![]() |
Quote:
köszönöm |
Quote:
Akkor megkérdezem még most.Tudsz olvasni?????? Nézd már meg azt a nyamvadt szavazást! Szted mit jelent a toli-vari akció????? Csak a haszonszerzést? Vagy ez csak nekem lenne ennyire egyértelmű? Ehh Peti csak felidegelsz:mad: |
Quote:
|
kár h nem publikus a szavazás :(
|
Quote:
egyedül azt tisztáztuk h az info szerző akciókra nem vonatkozna... Amugy nem ártás ha lelopnak kpre Aban? :D Remy sztem a vihar és akkor már tartozzon ide a szárazság is :D:D:D esetében nem a körök hanem a varázslat sikeressége csökkene, ergo kevesebb körre lehetne sikeresen felrakni.... vagy ha te is erre céloztál akkor bocsi.. számomra nem ez derült ki az írásodból ... |
Quote:
|
Quote:
Aham. Nyilván megéri egypár ártó a klánbalépéskor leadandó földet. Nem beszélve arról, hogy akkor már a másik is tud sereggel hatékonyan dolgozni. |
Quote:
"Javaslom hogy vagy szüntessük meg a klánlétszám maluszt az egyéni csatákban vagy akkor terjesszük ki a toli vari akciókra is lévén ez így igazságos" |
Quote:
|
3oldalig olvastam, aztán elment a kedvem az egésztől...
Tolimalusz: Hát én nem támogatom ott van a 10K pontos határ, az eléggé lefogja ezeket a dolgokat A-ban. Ameddig az nem lesz értelmesebbé alakítva addig ostobaság lenne mégegy malusz. Erről volt egy javaslatom, lásd az alábbi topicban, jó olvasgatást :) http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968&page=47 Varimalusz: Remedy problémája jogos. Synkel megoldása meg értelmetlen (menjen el kevesebb ember) Viszont jó megoldás lehet, hogyha viharra és a hasonlókra nem érvényesül a malusz. (Mint ahogy hadüzenetnél se érvényesül) De ahogy korábban is elhangzott nem jogos bevezetni ezeket a maluszokat. Nagy létszámkülönbségnél úgysem fgonak gyújtogatni, rengetni mert nincs értelme. A lopások ellen meg tudsz tenni. (Bank, üres raktár) Lejjebb sincs malusz azért, mert egy szövi lopja az mf-et. Szóval logikátlan lenne, ha itt lenne. Lehet jönni, azzal, hogy +10%, de mind tudjuk, hogy az mire elég, egy átlagos orinak a szövi tolisával szemben. Tehát nem támogatom az újabb maluszokat. Seregmalusz: szerintem ez jól működik. Nem szabad hozzányúlni. 10fős klánban jobban ki lehet gyúrni a hadiporikat, mint kisebb klánokban. Tényleg jó lenne az, ha mindenkit nagy klánba kellene kényszeríteni, hogy tudjon játszani? Összefoglalva feltéve, de nem megengedva, hogy a mostani rendszer logikátlan, ugyanakkor a számbajöhető lehetőségek közül a legjobb. Akkor csak azért nem érdemes változtatni, hogy a logikátlansága megszűnjön. Kérek mindenkit, hogy ne is vegye figyelembe ezt a hozzászólást, csak azért írtam, hogy nőjön a hozzászólásaim száma, kérlek folytassátok a személyeskedést. :p |
All times are GMT +1. The time now is 07:54. |