![]() |
Quote:
Az, hogy egy másik ország mit csinált játékon belül, csak feltételezés. |
Quote:
|
Bocs az offért, de erre muszáj válaszolnom. :mad:
Quote:
Aki saját bevallása szerint nem ért a játékhoz az ne akarjon válaszolgatni. Quote:
|
földszerzés
Az ominózus eset után beszéltem a támadottammal, de ugye az "ellennel nem illik kokettálni" így a pontos részletek nem derültek ki. Viszont azóta (hogy miért nem nem tudom) a vezérük mnt-t javasolt a vezéremnek amit mimindenki mindenkivel alapon mi elfogadtunk, így azóta már nem az "ellen" és közölte a részleteket.
1. nem azonos a szolgáltatónk. ő két helyről ( munkahely-otthon) netezik plussz wapon játszik 2. 5 üres hektárja volt. 3. 6 épület volt építés alatt. 4. nem tudta hogy támadok, azt azután vették észre mikor már lezajlott a csata. 5. én Baranya ő Budapest ennyi amúgy én is több éve játszok, és már többször végigmentem. a fórumot nem használom, csak akkor olvasgatom ha változás van vagy ha problémám van. egyébként a véleményem az azonos ip vagy wapos játék miatti anomáliákról az, hogy az nem stratégia és nem is a játékos hibája. köszönöm a figyelmet és a segítséget. |
Quote:
Lehet, hogy velem van a baj, de úgy érzem, hogy minden segítő szándékú beírást kiforgatsz. Így nem lehet segíteni. Én legalábbis biztosan nem tudok. Egy adott szint után pedig már nem is akarok. |
osztozkodás
A szövetségi földszerzéssel kapcsolatban felmerült bennem egy kérdés: ahhoz, hogy a szövim megkapja a részét a zsákmányból elég az ha behívom a támadásba vagy az is kell hogy ténylegesen jöjjön tőle sereg? Köszi.
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Ezt nem tudom, majd megmondják az okosok...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:41. |