![]() |
a 10% ra állítás meg nem ér semmit, annyiszor kérsz 10%ot amennyiszer akarsz
|
Nem tom ti hogy vagytok vele de én az ien embereket örökre kitiltanám a játékból. Egyszerűen undorító.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, csak ostoba :) Vgy épp annyival jár ki, hogy öljön katonát. Bár lényegesen valószínűbbnek tartom a csalást :) Ejj, lassan csak regizek egy jó kis hullát :D |
Na ez szép már kint van a szöviből, de még nála vannak az íjak és mostmár ő is minket üt.
A szintújrakezdés hogy működik?? Ha jól értem ugyanazt az orrit kapom mint szintlépéskor, thehát heki barakk stb. ugyanaz lesz mint amikor indúlam. |
Quote:
Szintlépéskor el van mentve az országod, és azt fogod visszakapni, ha netalán újrázol. Nem mintha valaha újráztam volna. :) |
szerintem muszáj lesz, mert ha jól számolm 500 heki alatt leszek, tegnap még 680 am volt és 600 al léptem, mormál esetben nem csinálnám, de adni akarok a gyereknem, a 600as orim lazán szétszedi, már csak arra várok, hogy visszajöjjenek az íjaim, mert addig nem csinálhatom, az 500 kör megvan.
|
Tudom, hogy nem lehet ilyet, de az lenne a poén, ha Ati kirakná ide az összes országuk nevét csak, hogy ne unatkozzanak a hétvégén.:D
Sajnálom, hogy egy ilyen miatt kell fontolgatni az újrázást. Ha nem kerülnek anarchba, akkor hajrá utánuk. |
Quote:
Mire gondolsz? Csak nyertes csatánál jár az elhulló sereg a hullának,ha meg tényleg ostoba és végig kis seregekkel megy ki támadni akkor egy nagy seregnél nem tud veszteséget se okozni:) |
All times are GMT +1. The time now is 13:56. |