Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   A legviccesebb mail:D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=283)

Burning 08-10-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 116564)
Ez van, gondoltam megosztom veletek. :) Szóljatok nyugodtan, ha elegetek van belőlem... :D:D:D

inkább nem, mert akkor még többet kapunk:p

Ati 08-10-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 116562)
Amit szívesen mondanál néha a munkahelyeden...

Ezek is aranyosak. :)

MSN-en olvastam ezt még, talán ehhez a listához illik:

"Nem b@sztam el, csak másra lesz jó."

:)

Ditke 08-10-2007 16:14

Vizeletminta

Egy nap John teniszkönyöke kiújult, ezért elment az orvoshoz. Amikor megérkezett a nővér az mondta, hogy 15 perc és fogadja a doktor úr, de előbb vizeletmintát kell adnia. John szerint ez abszurdum, ez abszurdum, de a végén belemegy.
15 perc múlva a nővér bekíséri a doktorhoz.

„Szóval megint rakoncátlankodik az a teniszkönyök, mi?”
„Biztos a nővér mondta le…”-mondta John gyanakodva.
„Nem, a vizeletmintából állapítottam meg.”- feleli az orvos, miközben elmeséli, hogy kapott egy új masinát, ami mindent kimutat a vizeletből. John egy szavát sem hiszi, de belemegy, hogy a következő alkalommal is hoz egy vizeletmintát az utóvizsgálatra.

Két nappal később, John a konyhában elmeséli ezt a nevetséges történetet a lányának és a feleségének. Aztán kitalálják, hogy megviccelik az orvost. Mindhárman adnak egy kis vizeletmintát, amit John összeönt. Később a garázsban még a kocsijából is belekever egy kis olajat, illetve a saját spermiumából is vegyit bele.

Elmegy a rendelésre, még utoljára összerázza az egyveleget és átadja a nővérkének. A vizsgálat most eltart egy fél óráig, de végül a doki fogadja és a következőket mondja: „Van pár rossz hírem okostojás: a lányod terhes, a feleségednek hólyaghurutja van, a kocsid nemsokára kirohad alólad, és ha nem hagyod abba a folyamatos maszturbálást, sosem múlik el a teniszkönyököd.”

Ditke 08-10-2007 16:27

Amikor Isten megteremtette Ádámot és Évát, felruházta őket különböző tulajdonságokkal.
Miután már csak kettő maradt a zsákjában,elhatározta, elosztja közöttük.
- Az egyik tulajdonság, hogy amikor pisil, akkor nem kell leguggolni.
Ez nagyon hasznos dolog - mondta a párnak, akiket éppen az almafa alatt talált.
Kíváncsi vagyok, melyikőtök szeretné ezt a képességet?
Ádám felugrott:
- Add nekem! - üvöltötte.
- Nagyon szeretném! Kérlek, hadd legyen ez az enyém.
Ez olyan nagyszerű. Amikor a kertben dolgozom vagy az állatokkal foglalkozom, akkor csak odaállok egy fához és hagyom, hadd jöjjön. Ez tök jó lenne, télen akár a nevemet is le tudnám írni a hóba. Istenem, add nekem ezt az ajándékot.
Éva csak mosolygott, és azt mondta Istennek:
- Ha Ádám tényleg annyira akarja, hát legyen az övé. Ha ez őt boldoggá teszi, egyáltalán nem bánom, ha neki adod.
Szóval így történt, hogy Ádám kapta azt a képességet, hogy függőleges helyzetben is tudott pisilni.
Miközben boldogan ugrándozott és az újonnan szerzett képességet gyakorolta, Isten belenézett a zsákba és így szólt:
- Lássuk csak. Mi is maradt még? Ó igen, a többszöri orgazmus ...

Burning 08-10-2007 16:48

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 116575)
Vizeletminta

Egy nap John teniszkönyöke kiújult, ezért elment az orvoshoz. Amikor megérkezett a nővér az mondta, hogy 15 perc és fogadja a doktor úr, de előbb vizeletmintát kell adnia. John szerint ez abszurdum, ez abszurdum, de a végén belemegy.
15 perc múlva a nővér bekíséri a doktorhoz.

„Szóval megint rakoncátlankodik az a teniszkönyök, mi?”
„Biztos a nővér mondta le…”-mondta John gyanakodva.
„Nem, a vizeletmintából állapítottam meg.”- feleli az orvos, miközben elmeséli, hogy kapott egy új masinát, ami mindent kimutat a vizeletből. John egy szavát sem hiszi, de belemegy, hogy a következő alkalommal is hoz egy vizeletmintát az utóvizsgálatra.

