![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt azért nem lehet így kijelenteni. Félelfnek jobb lehet a lakáshelyzete, az sokat jelent. Azt hogy mire kap védőerőt meg mire támadóerő máluszt azt sajnos nem írja a súgó... |
Quote:
|
De így a kihívás...:D
Tegnap kifújtam egy kiélezett ork orrát picit... Most kicsit büszke vagyok magamra, önvizsgálatot tartok igérem (majd) :D:D:D |
Jaja.. a lényeg, hogy bebizonyítsuk nem itt a fórumon, hanem magában a játékban, hogy igen, ezaz.. kemények vagyunk..:) és ez jó!:) báár Nekem is hasonlóan elvetélt ötletem ez az ember-kereskedő tolvaj aspirációval..:)
|
nem kell elitelni az embert ...Marha jo tolis lesz belole...
Sose varizzák le a tükör miatt.Ellentétben a felelffel meg az elffel... Ez mar nagy elony...Es tisztanlatassal mat a felelf sem fer be hozza... De ha valalki magas hekiszamon akar jaccani felejtse el mind1 fajt, mert a hadis országok atgyalogolnak mind2 fajon... u.i: azert az ember votl a hod elgerosebb orija egy ideig...Mikor a tükör minden varit blokkolt, és nem volt iylen eros a renges meg a tuzgyolyo... 1000 vari eleg volt :) |
Quote:
|
Sztem mondjuk az ember az arany középút faja. Már ha nem tolisnak képzed ki, mert arra nagyon alkalmas. De valóban nem alkalmas tisztán semmi másra. Viszont ha középutat választod akkor az a legjobb. kb 1/3 vari, 1/3 toli 1/3 baka aránnyal nagyon sokat el lehet érni. Egy tisztán hadis ori be tud persze simán jönni, de utána varikkal és tolikkal le lehet gyilkolni, és akár be is lehet hozzá menni addig amíg a támadó serege jön ellened, egy tisztán varis országnak is meggyűlik vele a gondja a tükör varázs miatt, és ráadásul be tud hozzá menni vagy le tudod lopni, és egy tisztán tolis ország ellen is egész jól lehet használni. Én ezzel a stratégiával nyomom túlélő személyiséggel, és egész sokat el lehet érni. MF-ként jutottam föl két színtet is.
|
Quote:
meg egy rossz is :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:11. |