![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jelszavunk: Rend és következetesség, élenjáró példamutatás :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
A témát kérném szépen itt folytatni: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2526 Nagyon megy nekem ma ez a rendezkedés :cool: |
Sziasztok ! Én nem a hejesirásról szeretnék beszélni hanem arról hogy ha netalán talállkoznák egy ojan orival aki szerintem nemkivánatos személy a játékban hogyan tudom ezt bejelenteni mert már rongyosra olvastam a sugót!:D
|
Quote:
"Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt" A helyesírásod meg szörnyű, nagyon gyorsan javíts rajta. Mert így sajnos nem igazán fognak komolyan venni. :( |
Majd jelentkezem egy tanfojamra ahol kitanitanak !:D De a szerintem nem kivánatos ori egy darab levelet se irt .És továbbra is ok nélkül jóformán semmi haszonért mészárol és ártó varázslatokat végez már lassan egy hete!
|
Ati: Nem csak egy lovam van, van belőle pár ezer .
A Hódító nemcsak játék, sokkal inkább életstílus. Jól érzékeltettem a különbséget? :) Röviden: a "nemcsak" az egy kötőszó, míg a nem csak-nak még a hangsúlyozása is más, lévén nem kötőszóként, hanem figyelemfelkeltésként használod. Egyébiránt ez az a nyelvtani eset, amit egyben vagy külön írva sem követsz el gyakorlatilag súlyos helyesírási hibát, tehát írd a hangsúlyozása szerint.Magyarul az írásmód attól függ, hogy hová teszed a mondatban a hangsúlyt. Érthető voltam ?:) Ja és nem vagyok nyelvész, csak megkérdeztem egy illetékest :D |
Quote:
Miért nem épültél picit át, hogy ne legyen könnyű dolga? Vagy miért nem kéred meg szépen, hogy ne bántson? Persze nem megfenyegetni, hogy jelented meg blablabla... De ő nem számít nem kívánatos játékosnak, azért mert használja a játék adta lehetőségeket. Nem kell tanfolyásra menni, van a gépen egy "A magyar helyesírás szabályai.pdf". Elküldöm szivesen, ha használni fogod. :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:54. |