Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Az Elf klánok irreálisan erősek más klánokkal szemben! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2920)

Swiss 04-21-2008 18:59

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 170915)
Nem a "bátorság" volt a lényege a HSZ-emnek.
Csak ugye ezek a betonElf Klánok nem ütnek vissza.
Hol a harc,amitől izgalmas a játék ?

Hogy a véleményem is leírjam:
Szeretnék kék számocskát.(Nekem ez a játék célja)
Már régen eldöntöttem, hogy 1/A-ban unalmas BetonElf leszek.
Nem azért mert nem szeretek harcolni, hanem azért mert annyi időm és
energiám nincs ami az 1/A harcaihoz szükséges.

Ezzel teljesen egyet tudok érteni.

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-21-2008 19:19

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 170964)
Ezzel teljesen egyet tudok érteni.

én megértek minden kedves elfet de akkor se lehet haladni és hadiklánt szivesebben ütnének de egyszerüen fizikai képtelenség némely esetben.......

Vésd 04-21-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 170969)
én megértek minden kedves elfet de akkor se lehet haladni és hadiklánt szivesebben ütnének de egyszerüen fizikai képtelenség némely esetben.......

ebben az esetben marad a felfedezés, vagy a szabályok megváltoztatása :)

Tsobi 04-21-2008 19:29

Mikor nincs elérhető távolságban senki,akkor fedezni köll.

SZERK: Vésd 103 :D:D

Remedy 04-21-2008 19:50

Igazabol szerintem az a minimum, hogy az elfek nagyot vedjenek, ha mar mast nem tudnak. Az elfek igenis klanvedelemre, es kajatermelesre vannak kitalalva, raadasul a kettot egyutt nem is nagyon tudjak hatekonyan csinalni...
Csak sok odafigyelessel...

Ilyen alapon lehetne olyat topicot is nyitni az elf partiaknak, hogy az orkok irrealisan nagyot utnek, valamint a gnomoktol irrealisan keves tekit lehet lopni, a torpek tul sokat termelnek.... Ugyan mar...

Ez a topic csak es kizarolag azert jott letre, mert Gardi kiment klanban, es neha pattan, meg az extrem orszagaval is...

Ez van, vannak akadalyok, le kell kuzdeni oket, nem egybol szabalyt kellene modositani... :)

Most akkor lehetne pampogni hogy a gnomok is nagyot vedenek, csokkentsuk mar a toronybonuszukat, a felelfek sokat lopnak, tobb keszulijuk menjen mar lopaskor...

Es akkor itt fogunk allni egy csomo hasznalhatatlan fajjal, hurra...

Jo igy az elf, ahogy van, mar igy is gyengitve lett, ha a vedelmet is csokkented, semmire nem lesz jo....

Rebellis 04-21-2008 20:33

Egyet kell értsek Remyvel (Bármennyire is utálom magam ezért;):D)
Elf maradjon úgy ahogy van...
Klán védő és A ban, talán az egyetlen faj ha valaki egyszemélyes klán akar lenni, vagy az a faj ami köré lehet építeni klánt....
Lent pedig a nem militáns de játszható békés....
A játéknak egy olyan szelete amire így van szükség...

Stoky(Gárdi) NEXUS 04-21-2008 20:58

lehet nektek tetszik h így van de gondoltam megemlítem ezt a dolgot de ugylátom a tulnyomo többségnek A ban a passzivitás jön be....

webesc 04-21-2008 21:06

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 170987)
lehet nektek tetszik h így van de gondoltam megemlítem ezt a dolgot de ugylátom a tulnyomo többségnek A ban a passzivitás jön be....

Megígérem, hogy ha meglesz a kis 2-es akkor amikor azzal jutok újra A-ba
Hadis leszek.
Talán addigra lesz némi halovány sejtésem arról, hogyan kell ott harcolni.
(Meg talán kiveszek 2 hónap szabit a munkahelyemen) :)

Eke 04-21-2008 21:07

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 170987)

Ez igy megfogalmazva nem igaz,csak a többség ugy gondolja,illetve az itt megfordulok többsége gondolja ugy ,hogy az elf védelme az ugy maradjon ahogyan van most.Na ezt jol meg nyakatekertem.

NewJackCity 04-21-2008 22:39

sajna ez van gárdi :)
itt a játékba nem ugy megy mint az élet sok teruletén általában :)
és itt nem az erossebb kutya ba..brálja a szukákat hanem a a gabonatermeszto mezitlábas búzahuszárok :D
amugy sztem is gusztustalan ami az A-ba folyik lassan már az orik fele elf lessz és nem lehet jaccani normálisan toluk :(
ami sztem még a masok játékanak ellehetetleniteset is kimeriti és az anarchba lenne a helyuk :D
(persze ez csak vicc )
és némelyik játékos meg az elfekbol is sir hogy jaj de nehez a topba bejutni
szerencsere idonként jon egykét normálisabb tag akik 2-300kor alatt topba utik magukat és rácáfolnak erre a marhaságra
te meg egybol hulye leszel gárdi ha mar a sokadik elfrol pattanva szová mered tenni hogy nem korrekt hogy a "mezitlábas tanyasiak" (ezt nem sertésnek szánom mielott valaki sikeresen félreértelmezi) lazán vedik a xarráfullozott orkokat :D
na de mind1 ez a kulso forum feeling ami miatt nem szeretek ide járni tulzottan :)
mondjuk nem is lenne jo ha egyformák lennénk es ugyanaz lenne a véleményunk mindenrol :)
szerintem ez ugy lenne korrekt hogy ha az elfekk se termelhetnének betonvédelem mellett hanem fel kéne adniuk nekik is dolgokat hogy vedeni tudjanak pl egy ork sereget
hisz az elfeket sem heréltek ki teljesen csak a tamado akciokra van malusuk amugy minden másra bonuszokat kapnak :)
épp ezért az sem tartom korrektnek hogy a hadikat teljesen kiherélik az elf klánokkal szemben !!!

All times are GMT +1. The time now is 08:39.