![]() |
egyértelműen kikerülhető, de ha van neki ismerőse, azzal, hiába sose látta még a hódot, máris előnyt élvez többszáz másik vadonatúj társával szemben :)
a teszt nem más, mint egy alacsonyabb korlát, jókora lyukakkal, ami csak arra jó, hogy a teljesen kezdőket kizárja. 10-ből ha 3 fullkezdőt eltérít normálba, sztem már jó lenne az arány, ennyivel is több hely jutna annak aki kb tudja is h mi mire való. az úgyis csak utópia, h a gyors a profik csoportja, ld. én is ott vagyok :p:D |
Quote:
|
Nem tudom miért van ez a gyors csopi misztifikálás :) asszem ki kell próbálnom. Azon kívül, hogy relatíve kevesebb piac van, és gyorsabban telnek a körök van vmi különbség? Miért ne lehetne egy bármilyen játékos elég jó a gyorshoz?
Sztem az A-t semmi értelme idekavarni... persze fedezni mindenhol lehet, és akkor az A-s játék is ugyanaz ha fedezel, mint máshol, pláne ha egyfős klánban vagy... Ha már korlátos a csoport, és szűrőt akartok, akkor szerintem sokkal több értelme lenne annak, hogy bárki regelhetne a csoportba, de bizonyos körszám alatt el kell érnie meghatározott célokat. Pl. 500 kör alatt top 50%, 2k kör alatt feljutási szint, és az egész szint teljesítése alatt max 1000 kör szabit engedélyeznék. A feltételek nem teljesítése esetén törlődne az ori, vagy áthelyezésre kerülne a megfelelő szintű normál csoportba. |
Quote:
Játszottál már gyorsban? :]] |
Quote:
Szerintem nem közelezhetünk senkit arra,hogy 500 kör alatt ezt meg ezt teljesítse,különben blabla .. Személyes ismerősöm fél évig tekizett 200 heki alatt,aztán felment a topba,hülyére termelte magát. (fél év ~ 9k kör) Egyáltalán nem volt kezdő az ember. Az 501. körben át kellett volna rakni normálba? Hmm |
Quote:
|
Quote:
|
Ez mondjuk lehetne egy alternatíva .. csak kis kékkel lehet gyors csoportba kezdeni (fordulni).
|
Quote:
Brrrrrrrr... ezt én a magam részéről szintén nem tartom nyerő ötletnek. Nagyon nem. :]] Én nem tudom úgy elképzelni az U-t hogy ott csak kiskék orik vannak....lehet túl gyenge a képzelőerőm? :O Mindig átesünk a ló másik oldalára :]] Eddig az volt a gondotok, hogy a gyorsba is regelhessen bárki, ha tudja hogy mi egy kristálygömb varázslat, most meg kiskék kelljen ehhez már? :eek::rolleyes::o Én nagyon nem találom a jó megoldást, huhh de nem szeretnék az Admin helyében lenni :O :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:35. |