![]() |
Quote:
Nem lesz ledarálva, mindenki tanult az esetből szerintem, meg amúgyis alig van élet arra. |
Quote:
és véleményem szerint a vita sem fajult volna addig ameddig bizonyos emberek között ha mindenki betartaná a szabályokat :) még úgy is h tudja nem bukhat le...... és szvsz az ilyen dolgok mindig is ki fognak váltani indulatokat, csak ezentúl nem a hódban rendezzük le. létezik pár fórum, ahova leülhetünk megbeszélni :) yah és Synk, richardkának igaza van. nem volt jogos matador 2. piros ajándéka, de ahogy richardka is kifejezte, a zéró tolerancia mindig egy ártatlan áldozattal kezdődik :O) |
Én továbbra is tartom magam ahhoz,hogy az esetleges nyílt szabálytalanságokat nem itt fogom/fogjuk kitárgyalni .. A topic részemről azért indult,hogy világos legyen,indokolatlan volt-e mások szerint is a fokozottabb kitiltásom. A választ részben megkaptam .. vádaskodni nem szeretnék :)
|
Quote:
izé :) és ennek mi köze van ahhoz amit én írtam? :D:D |
Quote:
|
hozzád csak az első mondatot címeztem. ezek szerint helyesebb lett volna nyomni egy entert :)
|
Quote:
én nyertem:) ide a sört |
Jelentés a frontvonalról:
Ditke jelenléte meghozta a várva várt békét :rolleyes: A helyzetek rendeződtek,a viszonyok bár nem javultak,de nincs több provokáció vagy BURKOLT sértegetés :p :) |
Quote:
bocsi de csak enyém az utso szó:)) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:49. |