Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Képzés másik szintre mentésének limitálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2545)

Ati 12-10-2007 18:22

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 142146)
szerintem nagyon sok ország a katonaképzésből tartja el magát és jut egyről a kettőre, úgy-ahogy..

Ne feledjük, hogy olyan csoport is van, ahol nincs egy szem katona se soha a piacon, holott igény az lenne rá bőven.

Deni 12-10-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 142147)
Ne feledjük, hogy olyan csoport is van, ahol nincs egy szem katona se soha a piacon, holott igény az lenne rá bőven.

én A-ról beszélek főleg, mert a többi csoport anyagi hátterét nem látom át.. bár néha az A is meglep :)

ha pedig az üres katipiacokra bekerülnének milliós tételek (bár alsóbb szinteken ez nem valószínű), akkor extrém vagyonokra tennének szert bizonyos országok, és ezzel akár pillanatok alatt fel tudnák borítani, az eddigi, amúgy stabil piacrészeket..

persze lehet, hogy rossz a logikám.. :rolleyes:

Remedy 12-10-2007 18:29

Quote:

Olyan csoport is van, ahol nincs egy szem katona se a piacon, az elotte levo csoportokban pedig igen? (ahonnan fel lehetne igy vinni...?)

Seldon 12-10-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 142134)
Már miért gyengitené??? nem kötelező rögtön fajt választani;)

JÁF :D:D:D
És micsinálsz azzal ki odalenn törpe? :D:D

Seldon 12-10-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 142149)
Olyan csoport is van, ahol nincs egy szem katona se a piacon, az elotte levo csoportokban pedig igen? (ahonnan fel lehetne igy vinni...?)

Gyorscsopi

Valezius 12-10-2007 18:35

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 142144)
Nem az alkalmazkodással van gond... egy katipiac nélküli csoportba felvinni egy halom egységet túl nagy előny. Egy elve gazdag ország fogja alkalmazni ezt a technikát (olyan gazdával, aki megteheti hogy nonstop a gép előtt van :) ) -szinte biztos hogy köze van ezeknek a játékosoknak az éppen aktuális tophoz. Minek adnál még fegyvert a kezükbe?
Támogatom Remy ötletét: az első 20 körben ne lehesen képezni.

Honnan viszi fel?
Amikor németben megnyíltak a csopik akkor lett volna értelme ennek a dolognak.
De ott se ebben az ipari mértékben.

Melyik az a csopi, ahol nincs katona, de az alatta lévőben van elég?
Épp fordítva szokott lenni azt hiszem.

Talán egyedül a gyors csoport kivétel, hányan is játszanak ott 4. és 3. szinten? Nem tenné jót annak a csopinak a megjelenő egység?

Remy elfogadom a katona pénzként viselkedik. 4-szer beújrázza, addig nem csinál semmit az ori. Aztán elindul felfelé. Ha sietsz felfelé, akkor 1orit hányszor tudsz beütni? Én csak egyszer tudnék.

Hogy jó dolog-e? Nem tudom, de érvek nélkül nem mondom rá, hogy borzasztó lenne. Úgy érzem, hogy a régi rendszer jobb volt, de ez nem igazán fontos.

tehát egyszerűen megszűnne a 4,3milliárdos limit. Talán jót fog tenni a játéknak, talán nem. Majd az okosabbak megmondják.

wand 12-10-2007 18:35

Quote:

igen, és olyan csopi is ahol a 15k a nyersanyag, és tuti 3-4k-ért is igen nagy igény lenne rá.. :)
mégse lehet millió számra vinni egyik csopiból a másikba a követ.

Valezius 12-10-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by wand (Post 142153)
igen, és olyan csopi is ahol a 15k a nyersanyag, és tuti 3-4k-ért is igen nagy igény lenne rá.. :)
mégse lehet millió számra vinni egyik csopiból a másikba a követ.

Ne adj ötleteket :D

LotR 12-10-2007 18:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 142149)

Remy ezért zöldet adnék, de előbb másnak kéne :) Engem is érdekelne a válasz :confused: sejtésem, h nincsi ilyen :rolleyes:

Én még mindig a legegyszerűbb esetet támogatnám, ha van hely akkor lépéskor megmarad a képzés aminek meg nincs az pápá 1 körbe elvándorol...

Nem érdekel ki milyen fajra akar váltani, annak eddig is vállalni kellett a váltással járó problémákat... eddig rosszabb volt a szitu, most javulna azzal h legalább a szabadhelynek megfelelő képzés nem veszne el!!!

Semmi 20 kör (befokozodás) + TF taktikai elemet nem támogatok...

Synkel 12-10-2007 18:55

Szerintem is gond lenne ha valaki 500 körönként 5 milla varit újrázgatna A-ban. Azért A-ban, mert a lentebbi csoportokban elképzelni se tudom, hogy valaha is összejöjjön annyi katona, meg azt sem, hogy megérje ezeket ilyen mennyiségben felvásárolni. A magam részéről azt is kétlem, hogy B-ben könnyen megoldható lenne egy ilyen buli, és mostantól a gazdagabbak teki helyett több millió egységekkel lépnének, merthogy nincs annyi egység. De a probléma elvi szinten fennáll, úgyhogy akár lépni is lehet ellene.

A magam részéről nekem eddig Remy javaslata volt a legértelmesebb, valamint a visszaállás a régi rendszerre, de arról Ati kijelentette, hogy olyan nem lesz.

All times are GMT +1. The time now is 21:51.