![]() |
Quote:
Neten talált egy szervíz parancaskombinációt, amely a lejátszón elhelyezett funkciós gombok adott sorrendben való lenyomásából állt és amikor ezt lenyomta, a cucc magát újraformázta és onnantól működött rendesen. Pedig arra is sokan keresztet vetettek már... Illetve az eredeti hozzákapott csatlakozóval próbálkozol? Mert ami páromnak van, az nem szereti a net telefon csatlakozóját, pedig ugyanúgy miniusb és usb. |
Quote:
|
Quote:
Szóval úgy értem, hogy: van a lejátszás gomb, azt meg kellett nyomni, majd még vagy 3 másik gombot egyszerre. Ekkor a cucc formázta magát. No hát így értem remélem már okés :) De lehet hogy ezután még a firmware-t is fel kellett tenni (frissíteni), nem tudom már. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én csak a szavak elejét és végét figyelem olvasáskor. erről volt is valami kutatás |
esetleg a kedves párod nem találja újra ezt a honlapot? vagy nem emlékszik rá? mert én nem találom :( thomson lyra gépem van.
|
Quote:
Neki szerencséje volt :) De egy másik ötlet, ezt csak kisbetűvel mondom, valahol olvastam ezt. Próbáld ki más-más usb-re rákötni |
Quote:
|
azóta egy nagyjából 10 centis mp3 boldog tulajdonosa lettem :)
hihetetlen, régen nem hittem, hogy a mobilom el fog férni kényelmesen a zsebemben, már ez elvárás. régen az mp3mam nem fért el kényelmesen, ma most meg csak pislogtam a választékon, hiphip hurrá technika! |
| All times are GMT +1. The time now is 10:52. |