Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Szabi alatt a valaha mért legnagyobb terület kopása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2566)

Ati 12-17-2007 21:31

Quote:

Originally Posted by wand (Post 144061)
de igen ez olyan, ha egy szabály miatt így nézhet ki a pontlista:
1. én-1500 heki
2. X- 1200 heki
3. Y - 1000 heki

és emellett nekem 2500 heki a minimum fellépési szintem, akkor itt nem marad más mint a törlés.
ezt nem lehet "kompenzálni"

Ha egy életképtelen országgal termelgettél odafent, és most nem tudod a szükséges földet hozni, akkor erre mit mondjak?

Erről nem vagyok meggyőzhető.

Ati 12-17-2007 21:33

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 144063)
És aki volt?

Milyen mélységig menjünk ebbe bele? Ha áramszüneted van, és emiatt nem tudsz távolt nézni, akkor az elbukott földet kéred vissza?

Cassandra 12-17-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144064)
Ha egy életképtelen országgal termelgettél odafent, és most nem tudod a szükséges földet hozni, akkor erre mit mondjak?

És ha nem volt életképtelen? Ha egyszerüen csak a távolság az ok?
Nem tudom 20-50 körre lefele vagy felfele támadva mennyi föld is jön az ellentől?

wand 12-17-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144064)

hmm? miféle életképtelen ország?
normál országokról beszélek

Ati 12-17-2007 21:35

Quote:

Originally Posted by wand (Post 144067)
hmm? miféle életképtelen ország?
normál országokról beszélek

Akkor nem egy dologról beszélünk. Mutass nekem egy olyan országot, aki nem termelgetni volt fent, és érinti a változás.

Cassandra 12-17-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144065)
Milyen mélységig menjünk ebbe bele? Ha áramszüneted van, és emiatt nem tudsz távolt nézni, akkor az elbukott földet kéred vissza?

Nem, erről szó sincs.
Viszont ez a dolog ismétlem nem csak most a változások után, de a késöbbiekben, a kényszerből szabira került országoknál is komolya gondot fog okozni, nem csak a most a lényeg, hanem az, ami a jövőben lehet.

Ati 12-17-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 144069)
Nem, erről szó sincs.
Viszont ez a dolog ismétlem nem csak most a változások után, de a késöbbiekben, a kényszerből szabira került országoknál is komolya gondot fog okozni, nem csak a most a lényeg, hanem az, ami a jövőben lehet.

Akárcsak az áramszümet, net kikapcsolása stb, miközben szöviháború van.

wand 12-17-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144068)
Akkor nem egy dologról beszélünk. Mutass nekem egy olyan országot, aki nem termelgetni volt fent, és érinti a változás.

nem tudok mutatni.
de magamról, tudom, hogy mindig normál hadis orival mendegéltem felfelé, és eközben 1x fél évig szabin voltam nethiány miatt.
ha akkor jön be ez a szabály akkor engem is érintett volna, és baromira nem örültem volna neki.

Cassandra 12-17-2007 21:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144070)
Akárcsak az áramszümet, net kikapcsolása stb, miközben szöviháború van.

Nem ugyanaz...
Egy szöviháború csak egy háború egyszer vége lesz és mindenki megy tovább... de itt egy-egy országnak egyáltalán a létezése forog kockán.

wand 12-17-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 144072)
Nem ugyanaz...
Egy szöviháború csak egy háború egyszer vége lesz és mindenki megy tovább... de itt egy-egy országnak egyáltalán a létezése forog kockán.

igen, eyget értek.
lehet áramszünet, lehet netszakadás, emiatt bukhatsz x hektár vagy x pénzt, vagy változhat az aktuális fajod jellemzője, és emiatt nehezebben lehet vele haladni vagy akármi
de ettől még lehet tovább játszani az országgal.. ez az első olyan szabály ami mellett nem lehet tovább vinni az országot.
és nekem emiatt nem is tetszik

All times are GMT +1. The time now is 04:13.