Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Amikre célszerű felkészülni az új verzió előtt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2504)

Bogár 11-26-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137757)
na igen, ez fontos, mert még a 15%-os romlás is megoldható kellő pénz és időráfordítással (ami nem is olyan vészes)

jah, volt alkalmam tesztelni kereskedővel részben a dolgot. 20% bankkal termelsz annyi pénzt, hogy körönként osztogatva a pénzt 80% fölött tartsd a morált. persze ez kissé abszurd, hogy valaki körönként ossza a pénzt a pór népnek, dekituggya...

Bogár 11-26-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137759)
Akkor nem lesz, a 15% azonban mostantól nem állandósul. A morálromlás körönkénti 100% romlásnál állandósul.

ez nagyon jó lesz. :)

Andrew 11-26-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137759)
Akkor nem lesz, a 15% azonban mostantól nem állandósul. A morálromlás körönkénti 100% romlásnál állandósul.

hurrááá :D:D

Bayard 11-27-2007 18:59

:)

A változtatásokkal kapcsolatban!

sajnos nem volt annyi időm erre a fórumra, mint Atinak, nyitottam egy külön topicot egy úgy éreztem, fontos kérdésre, mivel én hibám, nem találtam azt hol tárgyalják. A fenti mondat volt a topic címe, nem kívánom sem másolgatni , sem újra leírni. A nagy válasz egy lezárás és egy piros volt. Köszi Ati, de eddig is tudtam Te vagy az Úr. Elnézést szóltam, többet értelmetlen írnom. Remélem a játékkal játszhatom, a piros meg számomra el kell keserítselek, nem jelent semmit. Sziasztok

Ati 11-27-2007 19:03

Quote:

Originally Posted by Bayard (Post 138019)

sajnos nem volt annyi időm erre a fórumra, mint Atinak, nyitottam egy külön topicot egy úgy éreztem, fontos kérdésre, mivel én hibám, nem találtam azt hol tárgyalják. A fenti mondat volt a topic címe, nem kívánom sem másolgatni , sem újra leírni. A nagy válasz egy lezárás és egy piros volt. Köszi Ati, de eddig is tudtam Te vagy az Úr. Elnézést szóltam, többet értelmetlen írnom. Remélem a játékkal játszhatom, a piros meg számomra el kell keserítselek, nem jelent semmit. Sziasztok

Arról én nem tehetek, hogy számodra nem volt szimpatikus az a téma, ahol mások már hozzászóltak, és úgy döntöttél, hogy feltétlenül kell nyitni neki külön mégegyet, annak ellenére, hogy már van ilyen...

Andrew 11-27-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Bayard (Post 138019)

jeeee, az értetlenség netovábbja :D:D

Gaben 11-27-2007 19:47

Nekem tetszenek az új bevezetések.

Egyelőre egy kérdésem lenne: A morál romlás az 1/A toppjára is kiterjed?

Ati 11-27-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 138041)

Oda nem, hiszen az a játék egyik lehetséges végcélja. Ott eddig sem volt morálromlás, és a mostani változtatás alkalmával sem kerül.

Andrew 11-27-2007 19:50

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 138041)
Nekem tetszenek az új bevezetések.

nem, ott eddig sem volt

ja most nézem, Ati, 103 :D

Gaben 11-27-2007 19:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 138046)
Oda nem, hiszen az a játék egyik lehetséges végcélja. Ott eddig sem volt morálromlás, és a mostani változtatás alkalmával sem kerül.

Azt tudom, hogy eddig nem volt :)
Egyszóval ott tovább is az idők végezetég lehet haladni 100.000 hekiig :D

All times are GMT +1. The time now is 12:30.