![]() |
Quote:
meg minek tanya? 2% raki, tf, az olyan 3-4 körös, az bőven elég, 2-3at éhezhet még a toronyra is. (csak kötözködés :)) |
Quote:
ki van számolva, 2körig mennek el a az emberek a házakból, utána még 2körig a tornyokból, bankokból. szal 9kört bír. ööö ez gyors csopira van azt hozzáteszem :D:D:D:D normálba meg 5kört bíró ori bőőőven elég. mivel én mióta újrakezdtem csak gyorsban játszom, ezért mindent gyorsra tervezek :) |
Quote:
|
Quote:
na erről csak annyit, hogy nem fogok tanyafree orit csinálni, csak ha olyan szövim van aki folyamat küldi a kaját. mert sajna éjszaka aludni szoktam, nem pedig etetni. :D de összedobok egy tanyafree-t is ha kell :) |
Quote:
majd ha más is jelez, h nem tetszik neki, akkor ráérsz, én megvagyok a saját éplistáimmal (már ha játszom :)) |
Quote:
Anélkül, hogy kétségbe vonnám a tudásodat és az éplistáidat, szólok, hogy én mf-ként is csak akkor tartok tanyát, ha épp piacra termelek kaját... Nem kell ehhez szövi. Amúgy meg sok érdekeset olvastam ebben a topicban, csak így tovább:) |
Quote:
de szerinted jók az éplistek amiket csináltam?:confused: mert szeretek tanulni, úgyhogy ha van vmi ötleted hogyan lehetek mégjobb, akkor szívesen várom :o |
Quote:
Én már nem egyszer kifejtettem ezzel kapcsolatban a véleményem. Nem hiszek az ilyen éplistaadogatós dolgokban. Az éplistáid rosszak. Illetve jók megfelelő környezetben, megfelelő ellenfelekkel szemben. A trükk szerintem nem az, hogy csinálsz egy éplistát, és azzal húdemilyen kemény vagy, hanem hogy le tudod-e reagálni az ellenfelek, a paic, a környezet változásait. Rengeteg dolog van ami befolyásol egy éplistát. Túl sok ahhoz, hogy ilyeneket papírra lehessen vetni, és értelme lenne terjeszteni... Azzal meg végképp nem értek egyet, hogy mivel 1-2 dolog neked bevált gyorsban az tutira működik normálban is, mert lazább. Nem lazább, és meglepődnél milyen hamar kicsontoznak normálban, szemben a gyorssal, ahol közel s távol alig van normális ellenfél a sok kezdő miatt... |
Quote:
|
Hihahó!
Annyi lenne a kérdésem, hogy milyen arányban legyenek az íjjak és a lovak? Hihahó! Milyen arányban legyenek a lovaim és az íjjaim? Hihahó! Milyen arányban legyenek a lovaim illetve íjjaim? |
All times are GMT +1. The time now is 11:23. |