![]() |
Szerintem énis ezt írtam... ;) Ha táblázatkezelőről beszélünk, akkor nem szövegről beszélünk. Szövegen belül ezresével elválasztva. Azon kívül meg nuku szünet. :)
De ez a teszt szerintem akkor is rossz, mert egyik logikát sem követi !! A 4 jegyű számot azt mondta, írjuk egybe, 1234 formában, a 6 jegyűt meg válasszuk el 123 456 fotrmában. Ez akkor is rossz. :) |
Ati majd ha az akadémiai székfoglalódat írod majd kérj fel egy korrektort amúgy nem számít :)
|
Tehát ha egy hivatalos levélben leírják, hogy 1 234 567 Ft-ba kerül valami, akkor az így jó. Ha te adatbázisban gyűjtessz mondjuk árakat, akkor 1234567 -nek írnám. Legalábbis így logikus. :)
|
Quote:
A "nemcsak" viszont nem világos. Engem, mint magyar embert, zavar, hogy nem tudom hogy kell ezt helyesen írni, és rajtam kívül még rengetegen nem tudják, és a szabálykönyvből vett idézet is azt írja, hogy többnyire ez, meg legtöbbször az, meg amúgyse igazi hiba. Én infós vagyok. Most vagy hiba, vagy nem hiba. Mi az, hogy nem igazi hiba? Olyan nincs... :D |
Quote:
|
Quote:
Így lesz az, hogy Befizetendő összeg: 1 234 567 Ft Brrrrrrrrr. |
A nem igazi hibákat a vindóz okoz. Mert ha letörlöd a francba, és felteszel egy unix-ot, megszűnik a hiba. :D Tehát hiba, de nem igazi hiba. Igazi hiba az, amikor kalapáccsal ripityára töröd a vinyódat. :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:50. |