![]() |
Quote:
most ez valami fenyegetés?? nagyon nyomod ezt az I-t mindjárt megnézem melyik csopi az:)) no de ne offoljunk kiváncsi vagyok hogy merre mozdul el a téma, tamagocsi irányába vagy sem:)) Ahogy ideáig olvastam én irtam egyedül ugymondt teljes tényt |
Quote:
Teljes tényt :p Ez jóó :D Tény az,hogy logikai szempontból járna .. hisz 2x annyi kv .. nagyobb szükség lehet egy-egy piacra. Tény az is,hogy papíron ez nem a kezdők csoportja,így meg kell tudni oldani .. No,most már én írtam a legteljesebb tényt:p:p |
Quote:
|
Quote:
|
Látom, engem leszámítva már 24-en szavaztak. Ha nem túl nagy fáradtság, akkor kérném a szavazókat, hogy pár mondatban (akár egyben :)) írják le, miért szavaztak Igen/Nem.
Köszönöm! |
nem ilyen egyszerű ez, hogy igen/nem
érvek vannak mindkét oldalon az én szavazatom nem, mert: 1. voltam gyorsban is, és nem emlékszem, hogy bármi gond volt a piacbelépők számával 2. mint Smooth írja, a piacról hazaérő holmi is 24 óra +3, nem 24kör 3. ezzel az elvrendszerrel a lassúban meg sok a piac 4. a normálban is régen 3 piac volt, és kivállóan meg lehetett oldani tanyák nélkül is, csak jobban kellett gondolkodni, az 5 az kényelmes ezzel szemben az igen mellett érv egy aktív szöviháború, de ez kevésnek tűnik |
Én az Igen mellett szavaztam,és az érvem az,h ha naponta 6szor lopnak/variznak ugy emberesen,megnézem,h oldod meg 5piacból,és a12szeri mészárásrol /pusztitásröl ne is beszéljünk.....
Attól,h pl én is végig mentem 5piacbol kényelmesen,de 1szer vol 10órán át tarto ölésem nah akkor elment az 5piacbol vagy 4,és még anapbol ott van 14óra! |
Quote:
|
Quote:
Megy az Dragi,megy az:D /OFF |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:07. |