![]() |
érdekes, hogy a Volánra eddig senki sem voksolt, pedig 99%-os valószínűséggel ők fogják megnyerni a bajnokságot... biztos, ilyen sokan kedvelik azt a csapatot. :D ahhoz képest, hogy az alapszakaszban közel jártak a kizáráshoz, elég jól viszik. :p
|
Pedig Volán. Mi más? :)
|
döntő, 1. mérkőzés: HC-AV 3-5
3. helyért, 1. mérkőzés: DAB-SC 1-4 |
|
bronz a Sportclubnál. :cool:
a tegnapi mérkőzés eredménye: SC - DAB 5-1 :cool: http://sportclub.ro/index.php?m=1&hirid=97 "A mérkőzést követő díjazáson a statisztikák alapján jutalmazták az OB 1 alapszakasza legjobb játékosait. Hálóőrünk, Stanislav Kozuch a legjobb kapusteljesítményért, Peter Foltin, a Dab.Extra.Hu csatára a legtöbb pontért vehetett át díjat." |
régen jártam erre
holnap 13:00 Magyar-Ukrán meccs a divízió I tagságért remélem történelmet csinálnak a srácok |
megkezdődött nhl rájátszás is
az első továbbjutó söpréssel a Pingvinek tippek titkos esélyeseim: Montreal Canadians és San Jose Sharks a legnagyobb meglepi: Nashville kiveri szárnyakat és majd kiderül mi történik:) |
Talán beillik ebbe a topicba.
Most néztem csak az ismétlést, de szép győzelmet arattak a magyarok. Jó kis meccs volt,pedig nem vagyok egy hoki rajongó,de a fociban sehol se vagyunk,itt legalább mutattak valamit a fiúk:) Magyarország-Ukrajna 4-2 |
Quote:
|
rég szivtam ennyi cigit zsinórban mint a 2.-3. harmad alatt tegnap:D nagyon izgultam de összejött. SZÉP VOLT FIÚK!!!
(most megkapták az ukránok a futsal-ért... ez fájobb nekik:)) |
All times are GMT +1. The time now is 05:53. |