![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na ilyet láttál-e már? 2007-11-12 18:06:06 Szerte az országban megbetegedéseket jelentenek. 34202 embert nem sikerült megmenteni. [INFÓ] :D:D:D Ha nem, akkor szintén örülj addig, amíg nem látsz ilyet.... :D:D:D:D Ez arról szólt, hogy 9000 hektáron, kórház nélkül, 3 sereggel bevertem egy élőhalottat... (Ami miatt lelkiismeret furdalásom van egyébként, de az már nem tartozik a topichoz.) |
2007-11-13 13:06:06 Országodban sikerült teljesen felszámolni a pestist!
Ez meg értelemszerűen arról szól, hogy hirtelen felépült 200 kórház... :) Tehát a betegség amit kaptam az élőhalottól, már nem öldösi tovább a lakosságomat. (Hozzátenném, hogy 70.000 varázslóm bánta meg ezt a kis produkciót, de 600 hektárt nyertem rajta. Ha fedezésre számolnék, bőségesen megérte.) |
Ez a tanácsadókban olvasható és azt jelenti,hogy körönként nulla a túltermelésem:)
Raktárban 0 bála (túltermelés, körönként 0 bála) :D:D |
Raktárban 0 bála (korlátlan mennyiségű körre elegendő)
Ez azt jelenti, hogy élőhalott vagy. :D:D:D |
Elnézést. Esetleg egy 0 hekis orinak is lehet ilyen kiírása, mert ott elméletileg se termelés, se raktározás, sem pedig ételfogyasztás nem történik. Viszont 0 hekis orim még nem volt. Úgyhogy ez nem 100%, hogy ott is ezt írja ki, bár számomra logikus lenne. :)
|
Quote:
Most termelek vagy 43 bálát körönként:) ami azt jelemnti ,hogy éppen nem éhezik a népem. |
Nem értem. Ha nem vagy hulla, akkor mást ír ki nem? Azt, hogy túltermelés, 0 bála. És nem azt, hgoy korlátlan mennyiségű körre elegendő... Szerintem nem írtam hülyeséget. :D (Legalábbis én még egyetlen más fajnál nem láttam ilyet, hogy "korlátlan körre elegendő". Pedig jelenleg minden fajjal nyomom, ami csak létezik.)
|
Quote:
Azt hittem hírtelen,hogy az én írásomra írtad ,de most látom,hogy nem. még reggel van:D Szóval nálam nem írt korlátlan mennyiséget,de amit te bemásoltál az valóban hulla.:) |
All times are GMT +1. The time now is 01:19. |