Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elszenvedtem magam A csoportig, van e helyem a gyorsban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2894)

Seldon 04-03-2008 20:45

egyértelműen kikerülhető, de ha van neki ismerőse, azzal, hiába sose látta még a hódot, máris előnyt élvez többszáz másik vadonatúj társával szemben :)
a teszt nem más, mint egy alacsonyabb korlát, jókora lyukakkal, ami csak arra jó, hogy a teljesen kezdőket kizárja.
10-ből ha 3 fullkezdőt eltérít normálba, sztem már jó lenne az arány, ennyivel is több hely jutna annak aki kb tudja is h mi mire való.
az úgyis csak utópia, h a gyors a profik csoportja, ld. én is ott vagyok :p:D

N.a.t. 04-03-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 168310)
az úgyis csak utópia, h a gyors a profik csoportja, ld. én is ott vagyok :p:D

Ejj, meg még én is.... botrány:ĐĐ

Paliking 04-03-2008 21:06

Nem tudom miért van ez a gyors csopi misztifikálás :) asszem ki kell próbálnom. Azon kívül, hogy relatíve kevesebb piac van, és gyorsabban telnek a körök van vmi különbség? Miért ne lehetne egy bármilyen játékos elég jó a gyorshoz?
Sztem az A-t semmi értelme idekavarni... persze fedezni mindenhol lehet, és akkor az A-s játék is ugyanaz ha fedezel, mint máshol, pláne ha egyfős klánban vagy...

Ha már korlátos a csoport, és szűrőt akartok, akkor szerintem sokkal több értelme lenne annak, hogy bárki regelhetne a csoportba, de bizonyos körszám alatt el kell érnie meghatározott célokat. Pl. 500 kör alatt top 50%, 2k kör alatt feljutási szint, és az egész szint teljesítése alatt max 1000 kör szabit engedélyeznék. A feltételek nem teljesítése esetén törlődne az ori, vagy áthelyezésre kerülne a megfelelő szintű normál csoportba.

N.a.t. 04-03-2008 21:20

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 168318)
Nem tudom miért van ez a gyors csopi misztifikálás :) asszem ki kell próbálnom. Azon kívül, hogy relatíve kevesebb piac van, és gyorsabban telnek a körök van vmi különbség? Miért ne lehetne egy bármilyen játékos elég jó a gyorshoz?
Sztem az A-t semmi értelme idekavarni... persze fedezni mindenhol lehet, és akkor az A-s játék is ugyanaz ha fedezel, mint máshol, pláne ha egyfős klánban vagy...

Ha már korlátos a csoport, és szűrőt akartok, akkor szerintem sokkal több értelme lenne annak, hogy bárki regelhetne a csoportba, de bizonyos körszám alatt el kell érnie meghatározott célokat. Pl. 500 kör alatt top 50%, 2k kör alatt feljutási szint, és az egész szint teljesítése alatt max 1000 kör szabit engedélyeznék. A feltételek nem teljesítése esetén törlődne az ori, vagy áthelyezésre kerülne a megfelelő szintű normál csoportba.

Játszottál már gyorsban? :]]

Tsobi 04-03-2008 21:57

Quote:

Szerintem nem közelezhetünk senkit arra,hogy 500 kör alatt ezt meg ezt teljesítse,különben blabla ..

Személyes ismerősöm fél évig tekizett 200 heki alatt,aztán felment a topba,hülyére termelte magát. (fél év ~ 9k kör)
Egyáltalán nem volt kezdő az ember. Az 501. körben át kellett volna rakni normálba? Hmm

Paliking 04-03-2008 22:09

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 168323)
Játszottál már gyorsban? :]]

Asszem a hsz-emben benne volt, hogy nem :)

Paliking 04-03-2008 22:11

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168327)
Szerintem nem közelezhetünk senkit arra,hogy 500 kör alatt ezt meg ezt teljesítse,különben blabla ..

Személyes ismerősöm fél évig tekizett 200 heki alatt,aztán felment a topba,hülyére termelte magát. (fél év ~ 9k kör)
Egyáltalán nem volt kezdő az ember. Az 501. körben át kellett volna rakni normálba? Hmm

Nekem 8, igazából egy ötlet volt arra, hogy hogyan lehet szűrni azt, hogy ki való oda, és ki nem. A szám tök mndegy, x is lehetett volna helyette. De az szerintem jobb szűrő, hogy tud-e teljesíteni vmit, minthogy van-e orija A-ban, van-e kis kékje, stb....

Tsobi 04-03-2008 22:13

Ez mondjuk lehetne egy alternatíva .. csak kis kékkel lehet gyors csoportba kezdeni (fordulni).

N.a.t. 04-03-2008 22:43

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168331)
Ez mondjuk lehetne egy alternatíva .. csak kis kékkel lehet gyors csoportba kezdeni (fordulni).

Brrrrrrrr... ezt én a magam részéről szintén nem tartom nyerő ötletnek. Nagyon nem.
:]] Én nem tudom úgy elképzelni az U-t hogy ott csak kiskék orik vannak....lehet túl gyenge a képzelőerőm? :O
Mindig átesünk a ló másik oldalára :]]
Eddig az volt a gondotok, hogy a gyorsba is regelhessen bárki, ha tudja hogy mi egy kristálygömb varázslat, most meg kiskék kelljen ehhez már? :eek::rolleyes::o
Én nagyon nem találom a jó megoldást, huhh de nem szeretnék az Admin helyében lenni :O :D

N.a.t. 04-03-2008 22:57

Quote:

Pld mert a gyors az egyetlen csoport ahova dirrekt ki van írva hogy kezdők ne? ;]] Ezenkívül egy totál kezdőt tizedannyi idő alatt szétszednek a gyorsban mint máshol, és nem lesz sikerélménye, márpedig szerintem az nem cél hogy beregel, a védettség lejárta utáni 12 órában szétverik az oriját, amivel végleg elmegy a kedve a játéktól, és onnantól boldog boldogtalannak azt terjeszti hogy a Hódító rossz. Holott csak ő volt tudatlan.
Quote:

Szerintem sincs, olvasd el kérlek fentebb, hogy miért került szóba itt egyáltalán az A csopi.

Quote:

Ha már korlátos a csoport, és szűrőt akartok,

Nem feltétlenül biztos hogy mi akarunk, csak kicsit uncsik már a legpancserebb kérdések (pld. ti honnan tudjátok hogy megy felétek egy sereg? :O -és ez még nem is a legrosszabb kategória- és hasonlók) a csoportfórumon, valamint gondolom az se mindenkinek vidám hogy Ati kb 2 naponta kénytelen beírni az U fórumra valakinek hogy : " Totál kezdőként mért abba az egyetlen csoportba regeltél, ahová dirrekt ki van írva, hogy kezdők ne?"

Quote:

akkor szerintem sokkal több értelme lenne annak, hogy bárki regelhetne a csoportba, de bizonyos körszám alatt el kell érnie meghatározott célokat. Pl. 500 kör alatt top 50%, 2k kör alatt feljutási szint, és az egész szint teljesítése alatt max 1000 kör szabit engedélyeznék. A feltételek nem teljesítése esetén törlődne az ori, vagy áthelyezésre kerülne a megfelelő szintű normál csoportba.

Valamilyen fokig ez most is meg van, mégsem feltétlenül működik.

All times are GMT +1. The time now is 18:35.