![]() |
Érdekes, hogy mindig ugyanazok a pártok és szervezetek rendezvényei után tör ki a balhé. Meddig kell még tűrnünk, hogy néhány feltüzelt majom tönkretegye az ünnepeinket? Egy maroknyi ember próbálja megmondani ki az igazi magyar. Jobban tisztelem azt aki a "kakis pelust" szorongatva este kitesz az ablakba egy gyertyát és némán megemlékezik 56 hőseiről.
|
Quote:
Te is nagyon jól tudod,hogy nem az ilyen emberektől tart mint pl te... hanem attól a pár csőcseléktől akik már akkor legyártják a molotowot amikor még semmi sem történik és szembe se került a rendőrökkel, és hogy mi lesz ha vmi "jófej" fickó ezeknek igazi fegyvert ad a kezébe. |
Quote:
|
Quote:
|
Már megint ilyen helyekre írok :S
Azt kéne elérni, hogy a "balhézó vandálok" meg a "jogszerűtlen rendőrök" (meg mindenki más), az energiáikat országunk, közös életünk előrevitelére fordítsák. Semmire nem megoldás, hogy kimegyünk balhézni és összecsapunk a rendőrökkel. Azt pedig kifejezetten gusztustalannak tartom, hogy beszennyezik az ilyen cselekedetek a nemzeti megemlékezést... A tavalyi tanklopásos balhé személyesen is érint, nevettséges az egész.... |
Quote:
Ha a külső pánik miatt nem fenyegette az országot az államcsőd, akkor a kedves helyi lakosok elintézik, hogy ez bekövetkezzen. |
hogy hogy ünneplek októberben?
hát magamban.. hazautazok szüleimhez a hosszú hétvégére, kimegyünk a nagyszülőkhöz a temetőbe gyertyát gyújtani.. nekem ők az én személyes hőseim.. nem koszorúzok semmilyen emlékművet, nem vonulok fel, nem hallgatok verseket, prózákat az érintett témában, maximum vmelyik ismeretterjesztő csatornán megnézem az '56-os megmozdulással kapcsolatos dokumentumfilmeket.. tisztában vagyok azzal, hogy mi történt, miért történt, de nem érzem különösebb szükségét annak, hogy mindezt azt utcán járva rendezvényről rendezvényre meg is erősítsem, csak azért, mert mások szerint ez a "magyar" dolga. Nem is érzem magam ettől kevésbé magyarnak. :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem a vandálok pártját fogom, mert nem az erőszak híve vagyok, viszont nem ők a legnagyobb problémája az országnak - csak éppen a leglátványosabb. |
All times are GMT +1. The time now is 08:38. |