Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kérdések és válaszok az Anarchista csoporttal kapcsolatban. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=27)

Jani 02-18-2007 20:43

Valaki azt mondta nekem, hogy anarchban a támadó seregnek nem kell barakkhely. Mi az igazság?
Szövteségesi segítő csapatoknak kell hely a tulaj országban?
Mi a helyzet a varikkal és tolikkal? Akciónál számítanak azok a varik és tolik, amiknek nincs helyük?

Never 02-18-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Jani (Post 74632)
Valaki azt mondta nekem, hogy anarchban a támadó seregnek nem kell barakkhely. Mi az igazság?

Az,hogy ez hülyeség.Bár jó poén lenne :)

Kics 02-18-2007 21:03

Quote:

Originally Posted by Jani (Post 74632)
Szövteségesi segítő csapatoknak kell hely a tulaj országban?
Mi a helyzet a varikkal és tolikkal? Akciónál számítanak azok a varik és tolik, amiknek nincs helyük?

hüleséget mondott:)
minden ugyanugy müködik, mint a normál játékba.
- kell a saját seregnek barakkhely
- a nálad lévő segítő seregnek nem kell szállást biztosítanod, de akki küldi annak természetesen igen
- akcióknál nem számitanak a vari/tolik

Jani 02-18-2007 21:19

Kösz. Pedig beindult a fantáziám, hulla orival 200 hektáron 5 db tízezres sereggel gyilkolhatnék. Csak a zsoldért kellene kicsit megdolgozni.

dreaman68 02-20-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Jani (Post 74647)
Kösz. Pedig beindult a fantáziám, hulla orival 200 hektáron 5 db tízezres sereggel gyilkolhatnék. Csak a zsoldért kellene kicsit megdolgozni.

meg az 5 darab tízezres eregért...

Vili 04-30-2007 03:24

Sziasztok!

Igaz ugyan, hogy valaki előttem már megkérdezte, de számomra még mindig nem világos, hogy melyik orikat kell feltétlenül összekapcsolni, és melyeket nem.
Az addig rendben, hogy a normál csoportokban lévőket össze kell kapcsolni, ez meg is van. A kérdés, ha anarchban indítok új orikat, akkor azokat egymással, illetve a normál csoport beli orijaimmal össze kell kapcsolni, vagy nem? (Nem szeretném, ha ilyen miatt a normál országaim is az anarchban kötnének ki :) )
Előre is köszi a segítséget!

Remedy 04-30-2007 07:06

Quote:

Originally Posted by Vili (Post 91507)
Sziasztok!

Igaz ugyan, hogy valaki előttem már megkérdezte, de számomra még mindig nem világos, hogy melyik orikat kell feltétlenül összekapcsolni, és melyeket nem.
Az addig rendben, hogy a normál csoportokban lévőket össze kell kapcsolni, ez meg is van. A kérdés, ha anarchban indítok új orikat, akkor azokat egymással, illetve a normál csoport beli orijaimmal össze kell kapcsolni, vagy nem? (Nem szeretném, ha ilyen miatt a normál országaim is az anarchban kötnének ki :) )
Előre is köszi a segítséget!

Normalokat ossze kell, az anarchosokat nem kell sehova, csak akkor erdemes oket kotogetni, ha vip kedvezmenyt szeretnel rajuk ervenyesiteni....

Vili 04-30-2007 08:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 91512)
Normalokat ossze kell, az anarchosokat nem kell sehova, csak akkor erdemes oket kotogetni, ha vip kedvezmenyt szeretnel rajuk ervenyesiteni....

Nagyon köszönöm a segítséget!

otto500 05-18-2007 23:06

Hello, az érdekelne, hogy akinek 100 vagy még több aktív orija van az anarhban, annak napi mennyi idő amíg mindent végignézi!
??

Arden 05-18-2007 23:17

hát számolj mondjuk másfél percnek egy orit ha full semmi meló nincs benne :)
amúgy az orik nagy része általában szabis szokott lenni :)
de h a kérdésre is válaszoljak,26 órát a napi 24ből :)

All times are GMT +1. The time now is 03:37.