Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Mi ez? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2810)

Kubbi 09-25-2008 08:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 191559)
puma jól leírta. szervízes széttárt kézzel mondta, hogy mázlim van, mert a hasonló gyártmányúak ennyit sem élnek meg. vegyek újat.

Páromnak, az mpio-ja csinált ilyet. Éppen hangrözgítés közben, kifagyott és onnantól semmi. Usb-látta de leállt ezzel a hibaüzenettel.
Neten talált egy szervíz parancaskombinációt, amely a lejátszón elhelyezett funkciós gombok adott sorrendben való lenyomásából állt és amikor ezt lenyomta, a cucc magát újraformázta és onnantól működött rendesen. Pedig arra is sokan keresztet vetettek már...

Illetve az eredeti hozzákapott csatlakozóval próbálkozol? Mert ami páromnak van, az nem szereti a net telefon csatlakozóját, pedig ugyanúgy miniusb és usb.

Remedy 09-25-2008 11:03

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 191769)
Páromnak, az mpio-ja csinált ilyet. Éppen hangrözgítés közben, kifagyott és onnantól semmi. Usb-látta de leállt ezzel a hibaüzenettel.
Neten talált egy szervíz parancaskombinációt, amely a lejátszón elhelyezett funkciós gombok adott sorrendben való lenyomásából állt és amikor ezt lenyomta, a cucc magát újraformázta és onnantól működött rendesen. Pedig arra is sokan keresztet vetettek már...

Illetve az eredeti hozzákapott csatlakozóval próbálkozol? Mert ami páromnak van, az nem szereti a net telefon csatlakozóját, pedig ugyanúgy miniusb és usb.

Hat igen, a parancaskombinaciok csodakra kepesek.... :)

Kubbi 09-25-2008 12:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191776)
Hat igen, a parancaskombinaciok csodakra kepesek.... :)

Nemtudom, de rögtön gyanakszom, amikor odabiggyeszted a mosolyt a végére. :D

Szóval úgy értem, hogy: van a lejátszás gomb, azt meg kellett nyomni, majd még vagy 3 másik gombot egyszerre. Ekkor a cucc formázta magát.
No hát így értem remélem már okés :)
De lehet hogy ezután még a firmware-t is fel kellett tenni (frissíteni), nem tudom már.

Remedy 09-25-2008 12:58

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 191781)
Nemtudom, de rögtön gyanakszom, amikor odabiggyeszted a mosolyt a végére. :D

Szóval úgy értem, hogy: van a lejátszás gomb, azt meg kellett nyomni, majd még vagy 3 másik gombot egyszerre. Ekkor a cucc formázta magát.
No hát így értem remélem már okés :)
De lehet hogy ezután még a firmware-t is fel kellett tenni (frissíteni), nem tudom már.

Eddig is oke volt, csak az elgepelesbol akartam egy kis viccet uzni, mert jol hangzott, de nem jott be... Lehet Te automatan jol olvasod ezt a szot? :D

tdomo 09-25-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191782)
Eddig is oke volt, csak az elgepelesbol akartam egy kis viccet uzni, mert jol hangzott, de nem jott be... Lehet Te automatan jol olvasod ezt a szot? :D

Én is simán elsiklottam felette...:D

Kubbi 09-25-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 191782)
Lehet Te automatan jol olvasod ezt a szot? :D

és igazad van:D

Én csak a szavak elejét és végét figyelem olvasáskor.
erről volt is valami kutatás

Grabi 09-25-2008 13:44

esetleg a kedves párod nem találja újra ezt a honlapot? vagy nem emlékszik rá? mert én nem találom :( thomson lyra gépem van.

Kubbi 09-25-2008 14:28

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 191787)
esetleg a kedves párod nem találja újra ezt a honlapot? vagy nem emlékszik rá? mert én nem találom :( thomson lyra gépem van.

Ilyenkor ugye mindig egyedi a megoldás, de ő úgy találta meg azt a topikot, hogy beírta a keresőbe az eszköz pontos típusát, és utána a hibaüzenetet.
Neki szerencséje volt :)

De egy másik ötlet, ezt csak kisbetűvel mondom, valahol olvastam ezt.
Próbáld ki más-más usb-re rákötni

Grabi 09-25-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 191793)
Ilyenkor ugye mindig egyedi a megoldás, de ő úgy találta meg azt a topikot, hogy beírta a keresőbe az eszköz pontos típusát, és utána a hibaüzenetet.
Neki szerencséje volt :)

De egy másik ötlet, ezt csak kisbetűvel mondom, valahol olvastam ezt.
Próbáld ki más-más usb-re rákötni

ezt én is olvastam, próbáltam, nem sikerült.

Grabi 09-25-2008 19:03

azóta egy nagyjából 10 centis mp3 boldog tulajdonosa lettem :)

hihetetlen, régen nem hittem, hogy a mobilom el fog férni kényelmesen a zsebemben, már ez elvárás. régen az mp3mam nem fért el kényelmesen, ma most meg csak pislogtam a választékon, hiphip hurrá technika!

All times are GMT +1. The time now is 10:52.