![]() |
Quote:
piaci akadályai voltak. Quote:
felfoghatjuk úgy is, hogy bizonyos anyag veszteség árán ( építési költség) "piacra dobjuk" a felesleges hekiket, amik elvesznek lépéskor. |
Quote:
Elég ha aktuálisan nincs elég KP nála és jön felé pár sereg, ettőlkezdve lehet gondolkozni, hoygan mentse a menthetőt. Most hogy van minimumföld, már nem is olyan egyszerű a helyzet, az esetleges felmenekülések szerintem szaporodni fognak. |
Dájó, szavazás :)
Köszönöm :):D |
Quote:
|
Igényfelmérésként indult a téma, úgyhogy lassan majd azért szívesen hallanám az eddigi 4 emberen kívül mások véleményét is, hogy kell-e újra ez a lehetőség, vagy sem. :)
|
Quote:
2. értem, és osztom Ákos aggodalmát 3. értem azt is hogy mire lenne jó, de a fentiek miatt nem szeretném ha ez könnyű lenne |
Quote:
abban az érdekes szituációban vagyok, hogy nekem mindegy :) akár maradhat ez is. kivéve az üres hekis pipálósat, ami semmilyen korlátot nem szab a heki leadására. azt nem támogassam. jöjjenek az új hsz-ek mi má uncsik vagyunk. és nem tudunk újat mondani :D:D:D |
Majd' elfelejtettem: aki szavaz, az indokolja is a szavazatát, különben mintha nem is lenne. Lásd egyik mostani szavazat ugye, az illető már rég más topicot olvas, de a szavazás megvolt, téma lerendezve... :)
|
Csak óvatossan szólok hozzá, mert azonnal rámnyonak egy pircsit:)
Szerintem minnél több személyisége van egy orinak annál jobban szűkülnek a lehetőségei a játékra ha nem léphet kisebb hekire mint amit el kell érnie az alsóbb csopiban. Szerintem az építés alatti heki vesszen mint eddig, persze a pipálósnak sem lennék ellene:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:34. |