Két nappal később, John a konyhában elmeséli ezt a nevetséges történetet a lányának és a feleségének. Aztán kitalálják, hogy megviccelik az orvost. Mindhárman adnak egy kis vizeletmintát, amit John összeönt. Később a garázsban még a kocsijából is belekever egy kis olajat, illetve a saját spermiumából is vegyit bele.

Elmegy a rendelésre, még utoljára összerázza az egyveleget és átadja a nővérkének. A vizsgálat most eltart egy fél óráig, de végül a doki fogadja és a következőket mondja: „Van pár rossz hírem okostojás: a lányod terhes, a feleségednek hólyaghurutja van, a kocsid nemsokára kirohad alólad, és ha nem hagyod abba a folyamatos maszturbálást, sosem múlik el a teniszkönyököd.”

ehh:)

*már mér lenne rövid?*

Ditke 08-10-2007 17:32

Alkalmas vagy arra, hogy egy népszerű popzenei fiúcsapat tagja legyél?

Mire vagy a legbüszkébb életedben?
* Megtanultam táncolni és énekelni - 0 pont
* Erica C. egyszer egy mátészalkai hakniban megsimogatta a fejem. Roby D. pedig dobott nekem egy kockacukrot - 5 pont
* S-es pólóban is tudok úgy izzadni, hogy látszódjon, mennyire kockás a hasam - 10 pont

Mi a legfontosabb képesség számodra?
* Jó a hangom és jól mozgok - 0 pont
* Nyitott kocsiban sem félek állva, és meg tudom jegyezni a többiek nevét angolul, ráadásul a partit is paaaarinak ejtem, mint például külföldön - 5 pont
* Erre a választ csak a Kozsó tudja, mer ő a menedzserem - 10 pont

Kinél tanultál énekelni és milyen szinten vagy?
* Konzervatóriumban és jó vagyok - 0 pont
* Kérdezzétek Janulát, ő a magyar hangom - 5 pont
* A bodyteremben ment a Sláger Rádió. Egyébként minden a véremben van, mer a fejemben kizárt dolog. De majd a Kozsó megmondja. - 10 pont

Mi a kedvenc számod?
* Elvis Presleytől a Love me tender - 0 pont
* Amiről forgattuk azt a klipet, hogy állunk a tenger parton és nekem úgy kellett csinálnom, mintha énekelnék - 5 pont
* Kozsótól az Érintsd meg a Holdat és aztán sírjunk egymás vállán sokáig. De ezt is a Kozsó tudja pontosan. - 10 pont

Értékelés:

0 pont: Ha van szakálla, próbálkozzon az Apostolnál, előbb-utóbb úgyis lesz üresedés.
5-20 pont: Tudunk egy helyet a Baby Sistersben, de a műtét költségeit nem vállaljuk.
25-40 pont: Gratulálunk. Ön ideális fiúzenekar lenne. De majd Kozsó megmondja.

szamóka 08-10-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 116578)
Szóval így történt, hogy Ádám kapta azt a képességet, hogy függőleges helyzetben is tudott pisilni.
Miközben boldogan ugrándozott és az újonnan szerzett képességet gyakorolta, Isten belenézett a zsákba és így szólt:
- Lássuk csak. Mi is maradt még? Ó igen, a többszöri orgazmus ...

Ádám legalább hosszú távra tervezett...;)

Ditke 08-10-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 116594)
Ádám legalább hosszú távra tervezett...;)

A nők tovább élnek!:p Vajon miért is?:rolleyes: Igaz, nem tudunk meszire pisilni, de van ami életbentartson!:D:D:D

szamóka 08-10-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 116599)
A nők tovább élnek!:p Vajon miért is?:rolleyes: Igaz, nem tudunk meszire pisilni, de van ami életbentartson!:D:D:D

Ez igaz, de a férfiak az említett tulajdonságban agg korukban naponta többször is örömüket lelik, míg a nőkre ez nem igazán jellemző...:p

Ditke 08-10-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 116601)
Ez igaz, de a férfiak az említett tulajdonságban agg korukban naponta többször is örömüket lelik, míg a nőkre ez nem igazán jellemző...:p

Tudnék példákat, hogy az agg férfiak hogyan pisilnek, ezt nem kell ecsetelned. :D Az agg nők viszont nem a pisilésben lelik örömüket... :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 21:38.