![]() |
Quote:
|
Quote:
ha pedig az üres katipiacokra bekerülnének milliós tételek (bár alsóbb szinteken ez nem valószínű), akkor extrém vagyonokra tennének szert bizonyos országok, és ezzel akár pillanatok alatt fel tudnák borítani, az eddigi, amúgy stabil piacrészeket.. persze lehet, hogy rossz a logikám.. :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
És micsinálsz azzal ki odalenn törpe? :D:D |
Quote:
|
Quote:
Amikor németben megnyíltak a csopik akkor lett volna értelme ennek a dolognak. De ott se ebben az ipari mértékben. Melyik az a csopi, ahol nincs katona, de az alatta lévőben van elég? Épp fordítva szokott lenni azt hiszem. Talán egyedül a gyors csoport kivétel, hányan is játszanak ott 4. és 3. szinten? Nem tenné jót annak a csopinak a megjelenő egység? Remy elfogadom a katona pénzként viselkedik. 4-szer beújrázza, addig nem csinál semmit az ori. Aztán elindul felfelé. Ha sietsz felfelé, akkor 1orit hányszor tudsz beütni? Én csak egyszer tudnék. Hogy jó dolog-e? Nem tudom, de érvek nélkül nem mondom rá, hogy borzasztó lenne. Úgy érzem, hogy a régi rendszer jobb volt, de ez nem igazán fontos. tehát egyszerűen megszűnne a 4,3milliárdos limit. Talán jót fog tenni a játéknak, talán nem. Majd az okosabbak megmondják. |
Quote:
mégse lehet millió számra vinni egyik csopiból a másikba a követ. |
Quote:
|
Quote:
Remy ezért zöldet adnék, de előbb másnak kéne :) Engem is érdekelne a válasz :confused: sejtésem, h nincsi ilyen :rolleyes: Én még mindig a legegyszerűbb esetet támogatnám, ha van hely akkor lépéskor megmarad a képzés aminek meg nincs az pápá 1 körbe elvándorol... Nem érdekel ki milyen fajra akar váltani, annak eddig is vállalni kellett a váltással járó problémákat... eddig rosszabb volt a szitu, most javulna azzal h legalább a szabadhelynek megfelelő képzés nem veszne el!!! Semmi 20 kör (befokozodás) + TF taktikai elemet nem támogatok... |
Szerintem is gond lenne ha valaki 500 körönként 5 milla varit újrázgatna A-ban. Azért A-ban, mert a lentebbi csoportokban elképzelni se tudom, hogy valaha is összejöjjön annyi katona, meg azt sem, hogy megérje ezeket ilyen mennyiségben felvásárolni. A magam részéről azt is kétlem, hogy B-ben könnyen megoldható lenne egy ilyen buli, és mostantól a gazdagabbak teki helyett több millió egységekkel lépnének, merthogy nincs annyi egység. De a probléma elvi szinten fennáll, úgyhogy akár lépni is lehet ellene.
A magam részéről nekem eddig Remy javaslata volt a legértelmesebb, valamint a visszaállás a régi rendszerre, de arról Ati kijelentette, hogy olyan nem lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 21:51. |