Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A support hatekonysaga (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2420)

Deni 12-01-2007 16:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 139048)
Ha nem sikerül átjuttatni a leveled, akkor olyan címről küldd, amin az országod van. Néhányan jeleztek hasonló problémát, amikor más címről írtak.

de azt a címet nem érem most el, ezért próbálkoztam máshonnan írni.

[HTPA]GeeForce 12-01-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 139050)
de azt a címet nem érem most el, ezért próbálkoztam máshonnan írni.

Akkor adok egy tippet:

Anarchista csoportba regisztrálj be egy országot arról az e-mail címről, amit elérsz. :)
Majd írd meg a leveledet a supportnak. :)
Majd miután megkapod a választ, töröld az országot. :)
;)

Deni 12-01-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 139059)
Akkor adok egy tippet:

Anarchista csoportba regisztrálj be egy országot arról az e-mail címről, amit elérsz. :)
Majd írd meg a leveledet a supportnak. :)
Majd miután megkapod a választ, töröld az országot. :)
;)

kicsit vulgárisan szólva, a tököm se akar emiatt egy orit regizni...
:o
de azért köszönöm az ötletet :)

nekem az a bajom, hogy egy olyan dologra kérnek az emailben, amit esélyem sincs megtenni.. és ez kicsit hisztissé tesz..

[HTPA]GeeForce 12-01-2007 22:29

Adjak köülcsön egy orit egy e-mailcímmel? :D:D:D

Synkel 12-02-2007 12:08

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 138944)
Hozzátenném, hogy ne nevezz csalónak, mert anarchista vagyok, mert ez egy kicsit rosszul érinti a szűz lelkemet. JÓ?

Szegény Gee és az ő szűz lelke:D:D:D

Deni 12-03-2007 10:25

no helyzet a következő..
a emilcím amin az országom fut ugye céges, ezért hétvégén nem jutottam sehova a supporttal..
ma megpróbáltam írni a supportra és szomorúan tapasztaltam, hogy a céges emilem az eddigi x.y@cegnev.hu alias helyett az y.x@cegnev.hu aliast használja kimenőnél (fene sem tudja, hogy miért kell egy userhez 4-5 különböző aliast létrehozni, majd váltogatni, hogy éppen melyikről megy ki az emil).. ergo a support ismét nem ismer engem, és megerősíteni sem lehet a címet ugyanazon probléma miatt, ami még hétvégén felmerült.. emilcím módosítás, mint tudjuk 1 hónap, tehát akkor most 1 teljes hónapon keresztül nem fog velem szóba állni a support?

helpmi

Remedy 12-03-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 139528)
no helyzet a következő..
a emilcím amin az országom fut ugye céges, ezért hétvégén nem jutottam sehova a supporttal..
ma megpróbáltam írni a supportra és szomorúan tapasztaltam, hogy a céges emilem az eddigi x.y@cegnev.hu alias helyett az y.x@cegnev.hu aliast használja kimenőnél (fene sem tudja, hogy miért kell egy userhez 4-5 különböző aliast létrehozni, majd váltogatni, hogy éppen melyikről megy ki az emil).. ergo a support ismét nem ismer engem, és megerősíteni sem lehet a címet ugyanazon probléma miatt, ami még hétvégén felmerült.. emilcím módosítás, mint tudjuk 1 hónap, tehát akkor most 1 teljes hónapon keresztül nem fog velem szóba állni a support?

helpmi

Ird at a levelezoprogidban!

Deni 12-03-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 139609)
Ird at a levelezoprogidban!

nemtudom.. ellenben a renccergizdával felvettem a kapcsolatot és átírta.. halleluja :rolleyes:

Toti 12-03-2007 14:52

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 139616)
nemtudom.. ellenben a renccergizdával felvettem a kapcsolatot és átírta.. halleluja :rolleyes:

És akkor most jó az email amit küldesz? Barátkozik veled a supportos bácsi?:D

Deni 12-03-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 139620)
És akkor most jó az email amit küldesz? Barátkozik veled a supportos bácsi?:D

most már bizony senki nem nyaggat, hogy erősítsem meg h létező ember vagyok és nem spam :p

All times are GMT +1. The time now is 14:43.