![]() |
A minimum segítség lehessen 0% szerintem is, de szvsz jobb lenne, ha a "szövetség felbontása" gomb megnyomása után már csak küldeni lehetne védőt, hívni nem, függetlenül attól, hogy a vezér dobta-e ki az illetőt, vagy önként akar kilépni. Mert van sok olyan eset is, mikor a szövi békében barátságban válik el a tagtól, időhiány, amortizált ori, ori köv. szinten... miatt, és ezzel a verzióval teljes értékű szöviként mehetnek a dolgok az utolsó pillanatig, viszont az is ki van zárva, hogy valaki bosszúból elhívja az összes védelmet, mint a felmerült esetben.
Vagyis A,B,C,D szöviben van, D felbontja. Elkezd ketyegni a 24h. Ha D-t támadják: A,B,C tud küldeni, de D nem tud hívni segítséget. Ha más tagot támadnak, D-től nem lehet hívni, de ő tud küldeni. Ezzel és a 0% segítségnyújtással szerintem a topicindítóhoz hasonló visszaéléseket egész minimális szintre vissza lehetne szorítani. |
Quote:
Nekem ez így is tetszik. |
egyetértek eddig nekem is ez a legszimpatikusabb javslat!
|
Quote:
|
bár az ilyen eset szerencsére ritka, azért a felvetés elsö részét támogatom, valami módon lehessen korlátozni a sereg elhivását kilépö tagnál, de szerintem erre tökéletesen elégséges, hogy legyen nullára állitható a segitség, azzal a korláttal persze, hogy ez kizárolag kilépés alatt állo tagnál alkalmazható, vagyis alapesetben maradjon a legalább 10%.
(valaki kérdezte, hogy ennek mi értelme van, pl. az, hogy ha védelmet hivsz be, eljön 10% lo, stb egység is, ha mindkettötöknél van. Ugyanakkor jó lenne nem komplikálni a dolgot, hogy ennél az egységnél -ij- lehessen 0, annál az egységnél -lo- maradjon 10, stb, hanem maradjon egységes). Azt nem támogatom hogy a kiváló tagnak csak küldeni lehessen, ö ne hivhasson, mert a baráti viszonyban szétváló szöviket, nem kéne büntetni a ritka visszaélések miatt./hogy ez miért lehet büntetés, azt remélhetöleg nem kell magyarázni, aki nem tudja, ne szóljon bele:)/ a második felvetést viszont ellenzem, nem tudom miért kell egy jól müködö rendszerbe belepiszkálni, csak azért, hogy belepiszkáljunk. böséges taktikai lehetöségeket nyujt a jelenlegi akárhányszori segitséghivás, se bonyolitani, se egyszerüsiteni nem kell. |
Nekem az az ötlet is tökéletesen megfelelne,ha Ati alaposan kivizsgálná az ilyen és ehhez hasonló eseteket és szigorúan,egyértelmű pirossal büntetné a szabálytalankodókat. Hogy ez a piros törlést eredményez,tiltást avagy áthelyezést,Ati szuverén joga eldönteni. Pont.
Egy idő után valószínűleg elmenne a kedvük az ilyeshfajta kémtevékenységektől. |
Véleményem szerint aki fél a saját szövijétől, az inkább nyomja mf-ként.
Aki pedig így kihasználja a saját szövetségeseit, azért, hogy alattomos módon azokra támadjanak a haverjai, azt ki kell rakni a játékból. A lényeg, hogy mindig legyen sok tornyocska, meg íjacska, így az üldözési mánia nehezebben alakul majd ki. |
Az első rész logikus és támogatom.
A másodikat nem. A megoldás már rég megvan rá, 0-ra is lehessen állítani a szövi helpet... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Másik ha amiatt bomlik a szövetség akkor védje meg magát ahogy tudja ha még tart felé sereg, de erre is megoldás, mivel rám csörög és küdök neki, és még mindig nem tudják elhívni, megoldva a visszaélés... |
All times are GMT +1. The time now is 08:56. |