tetszett, mert nem vitatkoznak rajta:D:D:D

Druida 05-11-2008 23:09

hamár itt tartunk, írok még jó felállásokat...

3gnóm hadi (egyik kicsit tolira beállva) és egy óriás hadivari.
vagy: 2gnóm full hadi, 1félelf TOLIVARI és vagy egy ork hadi, vagy egy hadivari óriás.

Fefe013 05-11-2008 23:11

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 174203)
mááár mooondtaaam... :p
de ezekszerint az mindenkinek tetszett, mert nem vitatkoznak rajta:D:D:D

Persze, h nem vitatkozunk rajta, mert mindenki azt várja, h A-ban is leteszteld v vmi hasonlót;):D

Sztem elfér benne a gnóm, ha már megkérdezted, h minek, ha szükséges lehet kicsit tolisabbra venni vele a figurát és ahová nem lát be a hadivari azt felméritek...;)

Druida 05-11-2008 23:15

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 174206)
Persze, h nem vitatkozunk rajta, mert mindenki azt várja, h A-ban is leteszteld v vmi hasonlót;):D

Sztem elfér benne a gnóm, ha már megkérdezted, h minek, ha szükséges lehet kicsit tolisabbra venni vele a figurát és ahová nem lát be a hadivari azt felméritek...;)

háát szerintem tolisnak "jó" a törpe is :) úgyis sok kocsma kell neki, hogy ne lopjanak tekit, meg nyersit :)
a gnómmal szerintem kereskedni jó dolog, de mivel aki a gnómunk most az csak egyszemis így nem tudjuk kereskedni befogni, mert a vándor az fontosabb. amúgy nem kell rajta sokat tesztelni, mert teljesen bevált taktika:D

Kics 05-11-2008 23:22

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 174208)
háát szerintem tolisnak "jó" a törpe is :) úgyis sok kocsma kell neki, hogy ne lopjanak tekit, meg nyersit :)
a gnómmal szerintem kereskedni jó dolog, de mivel aki a gnómunk most az csak egyszemis így nem tudjuk kereskedni befogni, mert a vándor az fontosabb. amúgy nem kell rajta sokat tesztelni, mert teljesen bevált taktika:D

szöviháborúban mind a kettő (a tolis törpéd, és a vándor gnómod) első célpont lenne. Főleg 2-3 szinten. 4. még talán megélne.
mellesleg mi lenne mellettük a másik 3?

Fefe013 05-11-2008 23:23

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 174208)

Ez igaz:)
Így már csak 1 érvem maradt, de az a legfontosabb: mert ceretem a gnómot;):D
+variálhatóság

Zoli 05-12-2008 06:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174186)
En nem irtam sehol 4 tolit... De mindegy :)

Szerintem tok eselytelen a soktolis szovi, fentebbi szinteken, ahol mar egyre inkabb a fold szamit :) Vagy ha olyan a kiepitese, hogy nem eselytelen, akkor meg dogunalom :)

Ez hallod teljesen így van, én sem B-re gondoltam a 4 tolis szövit, 3-ban már hadizni jó szerintem, vagy ott átalakulni köv. szintre hadivá...Teljesen egyetértek

Princ 05-12-2008 08:51

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 174192)
Pedig hidd el nekem hogy meg lehet csinálni. De a kedvedérd ki is számoltam. ...

Elnézést, de jól értem hogy sztd két azonos felépítésű feles, vagy egyébként két akármilyen azonos ori közül lelopja a szövis az MF-et, ha annak leviszik 50%-kal a készülijét, a tisztánlátás ellenére? Vmi különbségnek még kell lenni az MF kárára, különben ez téves.

Különben 5-ben, főleg normál freemail-ben ép ésszel nem tudtok olyan szövit összerakni, ami csődöt mondana. Legfeljebb nem minden cél érhető el. :)

komisz86 05-12-2008 09:29

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 174245)
Elnézést, de jól értem hogy sztd két azonos felépítésű feles, vagy egyébként két akármilyen azonos ori közül lelopja a szövis az MF-et, ha annak leviszik 50%-kal a készülijét, a tisztánlátás ellenére? Vmi különbségnek még kell lenni az MF kárára, különben ez téves.

Különben 5-ben, főleg normál freemail-ben ép ésszel nem tudtok olyan szövit összerakni, ami csődöt mondana. Legfeljebb nem minden cél érhető el. :)

Most átszámoltam még egyszer pihenten, és igazad van, elég csúnyán elszámoltam. Jóval többet kéne levinni egy ilyen felesről. Üzenet törölve. Azt viszont továbbra is fenntertom hogy hogy kell a vari, anélkül egy kevésbé kiélezett feleshez, sőt egy jobb elfhez is marha nehéz bemenni.

All times are GMT +1. The time now is 09:03.