![]() |
Quote:
Mindegy, ennyire nem akarom támogatni az sms megoldást, mert természetesen a bankkártyás megoldás a preferált az összes közül. Mindenkinek ez a legjobb: Neked is biztonságosabb, azonnal láthatod, ha valaki használta a kártyát; nincsenek utólagos meglepetések, amikor megkapod a számlát; nincsenek elgépelések, rosszul írt kódszavak, rosszul beírt sorszámok, így gyakorlatilag olcsóbb is, hiszen a rontott sms-eket nem fizeted, mivel nincs rontás; és még pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk rá arra az esetre, ha valaki úgy döntene, hogy VIP-ként mindent szabad, majd ezt másnap meg is bánja, és soha többet nem akarja látni se a Hódítót. ;) És természetesen nem titok, hogy nekünk is ez a legelőnyösebb. |
Quote:
még1 dolog a kártyás telo is ktsg... mivel max 1 évig használhatod a kártyát ha nem töltöd ffel.. No meg ne kelljen már akárkivel leszerződnöm csupán 1 játék miatt már bocsánat de számomra még nem fordult meg a világ... 2 luxus h azrt legyen 1 p v t-s számom mer a hoditoba kell... de én megoldom magam.... csupán örülnék neki ha lenne és számomra megkönnyítené az életet ennyi.. :) Jah és még vmi általában csakugy kártyát nem vágnak az emberhez.. ahoz telot is kell venni az is ktsg... szal bevallom lexarom mennyi kedvezményed van mert senkit nem érdekel, de képzeld van sok ember akinek nincs... |
Quote:
1000 Ft-ér simán lehet venni egyet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No. 5 hsz sok volt. Lesz belőle 1.
T-mobilos vagyok, maradok is ennél. Mint kiderült, kb 2000 Ft-ból ki lehet hozni egy VIPelésre tökéletesen alkalmas készüléket. ha valaki inkább éveken keresztül sír, hogy nem tud vipelni, mert vodás, az így járt. Vegyen egy SIM kártyát, és töltse fel évente 900 Ft-tal. Vagy sírjon tovább. (Kivétel, akinek erre nincs lehetősége. Külföldről van, stb stb..) Ennyi. (Tudom, bunkó vagyok. Ez van.) |
Quote:
bár kitart 1 évig :) Csak nem mindegy mikor vippeled ha Karácsonykor akkor úgy kitart az évbe :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:02. |