Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Országod még xxxxsegélykerettel rendelkezik. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2489)

Dankamanka 12-01-2007 16:09

Valaki megtudná nekem mondani, hogy hoygan lehet növelni a segéllyem nagyságát?

előre is köszönöm

Toti 12-01-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Dankamanka (Post 139033)

előre is köszönöm

Sehogyan:D Ha van viped, akkor a napi bónusz összege automatikusan hozzáadódik a segélykeretedhez. csak ez az egy mód van rá.

Ati 12-01-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by Dankamanka (Post 139033)

előre is köszönöm

Ezzel a leírással mi a probléma?

" A segélykeretbe minden szinten újabb 1 millió aranyat kapsz. Ha egy szinten nem vetted fel, vagy csak egy részét vetted fel, akkor a fel nem vett összeg megmarad, és azt a következő szintre továbbviheted. A plusz 1 millió aranyat természetesen ilyenkor is megkapod az új szinten.

Ha országoddal a második, vagy első szintről újraindulsz az ötödik szinten, a fel nem használt segélykeret akkor is megmarad, és tovább emelkedik.

VIP tagjainknak...

VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz. A segélykeretben levő összeget ráadásul el sem tudják lopni. Így VIP tagjaink a bónusz összegét duplán kapják meg, és ez a segélykeretet folyamatosan növeli. "

Ati 12-01-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 139035)
Sehogyan:D Ha van viped, akkor a napi bónusz összege automatikusan hozzáadódik a segélykeretedhez. csak ez az egy mód van rá.

Plusz a szintlépések! Az mindenkinek van, a nem VIP tagoknak is! Mindenki növelheti a segélykeretét.

Toti 12-01-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139036)
Ezzel a leírással mi a probléma?

" A segélykeretbe minden szinten újabb 1 millió aranyat kapsz. Ha egy szinten nem vetted fel, vagy csak egy részét vetted fel, akkor a fel nem vett összeg megmarad, és azt a következő szintre továbbviheted. A plusz 1 millió aranyat természetesen ilyenkor is megkapod az új szinten.

Ha országoddal a második, vagy első szintről újraindulsz az ötödik szinten, a fel nem használt segélykeret akkor is megmarad, és tovább emelkedik.

VIP tagjainknak...

VIP tagjaink az alap 1 millió aranyon felül a segélykeretet tovább növelhetik. Mivel nekik a bónusz felvételéhez (lásd: bónusz súgó) nem szükséges reklámokat nézegetni, az ezért járó összeget automatikusan megkapják minden nap a játékba való első belépéskor. Mivel azonban így nem akkor kapod meg ezt a pénzt, amikor szeretnéd, hanem mindenképp az első belépéskor, ezért ugyanezt az összeget a segélykeretbe is jóváírjuk ilyenkor, amihez viszont már akkor férhetsz hozzá, amikor csak akarsz. A segélykeretben levő összeget ráadásul el sem tudják lopni. Így VIP tagjaink a bónusz összegét duplán kapják meg, és ez a segélykeretet folyamatosan növeli. "

Off/ Megelőztem Atit:D:D:D /On

Toti 12-01-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139038)
Plusz a szintlépések! Az mindenkinek van, a nem VIP tagoknak is! Mindenki növelheti a segélykeretét.

ÁÁÁÁ! de megoldja, hogy ne legyen teljesen igazam:D

De effektíve folyamatosan napról-napra növelni csak így lehet.

Dankamanka 12-01-2007 17:11

köszönöm szépen a válaszokat

Nogixer 12-01-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139038)

Hali,
nem úgy van, hogy nyomni kell 360 kör napsütést, közben minden 10. kör legyen aranyalma, és akkor kapok plusz 1 misit?:D
Hát engem nagyon becsaptak, mert már kétszer végigcsináltam, de nem jött a milla:D:D:D

Toti 12-02-2007 01:49

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 139069)
Hali,
nem úgy van, hogy nyomni kell 360 kör napsütést, közben minden 10. kör legyen aranyalma, és akkor kapok plusz 1 misit?:D
Hát engem nagyon becsaptak, mert már kétszer végigcsináltam, de nem jött a milla:D:D:D

A tízmilla csak akkor jár, hogyha állandóan csak almázol. hogyha megvan a tízmilla az almából jön egy értesítő, hogy gratulálunk az aranyalmából sikeresen meglett a tízmillió arany, és ezért jutalmad egy baráti pillantás, valamint egy kézfogás.:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 02:01.