Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A piac, mint épület szerepe a játékban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=291)

director 04-12-2006 17:19

Quote:

Originally Posted by Batu
Szvsz a rendszer kompenzálná. Más megoldást erre nem látok.

höhö:) azzal marha jól lehetne pénzt termeli.. két ori összefog sok piaccal, és egymásnak adogatják el az árúkat:) nagyon poén lenne:))

Láma 04-12-2006 17:50

Mi lenne ha a piac egyszerűen úgy müködne mint a bank, csak a raktárat védené?

director 04-12-2006 18:10

Quote:

Originally Posted by Láma
Mi lenne ha a piac egyszerűen úgy müködne mint a bank, csak a raktárat védené?

ez az első normális ötlet asszem:)

Batu 04-12-2006 23:32

Quote:

Originally Posted by director
höhö:) azzal marha jól lehetne pénzt termeli.. két ori összefog sok piaccal, és egymásnak adogatják el az árúkat:) nagyon poén lenne:))

Jó-jó, de szvsz kevés ori engedheti meg magának ,hogy magas% piacot tartson. Persze azért elvetélt az ötlet. Így talán túl fontos lenne a piac. Inkább védje a nyersit. Akkor legalább nem építi úgyanúgy senki ,mint most.:)

director 04-13-2006 00:42

Quote:

Originally Posted by Batu
Jó-jó, de szvsz kevés ori engedheti meg magának ,hogy magas% piacot tartson. Persze azért elvetélt az ötlet. Így talán túl fontos lenne a piac. Inkább védje a nyersit. Akkor legalább nem építi úgyanúgy senki ,mint most.:)

szerintem bárki megteheti, hogy 80% piaccal játsszon, pl. 50hekin:))

Láma 04-13-2006 13:32

Most is vannak orik akik tartanak bankot pusztán azért hogy védje a pénzt. Törpöknek különösen jó lehet. Mondjuk azt nem értem, hogy a szieszta pont ugyanakkora védelmet ad mint a rakárkulcs, csak az tud még néhány haszontalan apróságot:confused:

director 04-13-2006 20:37

Quote:

Most is vannak orik akik tartanak bankot pusztán azért hogy védje a pénzt. Törpöknek különösen jó lehet. Mondjuk azt nem értem, hogy a szieszta pont ugyanakkora védelmet ad mint a rakárkulcs, csak az tud még néhány haszontalan apróságot:confused:

ja.. tényleg gyenge a varija.. de ennek ellenére így is játszható faj.. nemtom

Mike zoostorm 04-14-2006 11:46

Quote:

Egyik faji varzslat gyengebb mint a masik.. izlesek es pofonok...Ha viszont figyelembe veszed mennyi minden mas pluszt is kap a torpicsek, az oriassal szemben...Lehet hoogy a faji varzsa gyengebb, de massal egyensulyozza...

Penya 04-14-2006 11:48

Ha Láma ötlete megvalósulna akkor ki kellene venni a raktárkulcsot, mivel semmi értelme nem lenne és a törp fajvari értelmét vesztené. Én támogatom az ötletet, amúgy is zavaró, hogy az összes fajnak használható varija van egyedül a törpé nem ér semmit. Ati nem hinném h támogatni fogja ezt :D

Láma 04-14-2006 21:17

Sztem röhejes hogy az egyik faj faji varázslata magába foglalja a másikét...

All times are GMT +1. The time now is 20:28.