Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Súgóval kapcsolatos kérdések (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=239)

director 03-02-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by Josh
csak azért tudjuk ,hogy ő az, mert van a játékban egy Térkapuk felderítése varázslat, ami segítet nekünk a bűnös kilétének megállapítására :)
egyébként egyikönk se szeretne szabizni, fellépni meg még nem tudunk

jó, de akkor nyilván adtatok ki infót egymásnak, különben sose tudjátok meg, hogy ugyanaz lop:))

Davalon 03-02-2006 12:16

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
A tolisnak eleve jó a katmorálja a sok kocsma miatt.
Nem lenne szerencsés, ha a varis csak azért csinálna ártó varázslatokat, hogy emelkedjen a katmorálja.

Nem is rossz ötlet...

Xeper 03-02-2006 13:29

Quote:

Originally Posted by director
jó, de akkor nyilván adtatok ki infót egymásnak, különben sose tudjátok meg, hogy ugyanaz lop:))

Valószínűleg azt az egy dolgot beszélik meg egymás között, hogy kit támad a másik -nehogy közös legyen a célpont, mert különben anarchba kerülnének mindketen. Tehát kiderült hogy közös lenne a célpont úgy, hogy nem ők kezdték a dolgot -ártatlanság vélelme :D
Én is scak azt tudom javasolni, mint amit Wand írt: valaki menjen szabira. Annyival még kiegészíteném, hogy nem kell addig, míg egy szintnyi táv nem lesz köztetek... elég ha már 6-8 körre vagytok egymástól, akkor már nem nagyon lehet probléma :) (persze ez akkor igaz, ha a játéktudásotok kb ugyanakkora)

wand 03-02-2006 16:07

Quote:

Originally Posted by Xeper
Valószínűleg azt az egy dolgot beszélik meg egymás között, hogy kit támad a másik -nehogy közös legyen a célpont, mert különben anarchba kerülnének mindketen. Tehát kiderült hogy közös lenne a célpont úgy, hogy nem ők kezdték a dolgot -ártatlanság vélelme :D
Én is scak azt tudom javasolni, mint amit Wand írt: valaki menjen szabira. Annyival még kiegészíteném, hogy nem kell addig, míg egy szintnyi táv nem lesz köztetek... elég ha már 6-8 körre vagytok egymástól, akkor már nem nagyon lehet probléma :) (persze ez akkor igaz, ha a játéktudásotok kb ugyanakkora)

igen azt muszály megbeszélniük, hogy ki kit támad, de pl olyankor ha velemelyikük varisa csinál egy gömböt és lát egy csomó pénzt, de valamiért nem tudnak bemenni, akkor valyon nem említi e meg , hogy " Te bratyó, ott egy milliárdos ori tőled 2 körre..."

szóval én azt mondom, semiképp nem szerebcsés ha egy csopiban vannak.

Sakkmester 03-05-2006 17:34

1.Még mindig él a kérdésem ha vki-re ártó varázslatot nyom vki, de a tükörpajzs visszaveri, ki kapja meg az automata + védelmet?

Cimbi 03-05-2006 18:54

Quote:

Originally Posted by Sakkmester
1.Még mindig él a kérdésem ha vki-re ártó varázslatot nyom vki, de a tükörpajzs visszaveri, ki kapja meg az automata + védelmet?

Véleményem szerint a védelmet senki nem kapja meg, mert ezzel nagyonis vissza lehetne élni.

Sakkmester 03-05-2006 20:56

Hát pedig vki. megkapja csak kI?

Petya 03-16-2006 23:29

passz, de engem is érdekelne, nekem is volt már hasonlo esetem.:o

director 03-16-2006 23:52

Quote:

Originally Posted by Petya
passz, de engem is érdekelne, nekem is volt már hasonlo esetem.:o

szerintem senki nem kapja meg.. különben érdekes lenne.. enyhén

Petya 03-18-2006 22:28

csak szerinted, vagy ugy is van?:D :D

All times are GMT +1. The time now is 00:19.