Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Ami a súgóból kimaradt... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2883)

KPeti999 05-07-2008 13:49

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 173501)
Szerintem is jó ötlet lenne, ha bekerülne. Bár szerintem felesleges ilyen részletesen, pl szerintem nem sok embert érdekel hogy előbb a regenerálódás utáni 1%-ot kapod meg és csak utána a rendes 5%-öt. Az viszont hogy a frissen kiképződött seregek is részt vesznek a csatában, illetve hogy a védelem még előtte leesik igenis fontos infó.

Amúgy a 10-es és a 11-es nem fordítva van?:confused: Nekem ment már el emberem a tekikopás miatt.

Én sem ilyen részletesre gondoltam, a 3. 4. 5. pontot szerintem nyugodtan ki lehet venni, azok nem sok vizet zavarnak. A 9. pontot pedig nem kell ennyire taglalni, de a többi az fontos lenne.
Például ebbe benne van többek között minden ami egy csatával kapcsolatos lehet, vagy hogy ha a raktárakban több gabona van mint ami elfér, akkor az körváltáskor a felesleget az emberek eszik meg vagy megy a kukába?

Egyébként Ati írta valamelyik topicba még anno hogy ezek a pontok télleg így követik egymást.

komisz86 05-07-2008 14:00

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 173503)

Egyébként Ati írta valamelyik topicba még anno hogy ezek a pontok télleg így követik egymást.

Ha azonban az adott körben tekercskopás van, és emiatt nem férnek már el az embereid, arról a helytartó nem tudhat előre, ilyenkor továbbra is le lesznek a katonáid fokozva. Ez a ht súgójában van szóval....
Azt pedig hogy túl lehet tölteni a rakikat nem érzem olyan életbevágónak, szerintem kevés embernek jut eszébe magától hogy tf orit csináljon:rolleyes:

KPeti999 05-07-2008 14:11

Megtaláltam azt a topicot:
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...lt%E1s+sorrend

komisz86 05-07-2008 14:19

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 173507)

Olvasd is végig:)

KPeti999 05-07-2008 14:30

Elolvastam, télleg úgy van:)

KPeti999 05-07-2008 14:46

Kijavítottam, így még hosszabb lett mint előtte volt...

Valezius 05-10-2008 18:16

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 173512)
Kijavítottam, így még hosszabb lett mint előtte volt...

Valahova írd bele a felfedezett föld beérését is. (Persze jó lenne tudni, hogy ha most ér be a feldfedezett föld, éstörpe esetén a feltárt bánya, akkor melyik is van előbb)

Én örülnék, ha a KV sorrendje bekerülne a súgóba, de Atit ismerve kevés esélyt látok rá. Mondván könnyen kitapasztalható.

KPeti999 05-12-2008 00:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174007)
Valahova írd bele a felfedezett föld beérését is. (Persze jó lenne tudni, hogy ha most ér be a feldfedezett föld, éstörpe esetén a feltárt bánya, akkor melyik is van előbb)

Én örülnék, ha a KV sorrendje bekerülne a súgóba, de Atit ismerve kevés esélyt látok rá. Mondván könnyen kitapasztalható.

Én amit csak tudok a kv alatti eseményekről az a listában már benn van sorry:(, viszont ha valaki tud még konkrétumokat hozzáfűzni pl. Ati:), akkor írjon, és ha a sugóba nem is de a hód kézikönyvbe bekerülhetne (szerintem), mert télleg tele van hasznos infóval.
Ha valakinek ötlete vagy ellenvetése vagy bármi hozzáfűzni valója van, az is írjon!:)

vityu 05-24-2008 20:13

Amit beleírnék a súgóba, hogy ha szk-n vagy, akkor fogynak a TOPkörök. Belegondolva ez így logikus, de én nem gondoltam eddig bele, csak amikor visszatértem szk-ról!

Remedy 05-24-2008 20:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 176673)
Amit beleírnék a súgóba, hogy ha szk-n vagy, akkor fogynak a TOPkörök. Belegondolva ez így logikus, de én nem gondoltam eddig bele, csak amikor visszatértem szk-ról!

Hat, mivel szkn nem vagy a pontlistaban, igy a top x%-ban sem, szerintem egyertelmu, de lehet, csak nekem tunik annak. :)

All times are GMT +1. The time now is 19:22.