![]() |
hogy is volt? :D
con/con ? :D felejt az ember :( :D |
"Ha túl stabil a rendszerünk és még nem sikerült kék képernyővel találkoznunk, akkor az alábbi módon mesterségesen is előidézhetünk rendszerösszeomlást. Először készítsünk másolatot a registry-ről, mielőtt kipróbálnánk az alábbi változtatást:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\i8042prt\Parameters] Hozzuk létre ezen a helyen a CrashOnCtrlScroll REG_DWORD változót 1-es értékkel. Egy újraindítás után tartsuk lenyomva a jobboldali CRTL billentyűt és üssük le kétszer a Scroll lock billentyűt. Már láthatjuk is a kékhalál képernyőt." CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!! :D |
Mindentől ódszkodom, amiben DWORD van :D mert azzal a windóz még tud valamit kezdeni :D Az a biztos, ami nincs a registrí-ben :D:D:D
|
Quote:
|
én mezt művelem a sajátommal is... csak a ghostolást hagyom ki. :D
bár amióta pókhálós a videókártyám, nem szedtem szét... nem szép dolog más lakhelyét lerombolni....... :DDDDDD Megztán jön a tél, nehogy megfagyjon szegény pók... :D Bár nem tudom eddig hogy nem darálta be az a 9 ventillátor, ami a gépben mocorog... :D:D:D:D |
Quote:
|
Majdnem. :D Minden létező alkatrész tuningolva van a gépben... talán még a bekapcsoló gomb is. :DDDDDDDD
|
Quote:
Pár napja filmnézés után egszercsak elkezd "zakatolni" a laptop...nem tudtam, hogy mi miatt használja ennyire a vinyót. CTRL+ALT+DEL ott látom, hogy megy a defrag...először kémprogira gondoltam, hogy álcázza magát, de azt szinte hetente nézek. Aztán bezárnám és azt monnya, hogy nincs jogom...cöcöcö...hogyhogy nincs jogom...újraindít...töröl...na ehhez viszont van :) Azóta nem gyütt vissza :) |
esetleg msconfig-ban kiszedni az aotumatikusan induló progik közül.
|
Quote:
Egyébként rendszerújrahúzás és minden beállítás után az msconfig az első ;) |
All times are GMT +1. The time now is 06:05. |