![]() |
Quote:
És boccs az OFF-ért. Egyébként majd gondolom ezért is mi, normális emberek leszünk a hibásak, mert miattunk kellett fenntartani eddig ezt a vacak "pénznyelő" 1-2 forintos érmét, hogy ki tudjuk fizetni az ozsonnánkat. Egyébként meg ha így folytatódik tovább a devalváció, akkor csont nélkül be merem mondani, hogy 5 éven belül eltűnik az 5 forintos is, és 15 éven belül a 10 20 50 FT-os is, és a legkisebb pénzegységünk a 100-as lesz...... |
15 éven belül a 10 20 50 FT-os is, és a legkisebb pénzegységünk a 100-as lesz......
Egy kicsit legyünk már optimistábbak! :) Mondjuk azért tűnik el, mert lesz ájrónk helyette! ;) |
Quote:
Én nem tudok optimista lenni egy olyan országban, ahol a fizetésemért kevesebb dolgot tudok megvásárolni, mint 8 éve... Ez elég szomorú nem? Kicsit mintha visszafelé mennénk az időben... Ha nem nyomnák belénk az ojrót, és ezek amradnának ott, akik msot ott vannak, előszedhetném a szekrényből a 100 millió billpengő meg a hasonló bankjegyeket, mert 4000 milliárd lenne egy kiló kenyér.... |
Quote:
Persze, amit mondasz, az mind igaz... de nem akarunk eléggé tenni ellene semmit én úgy látom... Persze... a szájtépés az megy... de azzal messzire nem megyünk.... |
egyértelműen a pénz romlását mutatja...nem sokáig lesz meg ez a Forint és bejön helyette a nem színpatikus EU pénze az Euró...sajnos ezt látom a jövőben:(
|
Addigra az EU romokban fog heverni. Nem lesz itt €,én mondom neked :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nem kell elmenni az euróig...
maradjunk szépen a forintnál. érdekes, amióta kivonták az 1-2 forintosokat, azóta a boltoknak mégnagyobb a hasznuk. ha a drága kormáynunknak lett volna egy csöpp esze, akkor a pénzek bevonása után szabályozhatta volna a kereskedelmi árakat. Pl hogy minden termék ára csak 0 vagy 5 számjegyekre végződhet. Olyan mindegy, hogy a kifli 25, vagy 30 forint, hiszen a legtöbb boltban 25 és 30 között van az ára. Ahol 26-27, ott 25-öt fizetek érte, és a bolt bukik, ahol 28 29 ott meg többet fizetek érte, és én bukok. ha 25ért árulná a bolt, vagy 30-ért, akkor is bukna valaki 1-2 forintot, csak mindenki életét megkönnyítenénk. vagy a pénzkivonással egyidőben megemelhették volna a béreket mondjuk 2%-kal, és mondhatták rendeletbe adhatták volna, hogy akkor oké, minden termék árát kerekítsék fel 5-re, vagy 10-re végződő összegre. Mindenki boldog lenne szerintem. Most meg mindenki sz**. A boltosok összevissza kerekítgetnek, a 26-ot is 30-ra, hogy ne ők bukjanak rajta, ha szólsz nekik, akkor még fel is háborodnak. Így hát nem szólunk nekik, mert 4 forintért a fene se akar már a mai világban idegeskedni, meg ordibálni..... Ráadásul a kezdő eladók nem becsapásból, hanem idiotizmusból kerekítgetnek össze vissza... Azoknak meg azért nem érdemes szólni, mert nem is érti miről beszélsz. |
All times are GMT +1. The time now is 11:04. |