Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Baráti országok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2925)

N.a.t. 05-10-2008 09:15

Akkor várom az egyéb elfogadható magyarázatot az esetre :]
Ugyanarról az ip-ről nem mehetett a támadás mert az anarchot jelentett volna.ts kimélj meg a megjegyzéseidtől,pláne ha ilyen szinten ostobák. az h te multiztál az nem jelenti azt h más is szokott.
Valu van elképzelésed h mi más lehetett az oka annak h ex-szövim több esetben is 0-t fosztott? Még csak a belépőkódjaim sem tudja.
Jó lenne ha a legszakavatottabb elárulná a titkot, mert én még mindig nem vagyok meggyőzve.

Valezius 05-10-2008 10:25

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 173908)
Köszi Walee :)

Gondolom ugyanarról az IP címről volt a támadás..

Anarch volt persze, de a támadott országba a szövetség bontása után már nem léptem be. Előtte se kellett volna, csak nem tudtam meik ori melyik ;)
Szóval az azonos ip között legalább 24óra eltelt.

Synkel 05-10-2008 11:49

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 173916)
Akkor várom az egyéb elfogadható magyarázatot az esetre :]
Ugyanarról az ip-ről nem mehetett a támadás mert az anarchot jelentett volna.ts kimélj meg a megjegyzéseidtől,pláne ha ilyen szinten ostobák. az h te multiztál az nem jelenti azt h más is szokott.
Valu van elképzelésed h mi más lehetett az oka annak h ex-szövim több esetben is 0-t fosztott? Még csak a belépőkódjaim sem tudja.
Jó lenne ha a legszakavatottabb elárulná a titkot, mert én még mindig nem vagyok meggyőzve.

Azonos IP nem jelent anarchot önmagában csak hogy tudj róla... Ahhoz még ennek-annak teljesülnie kell.
A waposok mind repülnének eszerint... ( és ne köss ebbe bele, wap nélkül is lehet azonos IP tök más helyről)

N.a.t. 05-10-2008 12:03

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 173932)
Azonos IP nem jelent anarchot önmagában csak hogy tudj róla... Ahhoz még ennek-annak teljesülnie kell.
A waposok mind repülnének eszerint... ( és ne köss ebbe bele, wap nélkül is lehet azonos IP tök más helyről)

Így van, csak itt nem erről van szó.
Itt arról van szó h egyesek szt azért fosztott 0-t a szövim, mert ki be lépkedünk egymás orijába, holott ez NEM IGAZ. Még a jelszavam sem tudja senki.
Egyébiránt pedig még véletlenül sem lehet azonos az IP-m egy külhonban vagy éppen teljesen más szolgáltatónál lévő szövetségesemmel, és nem is volt az.
Tehát azonos IP kilőve.
Egyéb lehetőség?

J.Ati 05-10-2008 12:06

Ha nullát foszt az azért van,mert nem volt lé valszeg:rolleyes::p:)

Valezius 05-10-2008 13:28

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 173935)

Ilyenkor hiányzik a lefele kéz. Talán ha elolvastad volna amit NAT írt, konstruktívabban is képes lennél hozzászólni...

J.Ati 05-10-2008 13:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 173936)
Ilyenkor hiányzik a lefele kéz. Talán ha elolvastad volna amit NAT írt, konstruktívabban is képes lennél hozzászólni...

lefele kéz:eek:
Már megint okostojás vagy:p(már megszoktuk)
Ismerd meg a szájlikat kérlek!

Valezius 05-10-2008 14:05

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 173940)
lefele kéz:eek:
Már megint okostojás vagy:p(már megszoktuk)
Ismerd meg a szájlikat kérlek!

A te vicceid jók :rolleyes: szoktak lenni, mivel ez viccnek rossz volt, így logikus a következtetés, hogy csak komoly lehet :D

J.Ati 05-10-2008 14:11

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 173941)
A te vicceid jók :rolleyes: szoktak lenni, mivel ez viccnek rossz volt, így logikus a következtetés, hogy csak komoly lehet :D

A te hozzáállásod az emberekhez viszont nem vicces!
Talán elfogadhatnád,hogy nem vagy egyedül a világban;)
Ez a téma meg már lerágott csont!:cool:

Valezius 05-10-2008 14:20

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 171518)
Mindhármunknál több száz milla volt, ebből Dezső fosztott 0-t. Mindeközben persze a vadidegen ori is fosztogatott engem, több száz millákat lerántva ezzel rólam. Az idegen mindig vitt pénzt, az ex-szövim soha.
Közben Dezső megpróbálta Bélát is lefosztani, tőle is 0-t hozott.

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 173935)

Tőled erre a kérdésre ennyi válasz tellett. És szerintem még vicces se volt.

Ha szerinted lerágott csont, akkor minek kellett hozzászólni? :p
Na ideje megtennem, amit már régen kellett volna.

All times are GMT +1. The time now is 03:26.