![]() |
Quote:
Mindennek, amit leírok, mondok vagy teszek oka van. Csak sajnos ez nem minden esetben megy úgy át a köztudatba, ahogy az üzenetet én eredendően sugallni akarnám :]] Na de .... van ez így :]] |
És kérvényeztem, megfellebbeztem, leleveleztem, elfaxoltam, telefonáltam, igényeltem, vitatkoztam, tárgyaltam...
és még mindig nem történt semmi. Eddig egy nyomorult visszahívást, levelet, semmit nem kaptam senkitől ez ügyben, de még annyit sem hogy "megkaptuk a levelét, az ügyet vizsgáljuk" vagy valami... nesze neked magyar demokrácia... |
Nem gondoltál még hogy ott annál a kútnál rágyujtasz egypár kutasra?Esetleg rágyujthatnál az önkormányzatnál is.Persze ez csak vicc.De a diszhisztit vágd ki a hivatalban,magas lóról beszélj velük.Esetleg megemlitheted az esetleges kártalanitási peredet a személyük ellen.És figyeld a reakciot.Seperc alatt intézkednek,söt elnézésedet is fogják kérni.
U.i. Tudtad hogy minden viccnek fele való?:D |
Quote:
Kitartás! :) |
Quote:
:] Csak sajnos nem oldok meg vele semmit, illetve de, a saját jövőmet pár évre :] De jobban szeretem a napfényt mint a sötétzárkát :ĐĐ A díszhisztit is kivágnám...ámde a hely ahol sose jártam tőlem marhamessze van... lemenni meg 20 perc hisztiért nins időm :[[ Telefonon elküldtem már őket vagy ötször a francba, de azon kívül hogy a jegyző végül közölte hogy az én ügyemnél vannak fontosabb dolgai is és még reggelizni se volt aznap ideje (szegény, úgy sajnálom, ez volt reggel fél 8kor :S :ĐĐ) nem értem el semmit. Várjak a soromra, és amúgy is mit lázadozok, ő még nem is látta a videofelvételt (ami már meg sincs állítólag). Szóval majd ha lesz idejük rám (kész röhej) akkor majd írnak. ehhhh.... bürokrácia.... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:42. |