Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Top játékok PC-re (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=278)

BeeLord 10-31-2006 14:52

Na kedves gyermeklelkű, játékokkal foglalkozó, hódos társadalom:

Tudnátok nekem valami focis menedzser játékot ajánlani? Melyik a legjobb?

Ati 10-31-2006 15:11

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 39649)

Szerintem ha focimanager játékot akarsz, akkor már inkább valami online játékot nézz, ne PC-s játékot, szerintem sokkal izgalmasabb, ha mások ellen játszol, mintha gép ellen.

Mondom mindezt úgy, hogy a foci nem az én sportom, és nem játszottam sose egy ilyennel se. ;)

BeeLord 10-31-2006 16:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 39659)
Szerintem ha focimanager játékot akarsz, akkor már inkább valami online játékot nézz, ne PC-s játékot, szerintem sokkal izgalmasabb, ha mások ellen játszol, mintha gép ellen.

Mondom mindezt úgy, hogy a foci nem az én sportom, és nem játszottam sose egy ilyennel se. ;)

Szó se róla, játszogatok online játékokkal is, de ezeket nem lehet összehasonlítani a pc-s verziókkal. Teljesen mások, mint ahogyan például a hódítót se hasonlítanám a heroes-hoz.

Régebben sokat játszottam a TCM 2004-el. De valljuk be, ha másért nem is, de az adatbázisa miatt már elavultnak lehet nevezni. Ezért kéne nekem valami új, csak nem tudom, melyik mostanában a legjobb, legélvezetesebb.

laci 10-31-2006 16:55

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 39649)

Egy időben folyamatosan a Championship Manager sorozattal játszottam, a 1999-2000-es résztől kb. a 2002-2003-asig. Előtte még csak az angol (meg talán a skót) bajnokság volt benne, utána meg nagyon gagyi lett. Szóval ezt tudnám ajánlani de az adatbázisa már tényleg csak nosztalgiázásra való. A múlt héten szereztem meg a legújabbat a sorozatból, az nagyon friss, de kiábrándito volt számomra :(

BeeLord 10-31-2006 20:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 39706)
Egy időben folyamatosan a Championship Manager sorozattal játszottam, a 1999-2000-es résztől kb. a 2002-2003-asig. Előtte még csak az angol (meg talán a skót) bajnokság volt benne, utána meg nagyon gagyi lett. Szóval ezt tudnám ajánlani de az adatbázisa már tényleg csak nosztalgiázásra való. A múlt héten szereztem meg a legújabbat a sorozatból, az nagyon friss, de kiábrándito volt számomra :(

Miért? Nem adja azt az élményt, mint a régebbiek? Lehet kipróbálom, de most más névvel fut, nem?

penge555 11-01-2006 15:36

Hmm
Aki valami jó autós játékot keres az próbálja ki a Need for speed carbon-t
Ma reggel jelent meg.
Én még nem játszottam vele de bitos jó :)

Mackosajt 11-01-2006 15:39

Quote:

Originally Posted by penge555 (Post 39988)
Hmm
Aki valami jó autós játékot keres az próbálja ki a Need for speed carbon-t
Ma reggel jelent meg.
Én még nem játszottam vele de bitos jó :)

nekem megvan a demo csak nem indul el akárhogy próbálom
kiír vmi rendszerhibát és leáll, majd megszerzem a teljest legfeljebb :)

de a képek alapján télleg nagyon jó játék lett!!

All times are GMT +1. The time now is 16:32.