![]() |
Quote:
|
Quote:
mellesleg kicsit többet kéne etikettet meg súgót olvasni, és akkor nem ért volna ilyen meglepetésként a 168 kör, és az írásjog megvonás... |
Quote:
A büntetés a 168 kör, meg persze az írásjogmegvonás. A törlés a te egyéni ízlésedre van bízva. Ha úgy döntesz, hogy neked nem éri meg a meglévő vip köreidért talpraállítani az oridat, akkor törölsz. Ha viszont az Ati példájával élve befizettél egy év vipet, és következő héten nekiállsz szalonképtelenkedni, azt a 8k kört nem fogod kidobni az ablakon. |
Quote:
|
Quote:
újraépítitek az országát.De egy biztos: Azt megjegyezte ő is és mindenki aki részt vett az üzengetésben,hogy ne engedjen a provokációnak.... (Tehát a büntetés elérte a célját) |
Quote:
Ő elérte amit akart , mi is elértük , a szövijük darabokban 1 fellépett 1 lenn van 20 körre 1 meg szenved. Fel állunk , és utána megyünk a köv szintre . |
Quote:
És most már biztosan tudtok megfelelően reagálni a provokatív üzikre is.:D Sok sikert. További jó Hódítást. |
Hogy felfutott egy topic, ami az anyázás utáni kitiltás mértékét kívánja megvitatni... :D
Bárcsak a fejlesztésekbe lenne ennyi hozzászólás. (Témához kapcsolódó persze.) :D |
Hogy a témánál maradjunk: szerintem egy beszélgetésben az anya szó megemlítése nem sértő... Pl ha két kisebb gyerek beszélget, és az egyik megkérni, hgoy édesanyád szokott-e mosogatni, vagy mosogatógépetek?
Ez nem sértő. Szerintem. :D |
Quote:
168 kör mulva ,igérem a döntésünk egybehangzó lesz régota vagyunk szövik , sose lépnék másik szövibe , ha 1 kiesik kiesik mind a négy. Az hogy én utána megyek , vagy már ott is vagyok egy másik orimmal , az ettől fügetlen . Nem azért dolgoztam ezzel a 3 sráccal hónapokig , hogy 1 levél miatt pár hiénának jó napot szerezek . A levél nem tartalmazott a pöcs szón kivül semmi sértőt , továbra is ezt valom . Nem épitünk újra semmit . |
All times are GMT +1. The time now is 08:35. |