Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Jáj! :S (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2469)

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 22:18

hogy is volt? :D
con/con ? :D

felejt az ember :(
:D

BimmBimm 11-14-2007 22:25

"Ha túl stabil a rendszerünk és még nem sikerült kék képernyővel találkoznunk, akkor az alábbi módon mesterségesen is előidézhetünk rendszerösszeomlást. Először készítsünk másolatot a registry-ről, mielőtt kipróbálnánk az alábbi változtatást:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\i8042prt\Parameters]

Hozzuk létre ezen a helyen a CrashOnCtrlScroll REG_DWORD változót 1-es értékkel.
Egy újraindítás után tartsuk lenyomva a jobboldali CRTL billentyűt és üssük le kétszer a Scroll lock billentyűt. Már láthatjuk is a kékhalál képernyőt."

CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!
:D

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 22:26

Mindentől ódszkodom, amiben DWORD van :D mert azzal a windóz még tud valamit kezdeni :D Az a biztos, ami nincs a registrí-ben :D:D:D

BimmBimm 11-14-2007 22:28

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135672)
Mindentől ódszkodom, amiben DWORD van :D mert azzal a windóz még tud valamit kezdeni :D Az a biztos, ami nincs a registrí-ben :D:D:D

Annó én kipróbáltam, működött... bár olyan gépen amin azt gyakoroltuk hogy szétszed, összerak, formáz, image telepítés, ghostolás... így nem volt nagy a kockázat:p

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 22:30

én mezt művelem a sajátommal is... csak a ghostolást hagyom ki. :D

bár amióta pókhálós a videókártyám, nem szedtem szét...
nem szép dolog más lakhelyét lerombolni....... :DDDDDD Megztán jön a tél, nehogy megfagyjon szegény pók... :D Bár nem tudom eddig hogy nem darálta be az a 9 ventillátor, ami a gépben mocorog... :D:D:D:D

BimmBimm 11-14-2007 22:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 135674)
én mezt művelem a sajátommal is... csak a ghostolást hagyom ki. :D

bár amióta pókhálós a videókártyám, nem szedtem szét...
nem szép dolog más lakhelyét lerombolni....... :DDDDDD Megztán jön a tél, nehogy megfagyjon szegény pók... :D Bár nem tudom eddig hogy nem darálta be az a 9 ventillátor, ami a gépben mocorog... :D:D:D:D

9 venti... atomerőműt hűtessz? vagy mi?:P

[HTPA]GeeForce 11-14-2007 22:37

Majdnem. :D Minden létező alkatrész tuningolva van a gépben... talán még a bekapcsoló gomb is. :DDDDDDDD

Phoenix 11-25-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 135640)
Kicsipuha defrag háttérben történő önállósodásáról kinek mi az infója? :)

Ha kb. 10 percre magára hagyom a gépet és nem piszkálja semmi a vinyót (nincs lemezművelet - nem megy letöltés, nem tömörítek videót, stb), akkor a defrag önállósítja magát és a háttérben rászabadul a vinyóra, hogy majd ő megmutatja jól, mert ért hozzá (pedig nem is).
Nem olyan nagy baj, mert pl: egérmozdításra abbahagyja az ámokfutást, kivéve, ha éppen valami nagyobb méretű fájl felesleges tologatásába kezdett bele.
Lassan tényleg ráférne egy "lemeztöredezettségmentesítés" (szép magyar szó) az egész vinyóra, de azt majd a Ghost-ra bízom valamikor, mivel fényévekkel gyorsabb mint a defrag, pedig nem is erre való.

Szóval miért játszik kamikázét a defrag? :)

Akkor nem csak az én gépemmel van ez? :)
Pár napja filmnézés után egszercsak elkezd "zakatolni" a laptop...nem tudtam, hogy mi miatt használja ennyire a vinyót. CTRL+ALT+DEL ott látom, hogy megy a defrag...először kémprogira gondoltam, hogy álcázza magát, de azt szinte hetente nézek. Aztán bezárnám és azt monnya, hogy nincs jogom...cöcöcö...hogyhogy nincs jogom...újraindít...töröl...na ehhez viszont van :) Azóta nem gyütt vissza :)

Redback 11-25-2007 21:04

esetleg msconfig-ban kiszedni az aotumatikusan induló progik közül.

Phoenix 11-25-2007 21:06

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 137487)
esetleg msconfig-ban kiszedni az aotumatikusan induló progik közül.

Ez nincs benne az automata indulók között :) Ez csak elindul, ha eszébe jut.
Egyébként rendszerújrahúzás és minden beállítás után az msconfig az első ;)

All times are GMT +1. The time now is 06:05.