![]() |
Quote:
|
Quote:
Összesitve : Orias hadugy : 30% tudomany + 15% alap + (5% tudos) -- 50 % lakashelyzet 40% Gnom hadugy : 50% + (5% tudos) -- 55 % lakashelyzet 50 % |
Az óriáshoz még annyit hozzá szeretnék tenni hogy négy jó toliból álló szövetség öt is könnyen kitekizi...mig a gnómot nem..
|
Quote:
és ne csak A ban gondolkozzatok. piac, nyersanyag van más csoportokban is... :rolleyes: |
Quote:
Ez egy marhaság. A mindenben benne van az Aréna, ahol piac sincs és kocsma nélkül is megpusztulsz. De ha az arénát ki is vesszük, akkor is vannak Aréna szerű csoportok. Bár lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy a "minden szinten" kifejezést nem szó szerint, hanem minden szempont szerintnek akarom érteni... |
Sziasztok!
Egyértelmű hogy az óriás az amit ez a kifejezés takar és még csak statisztika sem kell hozzá. Óriással mfként bátran kiállhatsz egy szövi ellen ,de ugyanezt semelyik másik fajjal nem tudod megcsinálni mert mindnél bukta a vége. Lehet hasonlítgatni ,de a többi faj nagyon érzékeny a gyujtásra vagy tekizésre,ha meg elég kocsmája van akkor hadilag gyengül el... Beszélhetünk tanyafree,vagy akár ház free orikról is minden csak pénz kérdése,de szerintem ennyire ne durvuljunk el...:D |
Mindig csak a léhez lyukadunk ki:-)
|
SZtem ha van lóvéd, és nem is kell szöviben lenni, és persze ha sokat tudsz gépelőtt lenni, akkor ork, de ha nincs annyi pénzed, gép előtt se tudsz annyit lenni, akkor óriás.
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk azóta a b-ben felére esett vissza a piac, de az még akkor is 200milla. Az elmúlt napban 3fosztással 1,2mrd-ot fosztottunk, ami fejenként 400milla, de mintha nem is lett volna...Pedig csak fosztottunk, földet foglaltunk, és beépítettük.Na meg pótoltuk a sereget. Lehet, hogy 5,4,3 szinteken, ahol olcsóbb a nyesr sokkal jobban lehet haladni az általad felvázolt gnómmal, de erős a gyanúm, hogy ha rádáll egy szövetség 4körről, amiben tegyük fel 2 kocsmás gnóm van, akkor azok szétgyújtanak, az óriás varázslójuk meg x földrengéssel segíti a jobb közérzetet! Ha kitámadsz, akkor sereget kérnek egymástól, majd megy a kísérés x sereggel. |
All times are GMT +1. The time now is 23:21. |