![]() |
még vn egy megoldás de nem tom mennyire megoldható hogy 8k heki alatt ne mélyszabizodjanak a viptelen orik és akkor5 a top lejebcsuszna...
|
Quote:
|
Quote:
De egyébként ezt a VIP-es dolgot felejtsük is el, mert semmi köze a témához. |
Quote:
B-ben 3 db ori van lépéshatár fölött. |
akkor csucsot döntöttem 2hozzászolásból egy nem jó de nem is érdekel és a szabályokat se olvasom el hogy mit ir ati a forum szabályzat hozzászoláshoz pedig én csak tényeket irtam le:D
|
B-ben hol kezdődik modnjuk egy TOP8%? 3k hekin? 4? 5?
D-ben hol? 100k? 150k? 200k? Gigák ide, vagy oda.[/quote] énis csak annyit füznék hozzá hogy jelenleg D ben a top8% az : 350.000 heki! |
Quote:
|
Quote:
Végülis elképzelhető... 420.000 hektáron van asszem a 17. helyezés. Akkor legyen 350.000. Lényegtelen. 100.000 hektárra is képtelenségfelmenni. Nincs játékos, aki ezt meg tudja oldani szerintem. |
egy utolsó adat tőlem a D vs B nehéz v könnyű? kérdéshez.
vegyünk egy kék 4es orit (jelenleg ez a legnagyobb kék szám anarchban Tuvalu kivételével). ugye top10% kell neki, h pörögjön a top. B: cc. 1700 hekin már pörög a kék 4es topja. d: cc. 12,5 milla ponttól pörög a kék 4es topja. (huh, ez most megütött, pár nap még csak 7 milla pont kellett) |
Régebben voltak Ati által támogatott akciós kativásárok miért nem megoldható most is ez?
Mindjárt olcsóbb lenne a felfedezés |
All times are GMT +1. The time now is 06:48. |