Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Milyen büntetés jár a VIP országnak , ha nem megfelelő a hangnem- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2385)

fáy 10-12-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 129092)
Zsáni elöttem leírta,hogy miért annyi az annyi.
De ha nem is így lenne akkor is SÚLYA kell legyen a büntetésnek.
Akkor éri el a célját.Egy 5 körös tiltás nem biztos,hogy visszatart
v.kit....

1 168 körös tiltás, főleg ha azalatt szétlopják az oridat , szétrengetik elviszik a tekijeidet , mert áll az orid , de még se áll , nem teszik fel a faji varikat , jelen esetbe nem biztos hogy a büntetés 168 kör , felér 1 törléssel is.

Zsáni 10-12-2007 13:21

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129096)
1 168 körös tiltás, főleg ha azalatt szétlopják az oridat , szétrengetik elviszik a tekijeidet , mert áll az orid , de még se áll , nem teszik fel a faji varikat , jelen esetbe nem biztos hogy a büntetés 168 kör , felér 1 törléssel is.

én a helyedben újra olvasgatnám a mondanivalót, hátha sikerül érthetőre módosítani.
mellesleg kicsit többet kéne etikettet meg súgót olvasni, és akkor nem ért volna ilyen meglepetésként a 168 kör, és az írásjog megvonás...

Synkel 10-12-2007 13:22

Quote:

A büntetés a 168 kör, meg persze az írásjogmegvonás. A törlés a te egyéni ízlésedre van bízva. Ha úgy döntesz, hogy neked nem éri meg a meglévő vip köreidért talpraállítani az oridat, akkor törölsz. Ha viszont az Ati példájával élve befizettél egy év vipet, és következő héten nekiállsz szalonképtelenkedni, azt a 8k kört nem fogod kidobni az ablakon.

Ati 10-12-2007 13:22

Quote:

Ennyire nem kell ezt drasztikusan venni, eddig 950-szer lett 168 körös kitiltás adva, ezek közül igen kevés végződött törléssel.

webesc 10-12-2007 13:28

Quote:

Nos amennyiben kitartó a szövitársad akkor eggyüttes erővel
újraépítitek az országát.De egy biztos:
Azt megjegyezte ő is és mindenki aki részt vett az üzengetésben,hogy
ne engedjen a provokációnak....
(Tehát a büntetés elérte a célját)

fáy 10-12-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 129104)
Nos amennyiben kitartó a szövitársad akkor eggyüttes erővel
újraépítitek az országát.De egy biztos:
Azt megjegyezte ő is és mindenki aki részt vett az üzengetésben,hogy
ne engedjen a provokációnak....
(Tehát a büntetés elérte a célját)

Ebbe igazad van , kiprovokálta .
Ő elérte amit akart , mi is elértük , a szövijük darabokban 1 fellépett 1 lenn van 20 körre 1 meg szenved.
Fel állunk , és utána megyünk a köv szintre .

webesc 10-12-2007 13:36

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 129108)
Ebbe igazad van , kiprovokálta .
Ő elérte amit akart , mi is elértük , a szövijük darabokban 1 fellépett 1 lenn van 20 körre 1 meg szenved.
Fel állunk , és utána megyünk a köv szintre .

Őszintén örülök,hogy a talpraállás mellett döntöttetek!
És most már biztosan tudtok megfelelően reagálni a provokatív üzikre is.:D
Sok sikert. További jó Hódítást.

Pax Hungaricum 10-12-2007 13:45

Hogy felfutott egy topic, ami az anyázás utáni kitiltás mértékét kívánja megvitatni... :D

Bárcsak a fejlesztésekbe lenne ennyi hozzászólás. (Témához kapcsolódó persze.) :D

Pax Hungaricum 10-12-2007 13:46

Hogy a témánál maradjunk: szerintem egy beszélgetésben az anya szó megemlítése nem sértő... Pl ha két kisebb gyerek beszélget, és az egyik megkérni, hgoy édesanyád szokott-e mosogatni, vagy mosogatógépetek?

Ez nem sértő. Szerintem. :D

fáy 10-12-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 129111)
Őszintén örülök,hogy a talpraállás mellett döntöttetek!
És most már biztosan tudtok megfelelően reagálni a provokatív üzikre is.:D
Sok sikert. További jó Hódítást.

Nem melette döntötünk.
168 kör mulva ,igérem a döntésünk egybehangzó lesz régota vagyunk szövik , sose lépnék másik szövibe , ha 1 kiesik kiesik mind a négy.

Az hogy én utána megyek , vagy már ott is vagyok egy másik orimmal , az ettől fügetlen .

Nem azért dolgoztam ezzel a 3 sráccal hónapokig , hogy 1 levél miatt pár hiénának jó napot szerezek . A levél nem tartalmazott a pöcs szón kivül semmi sértőt , továbra is ezt valom .
Nem épitünk újra semmit .

All times are GMT +1. The time now is 08:35.