Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X fórum rulezz,avagy tiltás tiltás hátán. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2413)

Reni 10-20-2007 11:21

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 131023)
Nem a tegnapira godnolok... Hanem az X-re, hogy mikor lesz újra ledarálva az egész. XD

Az U meg olyan amilyen. Csomó hiperaktív időmilliomos csoportja. :D Sose lesz nyugis hely. :D

Nem lesz ledarálva, mindenki tanult az esetből szerintem, meg amúgyis alig van élet arra.

Napi 10-20-2007 11:35

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 131044)
Nem lesz ledarálva, mindenki tanult az esetből szerintem, meg amúgyis alig van élet arra.

reni nem tudom te melyik csoportban vagy :) de ezek szerint nem az U-ban.
és véleményem szerint a vita sem fajult volna addig ameddig bizonyos emberek között ha mindenki betartaná a szabályokat :) még úgy is h tudja nem bukhat le......
és szvsz az ilyen dolgok mindig is ki fognak váltani indulatokat, csak ezentúl nem a hódban rendezzük le. létezik pár fórum, ahova leülhetünk megbeszélni :)

yah és Synk, richardkának igaza van. nem volt jogos matador 2. piros ajándéka, de ahogy richardka is kifejezte, a zéró tolerancia mindig egy ártatlan áldozattal kezdődik :O)

Tsobi 10-20-2007 11:42

Én továbbra is tartom magam ahhoz,hogy az esetleges nyílt szabálytalanságokat nem itt fogom/fogjuk kitárgyalni .. A topic részemről azért indult,hogy világos legyen,indokolatlan volt-e mások szerint is a fokozottabb kitiltásom. A választ részben megkaptam .. vádaskodni nem szeretnék :)

Reni 10-20-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Napi (Post 131045)
reni nem tudom te melyik csoportban vagy :) de ezek szerint nem az U-ban.
és véleményem szerint a vita sem fajult volna addig ameddig bizonyos emberek között ha mindenki betartaná a szabályokat :) még úgy is h tudja nem bukhat le......
és szvsz az ilyen dolgok mindig is ki fognak váltani indulatokat, csak ezentúl nem a hódban rendezzük le. létezik pár fórum, ahova leülhetünk megbeszélni :)

izé :) és ennek mi köze van ahhoz amit én írtam? :D:D

Tsobi 10-20-2007 11:47

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 131050)
izé :) és ennek mi köze van ahhoz amit én írtam? :D:D

Szerintem az első sor volt neked címezve:p

Napi 10-20-2007 11:47

hozzád csak az első mondatot címeztem. ezek szerint helyesebb lett volna nyomni egy entert :)

richardka 10-20-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 131049)
Én továbbra is tartom magam ahhoz,hogy az esetleges nyílt szabálytalanságokat nem itt fogom/fogjuk kitárgyalni .. A topic részemről azért indult,hogy világos legyen,indokolatlan volt-e mások szerint is a fokozottabb kitiltásom. A választ részben megkaptam .. vádaskodni nem szeretnék :)

nem is, de amit feljebb irtam, te csak vezéráldozatt voltál:)) mielőtt elharapodzana ujra a vita

én nyertem:) ide a sört

Tsobi 10-24-2007 22:18

Jelentés a frontvonalról:

Ditke jelenléte meghozta a várva várt békét :rolleyes: A helyzetek rendeződtek,a viszonyok bár nem javultak,de nincs több provokáció vagy BURKOLT sértegetés :p :)

richardka 10-25-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 131781)
Jelentés a frontvonalról:

Ditke jelenléte meghozta a várva várt békét :rolleyes: A helyzetek rendeződtek,a viszonyok bár nem javultak,de nincs több provokáció vagy BURKOLT sértegetés :p :)

egy fecske nem csinál nyarat. Ha jol tudom az indulatok forronganak, csak egy kis szikra kell hozzá:))

bocsi de csak enyém az utso szó:))

Tsobi 10-27-2007 01:49

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 131835)
egy fecske nem csinál nyarat. Ha jol tudom az indulatok forronganak, csak egy kis szikra kell hozzá:))

bocsi de csak enyém az utso szó:))

vagy nem :p

All times are GMT +1. The time now is 09:49.