Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

J.Ati 02-04-2008 12:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156591)
Persze, de amikor lehet tudni, hogy mindenki leveszi a szemüveget (stáblista közben mész ki), akkor miért kell a szöveget is 3d verzióban vetíteni? Ránézel, és kifolyik a szemed. :(

Igaz:(
Talán nem tudják megoldani azt,hogy a stáblista rendesen legyen vetítve..
Vagy nem akarják.

Ati 02-04-2008 12:28

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 156592)
Igaz:(
Talán nem tudják megoldani azt,hogy a stáblista rendesen legyen vetítve..
Vagy nem akarják.

Pedig egyszerű a megoldás: az egyik oldal képét leveszik. Szemüveggel ugyan féloldalas lesz, de olvasható marad, szabadszemmel pedig szintén olvasható. Vagy valami alapján csak szűr a szemüveg, azt az árnyalatot a stáblistáról már leveszik, és mint sima szemüvegen keresztül, látod ugyanazt, mint azabad szemmel, és nem kell elcsúsztatni a 2 oldalt.

Na mindegy. :)

Engem mindenesetre eléggé zavart, mert majdnem teltház volt, mi elég lent ültünk, kimenni csak fent lehetett (csak ott van lopásérzékelő, hogy a szemüveget ki ne csempészd :D), úgyhogy elég sokat álltunk ott, és néha hátranéz azért az ember a vászonra is, ha már ott van. :)

J.Ati 02-05-2008 05:03

Végre megnéztem a harcosok klubját!
Már jó ideje terveztem és most sikerült:)
Régi film, szóval páran biztos láttátok már,ezért véleményt nem is írok róla:)
Érdemes megnézni annak,aki még nem látta!

cipu 02-05-2008 07:24

Nemrég néztem meg a "Faterok a motoron" címü filmet, ajánlom mindenkinek, aki szeret nevetni.

Dr Rozi rendel 02-05-2008 09:24

Kőkemény (Knallhart)

Főhőse egy 15 éves srác, aki anyjával , és annak gazdag pasijával él, mindaddig, míg az ki nem dobja őket az utcára. Új környék, új iskola, új barátok, és új ellenségek.... A srác drogfutárként kezdi el keresni a kenyérrevalót, elkezd a ranglétrán felfelé kúszni, amikor is balul ütnek ki a dolgok..

Phoenix 02-05-2008 12:36

Na akkor sorba :)
A butterfly-effect tenyleg nagyon jo film :)
A harcosok klubjat meg nem lattam, hanem meg anno a koliban magnon soxor meghallgattuk :) Nagyon konnyu elkepzelni, mert tenyleg mindent elmond, hogy mi tortenik.
Faterok motoron: nagy vigjatek...szakadtunk a rohogestol :D

Dr Rozi rendel 02-06-2008 08:23

Khmmm... megnéztem az Elemi ösztön 2. részét... nem hittem el a kritikákat olvasva, hogy ennyire rossz (szépen fogalmaztam) ... mit ne mondjak, tényleg.... Sharone Stone-ból megpróbálták kihozni a dögös macát... több , de inkább kevesebb sikerrel...
Személy szerint nem voltam elragadtatva a filmtől...

cipu 02-06-2008 09:36

Most néztem meg dvd-n a 300 harcos filmet,spártai katonákról szól akik a perzsák ellen mennek,nekem tetszett (jó hapsik vannak benne:D:D).
Viccet félre téve nekem nagyon bejött.

stampi 02-06-2008 09:51

Ahhoz képest hogy az egész egy stúdióban készült, elég jó filmet hoztak ki belőle. (300-ról van szó) Sok félmeztelen férfi (a hölgyrajongoknak, férfiaknak semmi), rengeteg vér, jelenetek igen jól megcsinálva, hála a technikának:) De másodszor már nem nézném meg.

J.Ati 02-07-2008 05:12

A 300 nekem is tetszett:)

Most megnéztem a 'Felkoppintva' című filmet.
Ez egy romantikus vígjáték!

Kicsit fura a sztorija,de egyszer meglehet nézni simán:)

All times are GMT +1. The time now is 03:11.