Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hadivari (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2907)

Arden 04-25-2008 20:09

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171654)
nah most lett időm megcsinálni, egy fullos, nagyon durva hadivarit, elit/íj felállásban...
itten van:

óriás/vándor

18% ház
40% barakk
20% templom
10% tanya
7% torony
5raktár
4bank
1kocsma

szerintem 5ben egy ilyen Óriást simán el lehet vinni :)

fullos, nagyon durva? akkor minek bele ennyi ház? :)
meg minek tanya? 2% raki, tf, az olyan 3-4 körös, az bőven elég, 2-3at éhezhet még a toronyra is.

(csak kötözködés :))

Druida 04-25-2008 20:13

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 171684)
fullos, nagyon durva? akkor minek bele ennyi ház? :)
meg minek tanya? 2% raki, tf, az olyan 3-4 körös, az bőven elég, 2-3at éhezhet még a toronyra is.

(csak kötözködés :))

ki van számolva, 2körig mennek el a az emberek a házakból, utána még 2körig a tornyokból, bankokból. szal 9kört bír. ööö ez gyors csopira van azt hozzáteszem :D:D:D:D
normálba meg 5kört bíró ori bőőőven elég.
mivel én mióta újrakezdtem csak gyorsban játszom, ezért mindent gyorsra tervezek :)

Arden 04-25-2008 20:14

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171685)
ki van számolva, 2körig mennek el a az emberek a házakból, utána még 2körig a tornyokból, bankokból. szal 9kört bír. ööö ez gyors csopira van azt hozzáteszem :D:D:D:D
normálba meg 5kört bíró ori bőőőven elég.
mivel én mióta újrakezdtem csak gyorsban játszom, ezért mindent gyorsra tervezek :)

na jó, de egy "fullos, nagyon durva" oriba minek tanya? :)

Druida 04-25-2008 20:18

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 171686)
na jó, de egy "fullos, nagyon durva" oriba minek tanya? :)

:D:D:D:D:D
na erről csak annyit, hogy nem fogok tanyafree orit csinálni, csak ha olyan szövim van aki folyamat küldi a kaját. mert sajna éjszaka aludni szoktam, nem pedig etetni. :D
de összedobok egy tanyafree-t is ha kell :)

Arden 04-25-2008 20:22

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171687)
na erről csak annyit, hogy nem fogok tanyafree orit csinálni, csak ha olyan szövim van aki folyamat küldi a kaját. mert sajna éjszaka aludni szoktam, nem pedig etetni. :D

nekem nem kell, köszi :)
majd ha más is jelez, h nem tetszik neki, akkor ráérsz, én megvagyok a saját éplistáimmal (már ha játszom :))

Synkel 04-25-2008 20:39

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171687)

Anélkül, hogy kétségbe vonnám a tudásodat és az éplistáidat, szólok, hogy én mf-ként is csak akkor tartok tanyát, ha épp piacra termelek kaját... Nem kell ehhez szövi.

Amúgy meg sok érdekeset olvastam ebben a topicban, csak így tovább:)

Druida 04-25-2008 20:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 171689)
Anélkül, hogy kétségbe vonnám a tudásodat és az éplistáidat, szólok, hogy én mf-ként is csak akkor tartok tanyát, ha épp piacra termelek kaját... Nem kell ehhez szövi.

Amúgy meg sok érdekeset olvastam ebben a topicban, csak így tovább:)

:)
de szerinted jók az éplistek amiket csináltam?:confused:
mert szeretek tanulni, úgyhogy ha van vmi ötleted hogyan lehetek mégjobb, akkor szívesen várom :o

Synkel 04-25-2008 20:50

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171690)
:)
de szerinted jók az éplistek amiket csináltam?:confused:
mert szeretek tanulni, úgyhogy ha van vmi ötleted hogyan lehetek mégjobb, akkor szívesen várom :o

Én már nem egyszer kifejtettem ezzel kapcsolatban a véleményem. Nem hiszek az ilyen éplistaadogatós dolgokban. Az éplistáid rosszak. Illetve jók megfelelő környezetben, megfelelő ellenfelekkel szemben. A trükk szerintem nem az, hogy csinálsz egy éplistát, és azzal húdemilyen kemény vagy, hanem hogy le tudod-e reagálni az ellenfelek, a paic, a környezet változásait. Rengeteg dolog van ami befolyásol egy éplistát. Túl sok ahhoz, hogy ilyeneket papírra lehessen vetni, és értelme lenne terjeszteni...

Azzal meg végképp nem értek egyet, hogy mivel 1-2 dolog neked bevált gyorsban az tutira működik normálban is, mert lazább. Nem lazább, és meglepődnél milyen hamar kicsontoznak normálban, szemben a gyorssal, ahol közel s távol alig van normális ellenfél a sok kezdő miatt...

Tsobi 04-25-2008 22:44

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171654)
nah most lett időm megcsinálni, egy fullos, nagyon durva hadivarit, elit/íj felállásban...

Eldobom a hajam,hogy ez milyen durva :D

Hardcore 03-15-2009 21:21

Hihahó!
Annyi lenne a kérdésem, hogy milyen arányban legyenek az íjjak és a lovak?

Hihahó!
Milyen arányban legyenek a lovaim és az íjjaim?

Hihahó!
Milyen arányban legyenek a lovaim illetve íjjaim?

All times are GMT +1. The time now is 11:23.